Gość: Krytyk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.01, 21:07 przeczytaj szczegolowo newsy zawarte pod: "ostrzezenie: serwis PRACA jest do DUZEJ BANI" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bialy Re: ----------------wyszukiwarka ofer pracy wprowadza w blad---------- 25.04.01, 21:11 Krytyk Nie musisz otwierac z tego powodu kilku watkow. A poza tym wez pod uwage ze portal jeszcze do niedawna istnial w wersji testowej wiec troche wyrozumialosci. Zwrociles uwage na mankament i powinno wystarczyc. Staje w obronie inf. z GW bo to nie jest takie proste zeby codziennie pozbierac do kupy informacje z kilkunastu oddzialow i zeby nie dzialalo to bez zarzutu. Daj im czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk myli sie kolega i to bardzo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.01, 22:33 Mylisz wyszukiwarke na www.gazeta.pl z wyszukiwarka na www.wyborcza.pl. OBIE sa do bani. Ta druga rozpoczela dzialanie bardzo dawno temu, gdy jeszcze o profesjonalnym portalu nikt nie myslal (a przynajmniej nie mowil). Wtedy tez byly bledy - pamietam, jak goscilem przez kilka tygodni w War- szawie i ogromnie sie zdziwilem, ze w tamtejszym dodatku jest tyyyyle ogloszen z interesujacej mnie branzy. Zdarzenie mia- lo miejsce dwa lata temu. Jesli dobrze sobie przypominam, ogloszenia GW byly juz wtedy w Internecie. W kwestii drugiej - pomylki, bledy, niedoskonalosci to jedno a ich wystepowanie przez 2 lata to drugie. Ile mozna? A na- wet jesli jest to wszystko TAK skomplikowane, mozna zamies- cic informacje jak: "poprawnie wyszukuje 10 ogloszen na 1000". "Kilka watkow rozpoczynam"? Nie wiem jak inaczej zwrocic uwage na ten problem. Ale bylbym wdzieczny osobie, ktora o jego istnie- niu by mi powiedziala. BRONMY DZIENNIKARZY GW - PRZECIEZ ONI TAK CIEZKO PRACUJA! Odpowiedz Link Zgłoś
moderator Re: myli sie kolega i to bardzo 25.04.01, 22:58 Gość portalu: Krytyk napisał(a): > "Kilka watkow rozpoczynam"? Nie wiem jak inaczej zwrocic uwage > na ten problem. Ale bylbym wdzieczny osobie, ktora o jego istnie- > niu by mi powiedziala. Naprawdę wystarczy raz napisać. Zapewniam, że wiemy o problemie i pracujemy nad tym. Przepraszamy za utrudnienia i obiecujemy zrobić co w naszej mocy by jak najszybciej to poprawić. W takim sytuacjach prosimy pisać bezpośrednio do obsługi technologicznej portalu na adres techno@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk moja wina, moja wina... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.01, 23:13 Informuje, ze ta sama wiadomosc umieszczalem na kilku listach po 1 sztuce. To, ze znalazlo sie ich tu wiecej pozostaje dla mnie zagadka. Prawdopodobnie spowodowane jest to chwilowym zawieszaniem sie transmisji u mnie w domu. W oczekiwaniu na "odwieszenie" klikalem "wyslij" wiecej niz raz i moze to jest przyczyna. Niechcacy. Odpowiedz Link Zgłoś
dj Re: moja wina, moja wina... 26.04.01, 11:11 Gość portalu: Krytyk napisał(a): > Informuje, ze ta sama wiadomosc umieszczalem na kilku > listach po 1 sztuce. To, ze znalazlo sie ich tu wiecej > pozostaje dla mnie zagadka. Prawdopodobnie spowodowane > jest to chwilowym zawieszaniem sie transmisji u mnie > w domu. W oczekiwaniu na "odwieszenie" klikalem "wyslij" > wiecej niz raz i moze to jest przyczyna. Niechcacy. Ok. Informuje, że pracujemy intensywnie nad zmianą mechanizmu przeszukiwania ogłoszeń. Wkrótce opisywane problemy z wyszukiwaniem ogłoszeń o pracę (i inne o których wiemy) zostaną wyeliminowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: moja wina, moja wina... IP: 195.15.57.* 26.04.01, 12:29 Przyznanie sie do winy jest pierwszym krokiem na drodze do poprawy. Mam nadzieje, ze w przyszlosci nie bedziesz chcial dominowac Forum tytulami watkow rozciagnietych na cala strone. ---------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk Rozwiazywanie problemu to jedno, informowanie o nim to drugie, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.01, 19:08 ...wiec moze Panstwo zamieszcza przy obu wyszukiwarkach ofert pracy informacje, ze nie dzialaja poprawnie? Nie mowi o artykule na 1 stronie, dotyczacym tego tematu, lecz o nie wprowadzaniu w blad uzytkownikow, co NADAL ma miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś