Dodaj do ulubionych

go to 1000

IP: *.proxy.aol.com 14.06.03, 12:37
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: go to 1000 12.04.04, 14:46
      W tym tempie to chyba ten tysiąc tak szybko na liczniku się nie pojawi.
      Byc może jednak ktos z Wejherowian postawi sobie za punkt honoru ożywienie tego
      forum?
      • sulop Re: go to 1000 12.04.04, 22:47
        staram sie pomóc
        • astria1 Re: go to 1000 14.04.04, 16:07
          Ufff :-)
          a już myslałam ze całkiem tu będzie cicho az tu taka niespodzianka :-) Witam
          Was ja też z .... (wciska się słowo z miasta) :-))) co by nie obrazić
          naszych mieszkańców z okolic :-))

OK może jak się z krzykniemy to rozpędzimy to forum co ?

A :-))
          • sloggi Re: go to 1000 14.04.04, 16:13
            Jestem z Wawy, ale obiecuję pomóc :)
            ps. kiedys mieszkałem w 3-mieście.
            • to_man Ostatnia setka w drodze do pierwszego tysiąca 12.12.04, 01:51
              900 należy do mnie, więc teraz następna setka szczególnie cenna. kto to będzie
              przekonamy się - mam nadzieję - niebawem.
              • don-juan Re: Ostatnia setka w drodze do pierwszego tysiąca 17.12.04, 05:49
                1000 postow do nowego roku-chocby 2006 lecz czyn wykonamy
              • polo1000 Re: Ostatnia setka w drodze do pierwszego tysiąca 08.02.05, 22:48
                cieszę się, że chociaż taka mobilizacja w jakiś sposób napędza to forum. Od
                niedawna mieszkam w Wejherowie i brak mi tu znajomych oraz jakichkolwiek form
                rozrywki. Próbowałam nawiązać już jakiś wątły kontakt z piszącymi na forum, ale
                widzę, że ciężko ruszyć towarzystwo do ruchu. Dobrze że chociaż satystyki nas
                jakoś poruszają. A propos- może by tak się kiedyś spotkać na mieście "face to
                face"???? Boicie się co zastaniecie?! Ja jestem raczej ciekawa. Ten weekend
                byłby wprost the best!!!! Czekam na propozycje i chętnych do współpracy....:)
                • nann Re: Ostatnia setka w drodze do pierwszego tysiąca 09.02.05, 07:21
                  941...

ale weny do pisania i tak nie mam :(((
                  moze pozniej...
                  • to_man Re: Ostatnia setka w drodze do pierwszego tysiąca 16.02.05, 21:15
                    nann napisała:

ale weny do pisania i tak nie mam :(((
                    moze pozniej...

---> jak tam wena? Nic się nie zmienia?
                    • to_man Re: Ostatnia 50 w drodze do pierwszego tysiąca 17.02.05, 11:10
                      dałem szansę ale jak nie to nie. 950 moje
                      • nann Re: Ostatnia 50 w drodze do pierwszego tysiąca 02.03.05, 09:02
                        to_man napisał:

> dałem szansę ale jak nie to nie. 950 moje

Tomanq...Help, Hilfe !
                        To moze dopchamy do tego tysiaca...
                        Anka, Olga - do roboty !
                • rikas7773 Re: Ostatnia setka w drodze do pierwszego tysiąca 02.03.05, 16:23
                  ja tam chetnie sie gdzies wyrwe
                  • rikas7773 Re: Ostatnia setka w drodze do pierwszego tysiąca 02.03.05, 16:25
                    na miasto na ciasto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka