cop_ernic 07.01.04, 13:21 Chciałem sie zapytać co myślicie o Radiu Classic i czy w ogole je ktos slucha? Bardzo jestem zainteresowany Waszymi opiniami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Re: Radio Classic w Łodzi (89,6 FM) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 21:37 Rozumiem, że reprezentujesz dział promocji i marketingu tegoż radia. Moja opinia: Beznadziejne gaworzenie prezenterów porannych (chyba dla inteligentnych inaczej...), brak horoskopów, tragiczny serwis, dotkliwy brak dobrego głosu w postaci Ewy. J. i Roberta K. (wywaleni za profesjonalizm?). Sepleniący i bez dykcji młody Korkosz. Naiwna blondyna -A. ( znów: dla int. inaczej), oraz masa innych kuriozalnych postaci i audycji. Ale najechałem...Sorry, jeden pozytyw. Audycja chyba z takim tytułem "Rytm, melodia i piosenka" - doskonały prezenter. Generalnie mówiąc, nic szczególnego. Sieczka i rąbanka. A tak by można...Polecam swoje doświadczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
cop_ernic Re: Radio Classic w Łodzi (89,6 FM) 08.01.04, 15:45 Niekoniecznie dział promocji... po prostu jestem ciekaw opinii o radiu, w którym robie praktyki. Z mojej perspektywy to wyglada troszke inaczej, nie to zebym sie z Toba nie zgadzal, ale inaczej jest krytykowac, a inaczej co nie co robic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jesus Radiotus Re: Radio Classic w Łodzi (89,6 FM) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 01:54 Nie ma o czym pisac To radio było dramatem od samego powstania, tak jak parada Uciekaj z tamtąd chlopaku bo zglupiejesz do reszty To co teraz robia to juz jest po prostu smieszne najlepsze radio w miescie z muzyka od sasa do lasa Odpowiedz Link Zgłoś