nemoo 14.06.04, 11:10 Anna Laszuk -lubię jej łagodne komentarze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: psylocyber do pani Ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 18:59 pani szanowna, czy ja jako fan mogie lyczyć na singelka ze szlagwortem co ma w refrenie : "berek jezd fajny, bawmy sie w berka"? uszanowanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek Re: Komentarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 18:58 Ania jest OK.(nawet bardzo OK). Ale jej głos + muzyka są zbyt łagodne. to nie radio Plus (tam jeden z dziennikarzy toku czyta informacje) Muzyka też jest OK. ale dla nowicjusza (krótka playlista), weteran wierny słuchacz czuje się znudzony i woli się przełączyć na inną stację(na krótko) Odpowiedz Link Zgłoś
karakurt Re: Komentarze 04.08.04, 12:03 Do Pani Anny Niestety nie lubię sposobu prowadzenia przez Panią audycji. Dla mnie rażący brak umiejętności budowy nawet prostych zdań i te ciągłe powtórzenia, przerywaniki itp. Reszta radia ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomeczek Re: Komentarze IP: *.studio.biblpubl.waw.pl / *.biblpubl.waw.pl 01.09.04, 15:53 No nie, wszystko mozna zarzucić pani Ani, ale nie to że nie umie budować zdań... To niewątpliwie jedna z najlepszych dziennikarek w tok-fm. Wara wam od niej prostaczki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: Komentarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 14:38 Anna laszuk kiedyś była bardzo dobra. Nie wiem co się stało, ale coraz częściej jej komentarze są, niestety, nieudane, by nie powiedzieć niezbyt mądre. Ale czasami prowadzi audycje bardzo dobrze. Mimo wszytsko to już nie to. Janiszewski jest o wiele lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Komentarze IP: *.pl / 62.233.173.* 15.10.04, 11:48 radio tokfm to jest teraz moje ulubione radio,kiedyś namiętnie słuchałem trójki ateraz namiętnie słucham tok-u wyrażnie słychać,że w toku pracują ludzie inteligentni i z pasją, komentarze pani Laszuk słucham z przyjemnością mimo,że czsami dotyczą spraw nieprzyjemnych,ale i inni komentatorzy są znakomici ktoś,kto stworzył to radio (może pani Rapaczyńska?)trafił w dwunastkę oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Komentarze IP: *.mega.com.pl 15.10.04, 13:35 Drogi Leszku, nie przeczę, że w obecnym TOK-u pracują ludzie inteligentni, elokwentni i starający się. Można ich słuchać, według mnie, li tylko ze względu na własne zainteresowanie tematami i chęć usłyszenia dodatkowych szczegółów, ale bez, niestety, jakiegokolwiek zaangażowania (jeśli takowe występuje - można je sobie włożyć w buty, bo np. domowy partner jest kompletnie niezainteresowany rozmowami o nieswoich problemach lub sceptyczny co do wpływu jego opinii na przebieg omawianych spraw. Pozostaje wtedy "trucie" wiernemu psu wyczekującemu na nagrodę za cierpliwość i posłuszeństwo lub wiecznie kimającemu kotu, jeśli takowe posiadamy w domu. Nie wiem, czy trzy lata temu wysłuchałeś choć raz starego TOK-u, zapewne nie, więc muszę Ci przekazać, że wtedy też występowali wykształceni zawodowo prezenterzy, ale prócz zdolności do wykonywania swojego rzemiosła mieli jeszcze "coś" - charyzmę, czynnik, który wzbudzał w słuchaczu uczucia do granic wytrzymałości (szczególnie przy aukcjach na dobroczynne cele). Obecnie, muszę powiedzieć z przykrością, audycje TOK-u właściwie sprowadzają się do "odczytania" tego, co ze względu na ograniczoną objętość Gazety Wyborczej nie zmieściło się w jej wydaniu, np. wywiady z ekspertami, bardziej szczegółowe opisy sytuacji itp. I dzieje się to tylko jednostronnie: głośnik - ucho. Takim sposobem można słuchaczom narzucać zalecany przez właścicieli programu światopogląd kierując podświadomie ich postępowaniem... Poprzedników, mimo nieujawniania ich przekonań, można było określić po logicznej, popartej wiedzą i trafnej w osądzie dyskusji z rozmówcą-słuchaczem. Można było się czegoś nauczyć, z nauką przyznawania innym racji włącznie. Teraz mamy eteryczne wizerunki prezenterów, w które powinniśmy się tylko wpatrywać. A w tym ustępie przypomina mi to czasy Polski Ludowej z nienaszym godłem (bez korony) i portretami przywódców narodu na stronach. Dzięki Bogu istnieje jeszcze to forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hadasza Re: Komentarze IP: *.rodium.pl 25.02.05, 09:37 Dziękuję ,że mogę przeczytać tę ocenę jakże trafną,prawdziwą i smutną.Słuchałam radia TOK FM już dawno,dawno temu kiedy prezenterzy to byli dla mnie ludzie najwyższych lotów 1. pan jacek SOBALA -gdzie jesteś kochany Panie Dziennikarzu ? Maria ....już nie pamiętam nawet , Pan Aleksander.... motocyklista, I 7.00 Pan Waldemar Ogiński. Wtedy można było myśleć, że coś się zminiło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JacusB Re: Komentarze IP: *.computerland.pl / *.computerland.pl 07.10.05, 18:11 Poza p.Gawryluk pracują ludzie inteligentni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Komentarze IP: 213.134.136.* 09.12.04, 12:48 W komentarzu do wypowiedzi min. Środy w Sztokholmie pani Laszuk wykazała się nie tylko brakiem wiedzy, ale co gorsza brakiem obiektywizmy. Zresztą wcale tego nie ukrywała. Sama sie też przyznała, że nie zna działań Kościoła Katolickiego w/s przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie, ale założyła, że nie ma żadnych. Brak wiedzy na ten temat nie przeszkodziło jej krytykować Kościół. To typowy przykład budowania kampanii antykatolickiej w mediach, a GW w szczególności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anyab Re: Komentarze IP: *.kim.pl 09.12.04, 13:40 Zgadzam się z Twoją oceną opini p. Laszuk o p. Środzie. W GW jest znakomity Turnau, wię zdanie o kampanii antykatolickiej prowadzonej w tej gazecie - chybione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgb Re: Komentarze IP: *.ssmb.com 21.06.05, 18:08 Niestety ale radio to jest w ogole nieobiektywne i od pewnego czasu propaguje bardzo agresywnie "lewicowa" wrazliwosc. Celuja w tym p. Laszuk, p. Janiszewski, p. Paradowska. Gdyby nie poranki Ziemkiewicza i p. Kolendy- Zaleskiej - w ogole nie daloby sie tego sluchac. Aha! Jeszcze jest super ekstra audycja AUTO BALKAN! Rewelacja Tesknie za dawnym tokfm... i chyba nie tylko ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: republikanin radio lewe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 15:33 zbieranina lewakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gewura Re: Komentarze IP: *.aster.pl 26.03.05, 21:58 hmmm mam nadzieje na to ze 'zapoluje' wreszcie na komentarz Pani Ani, lowy beda lagodne, galka w radiu nastawie wlasciwa fale i nadstawie ucha tymczasem swiatecznie wszyskim zycze i Pani Ani dobrej Wielkanocnej bialej kielbachy, smakowitego krzanu do tego, lukrowanych bab drozdzowych, kolorowych pisanek, oraz slodkiego zajaca z czekolady i samych slodyczy:) i licze na lagodne komentarze pozdrawiam g. /gewura/ Odpowiedz Link Zgłoś
damapik1 Re: Komentarze 27.03.05, 00:10 Należę do osób nie mogących odżałować,że nie ma już dawnego TOK FM.Było ONO niczym objawienie, ja i moi znajomi niemalże plan dnia dostosowywaliśmy do audycji niektórych Dziennikarzy, nagrywaliśmy na taśmy itp. Mam na myśli oczywiście p. Ogińskiego, p.Sobalę, Filipa Ubunakuki (świetny to był żart). Nie należy zapominać też o p.Maruszeczko, panu Darku czy p.Krzysztofie AA i Bibi Kingu (?). Ach, gdzie te czasy, gdzie??? Ech, łza się w oku kręci...................... Odpowiedz Link Zgłoś
damapik1 Re: Komentarze 27.03.05, 08:51 I jeszcze: 1- STARE TOK FM - ZŁOTE CZASY TEGOŻ RADIA !!! 2- Tak dobrze szło! I komu to przeszkadzało? (-ło? -ło? ....????) 3- To se ne vrati... NIESTETY !!!! ( A może trzeba by było spytać panamarcinową wróżkę (?) - ONA nam wszystko wyjaśni...(???) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dormibar Re: Komentarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 13:18 Ha ha setnie sie ubawiłem tymi komentarzami .Drodzy państwo z Agory wpisujeci sie w klasyczny nurt rodem z "listów do Trybuny " . Zyczę dalszych sukcesów na froncie propagandy , będą potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Komentarze IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.05, 12:04 Tak, tak dobrze było...., ale się skończyło........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARK Re: Komentarze IP: *.net.autocom.pl 05.04.05, 13:22 Też lubiłem STARE TOK FM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saw Re: Komentarze IP: *.net.autocom.pl 16.04.05, 00:52 Dlaczego forumowicze nie mogą się doczekać stosownego wyjaśnienia od REDAKCJI na temat wielce kontrowersyjnej Osoby - p. Laszuk ? Odpowiedz Link Zgłoś
gromek45 Re: Komentarze 16.04.05, 07:18 Gość portalu: saw napisał(a): > Dlaczego forumowicze nie mogą się doczekać stosownego wyjaśnienia od REDAKCJI > na temat wielce kontrowersyjnej Osoby - p. Laszuk ? Dlaczego nie można doczekać się oceny ULUBIONEJ Paradowskiej? Może ona płaci za możliwość wystąpienia w radio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gina Re: Komentarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 08:03 Zapomnieliście o Janiszewskim i Żakowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk R janiszewski fatalny IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.05, 21:20 ton i maniera wypowiedzi stóletniego mentora, a to młokos . i ta fatalna plitical poprawność rodem z mazowieckiego, która każe tłumaczyć z każdej afery czerwonych a rokitę i kaczyńskiego od czci iwiary odsądzać. ale tak mają wszyscy w agorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROH Re: Komentarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 15:00 Pani Anna Laszuk bardzo mi się podoba . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompon Brojlery komentują IP: *.acn.waw.pl 03.06.05, 20:01 Dzis chlopaki szaleju sie najadly, nonstop reklama homoparady, dosc niesmaczna zreszta. Im sie tam w tej Agorze wydaje, ze jak bedaq walic w beben bez ustanku, to swe cele osiagna. Całe szczescie ze tak mysla, bo przez to ich nachalna propaganda skutek przeciwny wywoluje. I tak trzymac. Pani Laszuk i pan Janiszewski to typowe michnikowe brojlery. Zero wlasnych przemysleń, zaprogramowane toto od kolyski, przemadrzale takoż. Slucham tego wszystkiego tylko dlatego ze gadają tam sporadycznie ludzie tacy jak ziemkiewicz. No i dlatego ze to radio nei ma konkurencji. Same glupawe radia zet etc (tylko same przeboje ) Szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manus Re: Brojlery komentują IP: *.aster.pl 03.06.05, 20:22 pompon - gratulacje. Nie mogę sie nadziwić, że ci polityczni manipulatorzy w me- diach nie dostrzegaja latami, że nachalne, prymitywne wciskanie swoich poglądów przynosi dokladnie odwrotny skutek. Kiedyś, w starym TOK FM był błyskotliwy czlo- wiek, ktory ukochał sobie polski antysemityzm i zwalczał go jak jakis AIDS. Jestem pewien, że po każdej jego audycji (2-3 razy w tygodniu), przybywalo z 5000 antysemitów. Z tym homoseksualizmem identico. Podobnie z Kaczyńskimi - proszę zerknąc na komentarze odnosnie ew. rezygnacji z prezydentury W-wy. Setki kubłów pomyj - rezultat?- w rankingach K. przybędzie 5%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jow Re: Brojlery komentują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:43 ciekawe,jak to się stało,że Agora jest przytuliskiem różnych dewiantów,albo kretynów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manus Re: Brojlery komentują IP: *.aster.pl 03.06.05, 23:06 to świadomy, przemyślany i wyrafinowany dobór osławionych "użytecznych ........". To jest sztuka, którą opanowali do perfekcji. Kandydatów nie zabraknie nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
trudnoswietnie Re: Brojlery komentują 03.06.05, 23:53 Gość portalu: jow napisał(a): > ciekawe,jak to się stało,że Agora jest przytuliskiem różnych dewiantów,albo > kretynów Moze troche dosadnie powiedziane, ale z drugiej strony jak inaczej nazwac kogos kto calymi dniami przesiaduje na forum znienawidzonego radia i powieksza Agorze przychody z reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jow Re: Brojlery komentują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 11:44 właśnie już dojżałem i spadam stąd! Odpowiedz Link Zgłoś
pianola2 Boszsze....... 06.06.05, 18:11 Dzis pani Laszuk miala orgazm związany z przemową pani Bochniarz. A pan Janiszewski demaskowal ohydnych lustratorow z komisji sledczej (dostali teczki). Boszsze... czy sa granice dziennikarskiego upodlenia???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha obsmialem sie jak norka IP: *.acn.waw.pl 14.06.05, 21:15 gdy obrzydliwie wzgardliwy dla swych rozmowcow i arogancki pan Janiszewski trafil na kamień. Do parteru sprowadzil go niejaki Dorn. Az zatkalo naszego bozyszcza z tok-fm hehe. Wyszedl na idiote. Mam nadzieje, ze czegos go to nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerwiec 14 Re: obsmialem sie jak norka IP: *.chello.pl 15.06.05, 01:38 Podobny przypadek miała wczoraj (14.06) moja ulubienica p. Ania L. w rozmowie z prof. Śpiewakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pianola2 Re: obsmialem sie jak norka 16.06.05, 21:36 Przypadek pani L. z panem Spiewakiem byl taki, że ona nachalnie starala sie podsunac mu (wiedzac ze ma on na pienku z Kaczynskimi), że tzw IV Rzeczpospolita ma - dytuje "jakas twarz". Fakt że Spiewak swego czasu byl zidiocialy poki nie zmadrzal, ale do dzis pozostala osobista neinawisc do Kaczorow tego skadinad rozsadnie myslacego czlowieka. Pmeitam Spiewaka sprzed lat powiedzmy 8-10, to byl rzeczywiscie idiota niezły :) To tak jakby sluchac panow Pacewicza czy Wronskiego - ten typ pogladow i mentalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
pianola2 Balwan janiszewski 16.06.05, 21:45 Koncze sluchanie tego radia - dotad sluchalem na zasadzie, że na bezrybiu i rak ryba. Ale teraz, gdym posluchal tego balwana Janiszewskiego, ktory zaczal wiazac smierc osobnika z Poznania (pederasty szantazowanego), z narodem polskim, ktory - wg tegoż Janiszewskiego (ten naród) wredny jest i ksenofobiczny, a także z paradą równości i mlodzieża wszechpolską. W protej relacji tego wywodu bylo tak: kto byl przeciw paradzie ten zamordowal goscia z Poznania. Ten Janiszewski jest strasznym polonofobem. Nienawiśc w rodzaju tej jaka przejawia Leopold Ungier, co wylazilo i wylazi w jego tekstach. Zaczynam podejrzewac, że w obu przypadkach źródło polonofobii podobne, o ile nie takie same. Chłopaki maja geneze odmienna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninel3 Re: Balwan janiszewski IP: 195.164.28.* 20.06.05, 17:45 no coz , z pewnoscia roznimy sie zdaniami. dla mnie jesli ktos nie rozumie zwiazku miedzy dyskryminacja homoseksulalistow a pojeciami typu 'narod polski', z ktorego wykluczeni sa ci ktorzy nie sa polakami katolikami, to generalnie niewiele rozumie z tego co sie dzieje dookola. znaczy sie jak u tuwima dla niego 'wszystko jest osobno' 'ze kon ze krowa ze stasiek' jakos tak to szlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abonent Re: Komentarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:35 Nieprawdą jest że neostrada 128 kosztuje 59 zł. Tyle kosztuje w promocji przez pierwszy rok. Jeśli śie nie przedłuży promocji to kosztuje 130 zł brutto. A o konieczności przedłużenia promocji praktycznie nie ma żadnej informacji ze strony tpsa. Po prostu przysyłają wyższą fakturę. ceny"promocji" telekomuny to też oszustwo. Oszczczędza ok 6% abonentów decydujących się na promocyjne pakiety a reszta PŁACI WIECEJ - BO TAK SKONSTRUOWANA JEST TARYFA. Dobra jest dla tych co chcą więcej wydawać - wtedy kolejne rozmowy są tańsze ale NIE DA SIĘ OBNIŻYĆ RACHUNKÓW W TPSA. NAWET REZYGNUJĄC Z DZWONIENIA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Komentarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:33 Jakub Janiszewski powinien troche mocniej przyciskac urzędasów,choćby dziś pana z MENiS,który bzdury sprzeczne nawet z wcześniejszym komunikatem ministerstwa ,opowiadał.Na marginesie- obowiązuje podstawowa zasada prawna-akt niższej rangi nie moze być sprzeczny z aktem wyzszej rangi,vide- Konstytucja,ustawy regulamin szkolny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth redaktor J. i jego mądrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:46 Wczoraj w nocy powtórzyli program 'ważne książki'. Dzięki redaktorowi Janiszewskiemu dowiedziałem się, że: 1. Hindusi pracujący w nocy na infoliniach dla Amerykanów i Europejczyków to... niewolnicy. W tokfm nie ma niewolników, bo w nocy wszystko leci z puszki :-) 2. Brak u nas 'krytyki antypolskiej' (czy jakoś tak). Czy redaktor J. zapomniał o hordach koniunkturalistów (dzień dobry panie Gross), robiących karierę na oskarżaniu Polaków o antysemityzm i próbujących przerzucić na nich odpowiedzialność za holocaust? Czy redaktor J. zapomniał o 'wybiórczej' i jej wieloletnich działaniach zmierzających w tym samym kierunku? Ponawiam propozycję zmiany nazwy programu, która lepiej oddawałaby jego zawartość: 1. 'lewackie książki' 2. 'o ż...ch, lewakach i o p...łach też' Odpowiedz Link Zgłoś
sekwa Janiszewski w parze z czuchnowskim to żuczki gnoj- 07.10.05, 16:06 -arki, ot tak sobie obiektywnie gawędzą o pośle wasermanie, jaki to on niedobry i dlaczego nie dał sie zabić w swojej wannie tylko dopomina sie ukarania niesolidnych wykonawców. gnojarki jak to gnojarki gó..jadki pełni obiektywizmu a'la wybiórcza gazetka sprzedają ze swadą swój zafajdany ogląd współczesnego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Dziś ten naczelny homofob przegiął. Na miejscu... IP: *.acn.waw.pl 02.12.05, 18:18 ministra Ziobry wytoczylbym mu proces o zniesławienie. I wygrałbym w cuglach. A gó..arz może nauczyłby się szacunku dla ludzi, także tych z ktorymi sie nie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pthread Re: Komentarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 00:14 Widzac krytyke w postach komentarzy w tokfm zastanawiam sie czy jest w Polsce inne radio ktore daje wypowiedziec sie tylu ludziom. Dla mnie to nie A.Laszuk ani J.Janiszewski sa najistotniejsi ale komentatorzy. A.L. i J.J. powiedzieli jasno i klarownie: to bedzie subiektywne, wiec czemu sie czepiacie ? Posluchajcie innych stacji uslyszycie ludzi bez wlasnego zdania ktorych moze zastapic komputer. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerwiec 14 Re: Komentarze IP: *.chello.pl 08.02.06, 00:50 Gość portalu: pthread napisał(a): > Widzac krytyke w postach komentarzy w tokfm zastanawiam sie czy jest w Polsce > inne radio ktore daje wypowiedziec sie tylu ludziom. Ilu? Z reguły są to "sami swoi", czyli tacy, którzy w pełni zgadzają się i są "po linii" z J.J. i A.L. pilnujących politycznej poprawności, wyznaczonej przez "ojca" nadredaktora. Czasami trafi się gość, który ma inne zdanie i wtedy oboje ww. redaktorzyny kończą mniej więcej w ten sposób: "a ja i tak wiem lepiej i nie ma pan (pani) racji". Z reguły zdanie to jest już wypowiadane po zakończeniu rozmowy, tak aby rozmówca nie mógł się zapytać "to po kiego żeście mnie pytali?" > A.L. i J.J. powiedzieli jasno i klarownie: to bedzie subiektywne, wiec czemu > sie czepiacie ? Co to za radio, które przez kilka godzin nadaje "subiektywne" poglądy jakichś semicko-gejowskich oszołomów. Przeciętnego radiosłuchacza gó.. obchodzą "poglądy" takich NIC. Mógłbym zrozumieć jeszcze, gdyby te poglądy głosił "ojciec" nadredaktor albo p. Łuczywo, ale "subiektywne" poglądy jakichś klezmerów (z pełnym szacunkiem dla tych klezmerów, którzy wykonują swój wyuczony zawód). "Klezmerów" - patrz wykształcenie A.L. i J.J. Odpowiedz Link Zgłoś
wolomin_w_nocy Re: Komentarze 09.12.05, 21:17 Informacja to za mało, potrzebujemy wyjaśnień, interpretacji, komentarza do tego, co dzieje się wokół nas - żeby lepiej rozumieć otaczający nas świat, żeby potrafić go mądrze ocenić, żeby móc dokonywać świadomych wyborów. Są ludzie, którzy wiedzą lepiej od przeciętnego zjadacza chleba czym jest plan Hausnera, dokąd mogą nas zaprowadzić rządy Samoobrony, po co nam Unia Europejska, dlaczego Al Kaida zabija, jak się leczyć w Polsce, gdzie inwestować pieniądze, czego uczyć dzieci. Sa ludzie, którzy wiedzą lepiej od przeciętnego zjadacza chleba co jest dobre i złe, dlaczego ciemnogród zagraża rozwojowi i postępowi. Są ludzie którzy wiedzą lepiej co jest sztuką i co nią nie jest. Są ludzie, którzy wiedzą jakie poglądy są słuszne a jakie nie, komu wolno mówić a komu mówić nie wolno. Panie i panowie - Anna Laszuk i Jakub Janiszewski - Komentarze TOK FM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petentka Re: KomentarzePani Laszuk i serniczek IP: *.bytom.compnet.com.pl 25.01.06, 15:18 życzę pani Laszuk,aby często jako petentka napotykała na "imieninowy serniczek",którego tak usilnie broni - może wtedy zrozumiałaby sens ograniczania prywatnych imprez w instytucjach i urzędach w godzinach pracy. Odpowiedz Link Zgłoś