Gość: HASAN_SAS IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.12.03, 13:01 Dzisiaj o godzinie 16 w Tesco. Więcej info na stronie: www.nasz.walbrzych.pl/flashmob Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 13:37 Fajny pomysl.. Mam tylko prośbę do koordynatorów kolejnych flashmobów.. Gdyby tak przesunąć godzinę rozpoczęcia przyszłych akcji o 15-20 minut względem już tradycyjnej godziny 16:00. Niektórzy chętni (np. ja) pracują do 16:00 i nie mają mozliwosci uczestictwa we flashu. Pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu 30.12.03, 15:25 Dobrze, ze znam Walbrzych, bo inaczej pomyslal bym, ze jedyne miejsce gdzie sie mozna spotkac w celu flashmobingu to hipermarkety... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.12.03, 20:27 Ludzie wy ogłaszajcie z wyprzedzeniem conajmiej 1 dzien no 2 dni. Dzisiaj weszłam na forum o 10 i nic nie bylo slychac.Drugi raz bylam na forum o 16,10 i byloby juz po wszystkim.Kolejny Fleshmob by mi przeszedl kolo nosa.Robmy takie wystepy ale po pracy np. godz 16,30 -16,40. A miejsce powinno byc wybrane droga glosowania wiekszosci na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakapior Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.12.03, 22:37 Nastepny proponuje w Lukas Banku na Piaskowej w jakąś sobotę w godzinie otwarcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Budowniczy Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.12.03, 13:31 wszystko co dotyczy Flash Mob bylo na stronie www.nasz.walbrzych.pl/flashmob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flash dup Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.12.03, 15:36 a lurwa do nauki do domu ,a mamie wpierdoli i tacie na huj wam zbiurki gamonie, a wjebac sąsiadowi , a w gruche kurwie na dyskotece, a co to jest zabawa, albo starej babie przyjebac w oko , to je t to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.12.03, 15:54 ze nikt na to wczesniej nie wpadl :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 12:30 proponuję taką akcję: zbieramy się w Kauflandzie na Piaskowej Górze i ruszamy z wózkami na zakupy. Pakujemy wózki do pełna i ustawiamy się do kasy. Następnie wyjmujemy karty płatnicze i próbujemy nimi płacić. Ponieważ w tym markecie przyjmują wyłącznie gotówkę ale i nie ma też o tym żadnej informacji, zapowiada się niezły galimatias. Może w ten sposób kierownictwo Kauflandu czegoś się nauczy i przestanie lekceważyć klientów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.01.04, 13:01 dla mnie super zaproponuj to na www.flashmobwch1.webpark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciorrr Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.01.04, 11:47 zobaczcie lepiej na strone www.flashmobwch1.webpark.pl co ta nasz zlota mlodziez planuje. z fajnej zabawy robia totalna kiche w glowach sie poprzewracalo z nudow albo nie wiem z czego. dziadostwu powiedzmy kategorycznie nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.01.04, 22:13 moge robic rozne rzeczy, ale nie pojde tam zaspiewac hymnu! popaprancy (autorzy pomyslu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.01.04, 18:27 Myślenie nie boli ale czytanie też chyba nie boli... Przy wejsciu do marketu Kaufland dokladnie z lewej strony bramki przy stoisku obsługi klienta /informacja/ uwidoczniona jest informacja dużego formatu o tresci: >>> przepraszamy , nie przyjmujemy płatności zadnymi kartami płatniczymi<<<< oraz dalej >>>Prosimy pobrać pieniądze z bankomatu <<<<< >>>>>Without comment<<<<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 19:55 Myślenie nie boli ale czytanie też chyba nie boli... Przy wejsciu do marketu Kaufland dokladnie z lewej strony bramki przy stoisku obsługi klienta /informacja/ uwidoczniona jest informacja dużego formatu o tresci: >>> przepraszamy , nie przyjmujemy płatności zadnymi kartami płatniczymi<<<< oraz dalej >>>Prosimy pobrać pieniądze z bankomatu <<<<< >>>>>Without comment<<<<< ciekawe od kiedy jest ta informacja a poza tym gdzie ten bankomat? Odpowiedz Link Zgłoś
magmulka Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu 06.01.04, 19:03 W żadnym markecie Kaufland (nie tylko w Polsce) nie można płacić za pomocą kart płatniczych. Taka polityka firmy. Mnie to też drażni, ale znalazłam na to sposób - po prostu nie robię tam zakupów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.01.04, 06:44 Dostalem takiego maila z subskrypcji na walbrzyskiej stronie Flash Mob: "Witaj Niestety śpiewanie Hymnu Polski w Tesco zostalo odwołane, ze względu na liczne głosu sprzczeciwu ze strony "patryiotów" i lokalnych władz! Na stronie www.flashmob.z.pl trwa głosowanie! Do wyboru 5 opcji Flash Mob! Flash Mob odbedzie sie 17 stycznia, bez zmian! Prosimy o głosowanie! Ankieta trwa do 14 stycznia! Pozdrowiam Administrator!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Już jutro o 16,50 a finał o 17oo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.01.04, 21:55 Sylwester 17 stycznia! godz. 16:50 W sobotę 17 stycznia 2004 r. odbędzie się kolejna scena :-) Flash Mob odbędzie się w dzielnicy Piaskowa Góra - "pod zegarem". Zegar znajduje się przy "Manhatanie". Szczegoły www.flashmobwch1.webpark.pl/# Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Re: Już jutro o 16,50 a finał o 17oo 17.01.04, 16:20 A sprawdził ktoś czy zegar działa? Bo ostatnio jak jechałem do pracy o 6-tej rano, to wskazywał on cos koło 12-tej, przynajmniej jedna z jego czterech części..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Zegar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.04, 10:07 arek 354 napisal: A sprawdził ktoś czy zegar działa? Bo ostatnio jak jechałem do pracy o 6-tej rano, to wskazywał on cos koło 12-tej, przynajmniej jedna z jego czterech części..... <<< I tu masz rację. Juz ludzie w XVI - XVII wieku mieli problem z okresleniem czasu gdy sie popsuł zegar na wieży ratusza. Wtedy rytm dnia odliczano wedlug sloneczka i tu jest problem jak sie spotkac o godzinie 17,oo ????? i rozpocząć flashmob. Odpowiedz Link Zgłoś
magmulka Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu 19.01.04, 23:21 Powiedzcie mi proszę, czy flash mob'em można nazwać wydarzenie, o którym już kilka dni wcześniej trąbią w gazecie?? Sądzę, że to nie o to chodzi... Pozdrawiam nadgorliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.01.04, 00:05 mysle, ze walbrzych jest po prostu za maly i wszystcy odrazu wszystko wiedza :) Odpowiedz Link Zgłoś
magmulka Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu 03.02.04, 11:09 Coś jakby ucichło z Flash Mob'ami w Wałbrzychu?? Czyżby skończyły się pomysły? A może jest jakaś inna przyczyna?? Pozrdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magmulka Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu 03.02.04, 11:12 Przepraszam, zwracam honor. Dopiero teraz zerknęłam na stronę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Szyga Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.02.04, 15:54 A L E B E D Z I E J A Z D A O godz. 16:00 wszyscy zaczynamy wbiegać z wielkim wrzaskiem i krzykiem do Tesco! Przebiegamy cały pasaż do drugiego wyjśćia, krzycząć i wrzeszcząć: "Ataaaaak"!!!. Biegniemy i wrzeszczymy przez pasaż, A specjalne oddzialy ochrony takich idiotow powinni wyłapac i przekazac policji. Pojebało was juz do konca. Ja proponuje to zrobic w Czarnym Borze pod szpitalem psychiatrycznym tam kaftanow maja moc. Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flashmob Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.02.04, 19:12 prowadz pan lepiej ten swuj sklepik Odpowiedz Link Zgłoś