Gość: Wiesiek IP: *.liber.uw.edu.pl 22.07.01, 13:26 Moim zdaniem Millers Crossing czyli Ścieżka strachu !!! A waszym ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luego Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: *.bial.gazeta.pl 22.07.01, 20:04 Big Lebowski i koniecznie Fargo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw BARTON FINK!!! IP: 193.0.117.* 30.07.01, 20:00 Film, dzięki któremu braci (i Johna T. również) pokochałem miłością szczerą i dozgonną, i którego jeszcze żaden z następnych nie pobił. Chociaż i "Fargo", i "Big Lebowski", i "Brother..." bardzo w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: 207.97.51.* 31.07.01, 01:56 Oczywiscie - "FARGO" i jego bezbledne zakonczenie: "Two more months, two more months ..." tedi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: 195.117.174.* 31.07.01, 09:09 Oczywiście Fargo. Big Lebowski też nienajgorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: *.ae.krakow.pl 04.10.01, 15:19 FARGO Za wspaniały początek. Coś niesamowitego. I ta cudowna muzyka. Najlepszy początek w historii kina (może trochę mnie poniosło). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: *.215.152.67.Dial1.Washington1.Level3.net 06.10.01, 02:02 Ja tez mowi FARGO. Ale podobal mi sie tez BLOOD SIMPLE i Big LEBOWSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaganov Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: *.arts.monash.edu.au 12.10.01, 03:23 FARGO!!! No question! Moze dla tego, ze znam Fargo, N. Dakota i Minneapolis (Minn.), gdzie FARGO bylo w wiekszosci krecone z autopsji (mieszkalem w Minnetonce, jakby sie kto pytal). Pozdrawiam z antypodow LK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 22:49 Zdecydowanie- Big Lebowski!! Najslabszy O Brother! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: *.focal-chi.corecomm.net 02.11.01, 15:23 Zgadzam się 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 22:52 Dlaczego nie ma jeszcze tego filmu na DVD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzoni Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: *.bci.net.pl 15.11.01, 02:12 FARGO IMHO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wil Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.01, 21:39 Barton Fink, chociaż wszystkich nie widziałem. Dziwne jest to, że Fargo podoba się Wam tak bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Najlepszy film braci Coen... IP: 172.16.3.* 26.11.01, 13:34 Widziałam wszystkie i wszystkie kooocham!!! Ale najbardziej chyba 'Bartona Finka'... Chociaż po obejrzeniu 'O Brother...' aż sobie kupiłam soundtrack (i co jakiś czas stosuję jako odtrutkę na stresy i doły), pomimo że country i tego typu muzyki wprost nie trawię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perli Re: Najlepszy film braci Coen... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.11.01, 13:17 Orginalna nie będę- "Barton Fink", transowe klimaczysko! A "Scieżka Strachu" z którego jest roku, bo ten tytuł niestety nic mi nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Najlepszy film braci Coen... IP: 172.16.3.* 28.11.01, 15:20 Gość portalu: perli napisał(a): > A "Scieżka Strachu" z > którego jest roku, bo ten tytuł niestety nic mi nie mówi. Z 1990, znana też jako "Miller's Crossing". Smakowite, mrocznawe i perełka dla wielbicieli Gabriela Byrne'a. Za to John Torturro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bad_Seed Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: *.lodz.gazeta.pl 28.11.01, 15:14 BIG LEBOWSKY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 28.11.01, 15:25 Ścieżka strachu jest de best. Dlaczego nikt nie wymienił Hudsacker Proxy. Może nie tak fajny, ale niezły. Nikomu sie nie podobał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perli Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.11.01, 17:43 Kurcze podziękowania mi wcięło. No to jeszcze raz. Dzięki Pat. P.S.Nie wcinać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: 172.16.3.* 29.11.01, 09:45 Gość portalu: jedrek napisał(a): > Dlaczego nikt nie wymienił Hudsacker Proxy. Może > nie tak fajny, ale niezły. Nikomu sie nie podobał? Nikt też nie wymienił "Raisin' Arizona", chociaż swoją drogą się nie dziwię, bo słabawe (jak na Coenów). Odpowiedz Link Zgłoś