Dodaj do ulubionych

Ile lat ma p.Paradowska????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 22:47
60??
Obserwuj wątek
    • Gość: pokrybala Re: Ile lat ma p.Paradowska???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 20:07
      Co ty, to podobno córka red. Baczńskiego i tej rudej brzyduli od reklamy
      kiełbasy
    • Gość: Paweł Re: Ile lat ma p.Paradowska???? IP: 195.245.217.* 24.05.04, 15:49
      Nie wiem ile ale ma obleśnie zblazowany głos !
      • Gość: Draco Re: Ile lat ma p.Paradowska???? IP: *.mit.pl 27.05.04, 16:18
        Jest zblazowana i to w dodatku w poniedziałek z rana. Jak ją słyszę to odchodzi
        mi ochota żeby zacząć tydzień. No i w sumie poniedziałkowe Tok FM skreśliłem z
        powodu tej pani.
    • hajota Re: Ile lat ma p.Paradowska???? 25.05.04, 21:20
      Chyba między 50 a 60. Przejrzyj czasem "Politykę", to trafisz na zdjęcie,
      • t.o.m.e.k Re: Ile lat ma p.Paradowska???? 26.05.04, 10:13
        Jak na swoje 86 lat to trzyma się wciąż nieźle ;-)
        Zblazowana, bo tyle już w życiu widziała i słyszała, że właściwie nic ją
        zdziwić nie może, a tylko co najwyżej rozczarować...
        Zobaczyć ją można np. w TVN 24, w niedzielnym programie loża prasowa
        • jacek.erazmus Re: Ile lat ma p.Paradowska???? 02.06.04, 17:09
          Nie lubie jej za sympatie dla komunistow. Zawsze ich broni , pewnie ma jeszcze
          czerwona legitymacje PZPR . Dla mnie debest jest Rafal Ziemkiewicz ;-)
      • Gość: hiisi Wskazówka... IP: *.kki.krakow.pl 08.06.04, 08:03
        Sami obliczcie, ja stawiam na 1941r.

"Publicystka "Polityki". Absolwentka polonistyki na Uniwersytecie Jagiellońskim. Pracę w mediach rozpoczęła od praktyki w "Kurierze Polskim" w 1967 roku, po pierwszym roku podyplomowych studiów dziennikarskich."
        • Gość: Ruski ojciec Re: Wskazówka... IP: *.chello.pl 11.06.04, 20:52
          A może 17.06.1940 ?...
    • Gość: Wojtek, 12 lat PEWNIE KOŁO 120... IP: *.comnet.krakow.pl 26.05.04, 10:28
      I wiecznie znudzony głos...
      • Gość: jerry Re: PEWNIE KOŁO 120... IP: *.de.ibm.com 27.05.04, 14:29
        no i wymawia 11 jako 'jednaście' ....
        • tomasz_szejok Re: PEWNIE KOŁO 120... 27.05.04, 16:58
          Jeżeli komuś przeszkadza głos, to ja przepraszam... Ważne, co ma do
          powiedzenia - a mówi mądrze. Rozsądnie. Cała ta dyskusja nie nadaje się na tą
          stronę zresztą - zaniżacie poziom, Panowie
          • Gość: zaniżający Re: PEWNIE KOŁO 120... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 22:31
            Znaczy Tobie się podoba i podobają się jej poglądy - Twoje prawo. Ja mam inne
            zdanie i mam do tego prawo.
            A wszyscy tu jakby mówią, że ta pani ma głos nie radiowy. I kiedyś jak ktoś nie
            miał radiowego głosu to nie pracował w radio. Może jak był ciekawym człowiekiem
            to go zapraszali jako gościa. Ale nie musi ktoś z takim głosem o poranku budzić
            ludzi. To kwestia predyspozycji.
            Zły głos nie przeszkadza natomiast w pisaniu.
            • Gość: Constr Re: PEWNIE KOŁO 120... IP: *.chello.pl 28.05.04, 09:32
              Glos jak styropianem po szkle.
              Jednak o wiele gorsze jest to, że nikomu nie daje wyrazic swoich poglądów (vide
              loza prasowa w TVN24)i zabija wszelka dyskusję w oblesny sposób.
              Poza tym, bardzo lubi adorować (LSD) czyli Lewą Socjal Demokracje z Herr
              Millerem & Sp. z Nieogr. Nieodpowiedzialnoscia na czele.
              • tomasz_szejok Re: PEWNIE KOŁO 120... 31.05.04, 16:53
                Komentator też człowiek i poglądy polityczne ma - a co do sympatyzowania z
                Millerem to proszę zajrzeć do "Polityki" z czasów powolnego zejścia rządu...
                Ceńmy profesjonalizm i wiedzę!
                • Gość: sceptik Re: PEWNIE KOŁO 120... IP: *.aster.pl 02.06.04, 17:54
                  ciecie jestescie i tyle wam powiem.
                  Paradowska ma wlasne zdanie i tyle, jej prawo. glosu radiowego nie ma, to fakt,
                  dlatego nie pracuje w radio tylo w gazecie, a formula audycji jest taka, ze
                  prowadza go dziennikarze z jakims dorobkiem, a ONA go ma. Moze ktos jeszcze
                  pamiteta swietej pamieci trojke i jej audycje po 23 "to byl dzien", tam formula
                  byla podobna. jakby ktos mial watpliwosci co do jej pogladow, to kiedys
                  publikowala w zyciu z kropka, tam to nie przeszkadzalo.

jedyne co przeszkadza mi w tej audycji to wredne reklamy po
                  wiadaomosciach,reklamy audycji w tokfm, szczegolnie ciagle przypominanie o
                  poranku w toku.tak, ze wiadomosci o 8 koncza sie 17 po.
                  • Gość: Aga Re: PEWNIE KOŁO 120... IP: 149.156.34.* 03.06.04, 17:28
                    Moim zdaniem zmarnowanym porankiem jest ten czwartkowy.Az trudno uwierzyc,ze
                    Pani Kolenda ukonczyla polonistyke!-elokwencji 0 i wlasnych pogladow rowniez
                    nie ma!
                  • Gość: zaniżający Re: PEWNIE KOŁO 120... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 01:30
                    > ciecie jestescie i tyle wam powiem.
                    E.. nie, pracuję w innej branży ;-)

> Paradowska ma wlasne zdanie i tyle, jej prawo. glosu radiowego nie ma, to
                    fakt,
                    > dlatego nie pracuje w radio tylo w gazecie,
                    No dla mnie to Ona ewidentnie pracuje w radio TOK FM. To nie jest przypadkowo
                    dobrany gość, tylko Pani redaktor, która od wielu miesięcy o tej samej porze ma
                    swoją audycję. Czyli, że pracuje.
                    Jest mnóstwo dziennikarzy z dorobkiem i lepszym głosem. Ktoś wybrał akurat
                    Paradowską. Pewnie po to, żeby był przekrój poglądów. Ale ja jej poglądów
                    akurat nie lubię. Podobnie jak nie specjalnie lubię jej gości - "baronów SLD",
                    redaktora Ungera (jeśli nie pomyliłem nazwiska) i podobnych. Poglądy Pani
                    redaktor idą nie ustannie ku lewej stronie.
                    A do tego ten pełen entuzjazmu głos...
                    • Gość: pokrybala Re: PEWNIE KOŁO 120... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 00:39
                      Gość portalu: zaniżający napisał(a):

> Ale ja jej poglądów akurat nie lubię. Podobnie jak nie specjalnie lubię jej
                      gości - "baronów SLD", redaktora Ungera (jeśli nie pomyliłem nazwiska) i
                      podobnych. Poglądy Pani redaktor idą nie ustannie ku lewej stronie.

Rozumiem, że chcesz słuchac tylko tych, których poglady Ci odpowiadają. I że
                      jeżeli czyjeś poglądy "idą nieustannie ku lewej stronie", to ta osoba powinna
                      siedzieć w domu i rozmawiać co najwyżej z przygłuchą sąsiadką. Gratuluję.
    • carbogrom Re: Ile lat ma p.Paradowska???? 05.06.04, 13:58
      Nie ważne ile ma... natomiast jej sposób mówienia na dobre mnie odrzucił od
      audycji, które ona prowadzi !! Wolę czytac jej wypowiedzi.

Sowa
    • nemoo Re: Ile lat ma p.Paradowska???? 14.06.04, 10:08
      ilość lat jest mniej ważna
      ważna jest świeżość, a tej brakuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka