Dodaj do ulubionych

ciagle te same piosenki

02.04.04, 13:15
No właśnie, we wszystkich radiach komercyjnych (także w trójce) puszczają
CIĄGLE te same nagrania - dotyczy to zarówno starszych kawałków jak i
nowszych - ale głównie chodzi mi o te starsze. Wygląda tak, jakby dany
wykonawca (np Collins) miał w dorobku jedną albo max. dwie piosenki. Jak już
puszczają starsze nagrania to dlaczego CIĄGLE TE SAME?? Nie pamietają, że na
płycie wykonawca potrafi zmieści i 14 piosenek i te inne też można puszczać.
Np uważam, że za emitowanie piosenki "Uptown girl" Billy Joela pownny być
kary fizyczne z publiczną chłostą włącznie.

pozdrawiam

hans
Obserwuj wątek
    • Gość: r220 Re: ciagle te same piosenki IP: *.modlnica.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 13:31
      Potwierdzam. W Krakowie to samo. Region FM potrawi przez dzien nawet 9x te sam
      utwor puscic. Czyli srednio co 4 godziny mozna uislyszec ponownie ten sam
      utwor - az zygac sie chce, ale taki to urok sformatowanych stacji.

Mam nadzieje, ze kiedys pojawi sie alternatywa w Polsce, ktora bedzie grala
      DOBRA MUZYKE i miala GWIAZDY, a nie popularnosc zyskowac bedzie tylko poprzez
      MUZYKE...

pozdro,
      • hans111 Re: ciagle te same piosenki 05.04.04, 12:44
        No właśnie - i te formaty - czyli, jeżeli ktos w takim radiu przyniesie płyte z
        domu i coś puści (jeżeli mu pozwolą) to co, wylatuje z pracy? Egzekucja na
        miejscu? Za karę wysłuchanie 100 razy pod rząd "Baśka miała fajny biust"?

hans
        az zygac sie chce, ale taki to urok sformatowanych stacji.
    • imolaxyx Re: ciagle te same piosenki 04.04.04, 15:21
      jak ja sie z Tobą zgadzam
      przelatując od stacji do stacji,stwierdzam,ze np Kayah to nagrała tylko spij
      kochanie spij i ostatnio namiętnie testosteron
      i tak kazdy z większych gwizadorów
      nie wiem z czego to się bierze
      ja jestem fanką warszawskiego Radia Pin 102 Fm(mozna słuchac w internecie)
      co prawda czasem i ich muzyka jat monotonna,ale przynjamniej nie jest sieczką i
      rombanką
    • Gość: zuzka Re: ciagle te same piosenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 09:36
      Wlasnie przez to przestalam sluchac Zetki i wrocilam do trojki, ale po jakims
      czasie slysze te same utwory na okraglo.Nie wiem, czego sluchac...Pzdr
      • Gość: MArCello Re: ciagle te same piosenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:00
        >(...) i wrocilam do trojki, ale po jakims
        > czasie slysze te same utwory na okraglo.

...do trUjki to nie ma co wracać...ja robę takie próby co trzy miesiące...i
        ciągle rozczarowanie. Za to polecam (jeśli ma się dobry internet :) radyjko
        Afera z Poznania...muzycznie to taka kopia PRIII z jego najlepszych lat.
        (www.afera.com.pl)

pozdr,
        MArCello
        • Gość: Preslaw Re: ciagle te same piosenki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 20:49
          Bardzo się zaciekawiłem tym radiem z Poznania, ale nie bedzie mi dane go
          słuchać bo mieszkam we Wrocławiu, tak jak nie mogę pogodzić się z myślą, że nie
          ma w moim mieście takiego radia jak szczecińskie ABC. No cóż, Trójka jak o
          Trójka, stała się kolejnym piosenkowym radiem, jak przytłaczająca większość.
          • Gość: trinni Re: ciagle te same piosenki IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 10:10
            Afery mozesz posłuchac w internecie
    • Gość: Ewa Re: ciagle te same piosenki IP: *.tpi.pl 06.04.04, 12:14
      Polecam inne stacje radiowe. Jesli jestes z okolic Wawy, to polecam Radio Jazz,
      lub rewelacyjne Radio Pin. Myslę, że starcje lokalne sa o wiele ciekawsze. Nie
      znoszę Radia Zet, Wawy... W kółko ta sama łupanka. A raczej reklamy przeplatane
      łupankami w stylu Shakiry...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka