Dodaj do ulubionych

czy jest tu moderator????

IP: 79.162.164.* 07.09.09, 22:14
jest tu wiele postów naruszających regulamin. niektóre z nich zgłosiłem do
skasowania, a one dalej tutaj tkwią...nikt nad tym forum nie czuwa?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nikt Re: czy jest tu moderator???? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.09.09, 23:33
      Moderator boi się zatruć azbestem, złapać pchły od gołębi i wdepnąć w kupę
      kundla sąsiadki.
      • Gość: ??? [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 00:29
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: NIKT UPUP!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.09.09, 09:20
          Przynajmniej poezja się rozwija.
          • Gość: aga Re: UPUP!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 19:04
            prawda jest taka, że jest to forum pieniaczy, ludzi, którzy nie mają życia
            osobistego, większość działa na zasadzie, byle komuś "dowalić, większość też
            uważa, że oni sami są cudowni. Gdyby moderator miał zrobić porządek z tymi
            postami, które nie spełniają kryterium dobrego smaku, forum po prostu znika, a
            na pewno większość postów. Ta zasada dotyczy postów od początku istnienia tego
            forum. Forum wybitnie dla ludzi przegranych, zgorzkniałych albo odrobinę
            stukniętych. WIEM, CO PISZĘ........ SAMA jESTEM CUDOWNA, PIĘKNA, INTELIGENTNA i
            ..............STUKNIĘTA. Mąż mnie zostawił, dzieci gdzieś się porozjeździły.
            Siedzę i zastanawiam się, komu mogę za to przywalić.
            • Gość: Marian Re: UPUP!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.09, 19:06
              Ja mam to samo :) Mnie też zostawił mąż.
            • Gość: lila Re: UPUP!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 19:06
              Chyba Cię pokręciło, żeby nie napisać ostrzej, ale z drugiej strony, jak się nad
              tym zastanowić i nad sobą niestety też, może coś w tym co pisze "AGA" jest?
              • Gość: Kazik Re: UPUP!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 19:52
                Ludzie, pokręciło was, z każdego tematu prędzej, czy później robicie sobie jaja
                • Gość: 666 Re: UPUP!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.09.09, 20:15
                  mo bruk PAMIĘTAMY!!! :-)

to forum powinni zamknąć bo i tak nic mądrego na nim nie ma :-(
                  • Gość: pytacz Re: UPUP!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.09, 20:22
                    Nie wiecie czasem, czy słynna firma KamJan MO BRUK, czy już wszystko
                    wyprzedała?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka