Dodaj do ulubionych

Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.12.03, 13:01
Dzisiaj o godzinie 16 w Tesco.

Więcej info na stronie: www.nasz.walbrzych.pl/flashmob
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 13:37
      Fajny pomysl..
      Mam tylko prośbę do koordynatorów kolejnych flashmobów..
      Gdyby tak przesunąć godzinę rozpoczęcia przyszłych akcji o 15-20 minut względem
      już tradycyjnej godziny 16:00.
      Niektórzy chętni (np. ja) pracują do 16:00 i nie mają mozliwosci uczestictwa we
      flashu.
      Pozdrawiam i powodzenia.
      • ivek Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu 30.12.03, 15:25
        Dobrze, ze znam Walbrzych, bo inaczej pomyslal bym, ze jedyne miejsce gdzie sie
        mozna spotkac w celu flashmobingu to hipermarkety...
        :((
        • Gość: Maja Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.12.03, 20:27
          Ludzie wy ogłaszajcie z wyprzedzeniem conajmiej 1 dzien no 2 dni. Dzisiaj
          weszłam na forum o 10 i nic nie bylo slychac.Drugi raz bylam na forum o 16,10 i
          byloby juz po wszystkim.Kolejny Fleshmob by mi przeszedl kolo nosa.Robmy takie
          wystepy ale po pracy np. godz 16,30 -16,40. A miejsce powinno byc wybrane droga
          glosowania wiekszosci na forum.
          • Gość: zakapior Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.12.03, 22:37
            Nastepny proponuje w Lukas Banku na Piaskowej w jakąś sobotę w godzinie otwarcia
          • Gość: Bob Budowniczy Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.12.03, 13:31
            wszystko co dotyczy Flash Mob bylo na stronie
            www.nasz.walbrzych.pl/flashmob
    • Gość: flash dup Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.12.03, 15:36
      a lurwa do nauki do domu ,a mamie wpierdoli i tacie na huj wam zbiurki gamonie,
      a wjebac sąsiadowi , a w gruche kurwie na dyskotece, a co to jest zabawa, albo
      starej babie przyjebac w oko , to je t to
      • Gość: HASAN_SAS Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.12.03, 15:54
        ze nikt na to wczesniej nie wpadl :-/
    • Gość: a Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 12:30
      proponuję taką akcję: zbieramy się w Kauflandzie na Piaskowej Górze i ruszamy
      z wózkami na zakupy. Pakujemy wózki do pełna i ustawiamy się do kasy.
      Następnie wyjmujemy karty płatnicze i próbujemy nimi płacić. Ponieważ w tym
      markecie przyjmują wyłącznie gotówkę ale i nie ma też o tym żadnej informacji,
      zapowiada się niezły galimatias. Może w ten sposób kierownictwo Kauflandu
      czegoś się nauczy i przestanie lekceważyć klientów?
      • Gość: HASAN_SAS Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.01.04, 13:01
        dla mnie super zaproponuj to na www.flashmobwch1.webpark.pl/
        • Gość: kiciorrr Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.01.04, 11:47
          zobaczcie lepiej na strone www.flashmobwch1.webpark.pl co ta nasz zlota
          mlodziez planuje. z fajnej zabawy robia totalna kiche
          w glowach sie poprzewracalo z nudow albo nie wiem z czego.
          dziadostwu powiedzmy kategorycznie nie!!!
          • Gość: HASAN_SAS Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.01.04, 22:13
            moge robic rozne rzeczy, ale nie pojde tam zaspiewac hymnu! popaprancy (autorzy
            pomyslu)
      • Gość: Maja Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.01.04, 18:27
        Myślenie nie boli ale czytanie też chyba nie boli...
        Przy wejsciu do marketu Kaufland dokladnie z lewej strony bramki przy stoisku
        obsługi klienta /informacja/ uwidoczniona jest informacja dużego formatu o
        tresci:
        >>> przepraszamy , nie przyjmujemy płatności zadnymi kartami płatniczymi<<<<
        oraz dalej >>>Prosimy pobrać pieniądze z bankomatu <<<<<
        >>>>>Without comment<<<<<
        • Gość: a Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 19:55
          Myślenie nie boli ale czytanie też chyba nie boli...
          Przy wejsciu do marketu Kaufland dokladnie z lewej strony bramki przy stoisku
          obsługi klienta /informacja/ uwidoczniona jest informacja dużego formatu o
          tresci:
          >>> przepraszamy , nie przyjmujemy płatności zadnymi kartami płatniczymi<<<<
          oraz dalej >>>Prosimy pobrać pieniądze z bankomatu <<<<<
          >>>>>Without comment<<<<<

ciekawe od kiedy jest ta informacja a poza tym gdzie ten bankomat?
    • magmulka Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu 06.01.04, 19:03
      W żadnym markecie Kaufland (nie tylko w Polsce) nie można płacić za pomocą kart
      płatniczych. Taka polityka firmy. Mnie to też drażni, ale znalazłam na to
      sposób - po prostu nie robię tam zakupów. Pozdrawiam.
    • Gość: HASAN_SAS Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.01.04, 06:44
      Dostalem takiego maila z subskrypcji na walbrzyskiej stronie Flash Mob:

"Witaj

Niestety śpiewanie Hymnu Polski w Tesco zostalo odwołane, ze względu na
      liczne głosu sprzczeciwu ze strony "patryiotów" i lokalnych władz!

Na stronie www.flashmob.z.pl trwa głosowanie! Do wyboru 5 opcji Flash Mob!
      Flash Mob odbedzie sie 17 stycznia, bez zmian!
      Prosimy o głosowanie! Ankieta trwa do 14 stycznia!

Pozdrowiam Administrator!"

• Gość: maja Już jutro o 16,50 a finał o 17oo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.01.04, 21:55
        Sylwester 17 stycznia! godz. 16:50 W sobotę 17 stycznia 2004 r. odbędzie się
        kolejna scena :-) Flash Mob odbędzie się w dzielnicy Piaskowa Góra - "pod
        zegarem". Zegar znajduje się przy "Manhatanie". Szczegoły
        www.flashmobwch1.webpark.pl/#
        • arek354 Re: Już jutro o 16,50 a finał o 17oo 17.01.04, 16:20
          A sprawdził ktoś czy zegar działa? Bo ostatnio jak jechałem do pracy o 6-tej
          rano, to wskazywał on cos koło 12-tej, przynajmniej jedna z jego czterech
          części.....
          • Gość: Maja Zegar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.04, 10:07
            arek 354 napisal:
            A sprawdził ktoś czy zegar działa? Bo ostatnio jak jechałem do pracy o 6-tej
            rano, to wskazywał on cos koło 12-tej, przynajmniej jedna z jego czterech
            części.....

<<< I tu masz rację. Juz ludzie w XVI - XVII wieku mieli problem z okresleniem
            czasu gdy sie popsuł zegar na wieży ratusza.
            Wtedy rytm dnia odliczano wedlug sloneczka i tu jest problem jak sie spotkac o
            godzinie 17,oo ????? i rozpocząć flashmob.
    • magmulka Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu 19.01.04, 23:21
      Powiedzcie mi proszę, czy flash mob'em można nazwać wydarzenie, o którym już
      kilka dni wcześniej trąbią w gazecie?? Sądzę, że to nie o to chodzi...
      Pozdrawiam nadgorliwych.
      • Gość: HASAN_SAS Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.01.04, 00:05
        mysle, ze walbrzych jest po prostu za maly i wszystcy odrazu wszystko wiedza :)
    • magmulka Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu 03.02.04, 11:09
      Coś jakby ucichło z Flash Mob'ami w Wałbrzychu?? Czyżby skończyły się pomysły?
      A może jest jakaś inna przyczyna??
      Pozrdawiam
      • magmulka Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu 03.02.04, 11:12
        Przepraszam, zwracam honor. Dopiero teraz zerknęłam na stronę.
        Pozdrawiam
        • Gość: Dr Szyga Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.02.04, 15:54
          A L E B E D Z I E J A Z D A
          O godz. 16:00 wszyscy zaczynamy wbiegać z wielkim wrzaskiem i krzykiem do
          Tesco! Przebiegamy cały pasaż do drugiego wyjśćia, krzycząć i
          wrzeszcząć: "Ataaaaak"!!!. Biegniemy i wrzeszczymy przez pasaż,
          A specjalne oddzialy ochrony takich idiotow powinni wyłapac i przekazac
          policji.
          Pojebało was juz do konca.
          Ja proponuje to zrobic w Czarnym Borze pod szpitalem psychiatrycznym tam
          kaftanow maja moc. Zycze powodzenia.
          • Gość: flashmob Re: Kolejny Flash Mob w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.02.04, 19:12
            prowadz pan lepiej ten swuj sklepik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka