kitani 31.07.10, 22:48 Zosi nam tu brakuje, czy Zosia jeszcze choruje? Lecz się Zosiu prędziutko i pisz rymami szybciutko. Pozdrawiamy serdecznie pisz wierszyki koniecznie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-wu-sia Re: Zosia 31.07.10, 23:52 Zosi zdrowia życzymy, Od wiosny , aż do zimy. Zimą Zosia podleczona, W piękne rymy przystrojona Zabłyśnie , zabłyśnie Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: Zosia 03.08.10, 11:02 Gdy brakuje mi humoru to zaglądam tu....na forum! Powiem krótko: Rzadko bywa, abym była nieszczęśliwa, więc nie byłam tu dni wiele... WITAM! WITAM PRZYJACIELE! Zdrowie moje?....Podleczono! wiele badań mi zlecono... tomografy,rezonanse.... kto ma forsę ten ma szanse! W NFZ-ecie czekać trzeba, ...chyba wcześniej mi do nieba! W marcu dano skierowanie na masaże..(sic!) ale w grudniu się okaże czy pomogą (tutaj robię śmieszne miny!) TAKIE WŁAŚNIE SA TERMINY! Na masaże termin długi....żegnam! WRACAM DO SZTALUGI! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Zosia 03.08.10, 13:50 ja tu chyba drogiej Zosi... znów nastukam...aż się prosi... zapomniała o nas całkiem... nie zagląda i nie pisze.... sztalugami się zasłania.... a ja wciąż oglądam ciszę... czemu Zosia mię nie gania...? czy mam zadrzeć z Zosią znowu ...? czy mam tupnąć, albo zapiać...? niech się Zosia odda słowu... może nawet dam się złapać.... Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: Zosia 03.08.10, 23:06 Jestem,jestem.... Koguciku i choć zajęć mam bez liku znów zajrzałam między rymy... na jak długo?....zobaczymy! Jedno Ci Kogutku powiem -wszystkie Wnuki"mam na głowie", bo wakacje i urlopy.... gości zatem mam "na kopy"! Jak tu pisać jakieś wiersze gdy "pichcenie" bywa pierwsze?! Dopchać się do komputera.... też nie mogę!O cholera! ...bo chłopaki w gry chcą grać! To mnie wnerwia.... k.... ...! Odpowiedz Link
kitani Re: Zosia 03.08.10, 23:45 Zosiu miła, Ty już brzydkich słów się nauczyłaś! Nie wracaj więc do pichcenia, popisz tutaj od niechcenia, swoje rymy zgrabne, ładne... Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: Zosia 04.08.10, 09:40 Kitani! Zwykle z rana jestem dobrze wychowana, ale Wnuki"dają w kość" ...trudno opanować złość! Jednak do Nich mówię ładnie, nic brzydkiego z ust nie padnie! Odpowiedz Link
kitani Re: Zosia 04.08.10, 21:24 Wiem to Zosiu ukochana, Tyś przykładna Babcia wnuka. Łapiesz lato do słoików, też na płótnie je uwieczniasz zimą wszystkich tym rozpieszczasz. Coś dla ciała i dla ducha to jest radość Twego "ducha". A że piszesz tutaj szczerze w to ja wierzę. Lubię wielokropki Twoje, czynią szczery uśmiech na buzi mojej Odpowiedz Link
delkos Re: Zosia 04.08.10, 02:37 To zagadka wystrzałowa jaka duża ma być głowa? Ile trzeba jej nauki....? by zmieściła wszystkie wnuki? Odpowiedz Link
delkos Re: Zosia 04.08.10, 02:41 Gdy się czyta rymy Zosi To się gęba dziwnie cieszy ... więc rozumiem... ...że do wnuków... lepiej chyba się nie spieszyć ??? Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: Zosia 04.08.10, 09:56 Delkosie! O 2.41 nie spałeś! Bardzo pięknie napisałeś....ale znam takie nauki,że... kto nocą nie śpi.....BĘDZIE MIAŁ WNUKI! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Zosia 04.08.10, 12:05 oto moja Zosia wreszcie więc się wszyscy razem cieszcie, bo gdy Zosia tu pisuje... cały świat mi się rymuje Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: Zosia 05.08.10, 09:35 Mało czasu mam niestety, ale lubię Wasze rymy. Obiecuję Was odwiedzać... a jak będzie...zobaczymy! Dzisiaj Goście najechali jak by Wnuków było mało! Myślę jednak ,że podołam i wyjdę z opresji cało! Na talerze Im nałożę kwiaty bratków i cukinii... gdy spróbują te pyszności będą milsi,będą inni! Zaprzestaną walki słownej o tym co się w kraju dzieje, wydarzeniach tych spod Krzyża ...PO... PiS-ie...mam nadzieję! Odpowiedz Link
delkos Re: Zosia 05.08.10, 16:18 Czasem... gdy na działce chcą mi dyskutować o sprawach drażliwych... to muszą się chować... Mam ja bardzo groźne złe uspokajacze i gdy tylko zobaczę, że coś się kroi... to każdy natychmiast się boi. Przebiegam po trawie i budzę komaary a te dobrze wiedzą... co jedzą! Odpowiedz Link
delkos Re: Zosia 05.08.10, 20:16 CytatNa talerze Im nałożę kwiaty bratków i cukinii... O kurcze!!! te dania... bardzo są... interesujące! Jak tak dalej pójdzie... To faktycznie przeżyją tylko zające! Odpowiedz Link
delkos Re: Zosia 04.08.10, 12:36 Hi hi! Zosiu trzeba szaleć Póki nie ma w domu żony zaraz wraca... no i wtedy... będę całkiem ... odstrzelony. Wtedy to już nie dam rady pomamrotać nocą ciemną.. słuchać ptaków bladym świtem ojjj... nie będzie dobrze ze mną! Odpowiedz Link
e-wu-sia Re: Zosia 04.08.10, 15:20 A gdy żonka powróci To w ramiona się rzuci, I z tej właśnie przyczyny , Nie czas będzie na rymy Odpowiedz Link
delkos Re: Zosia 04.08.10, 22:18 Lubie wierszykować to jest oderwanie od dnia codziennego ....i nawet śniadanie gdy wierszyk wesoły nad nim się użali można pochwalić... Kilka śmiesznych słowek... w rytmie piosenkowym i czuję, że jestem zupełnie jak nowy Kilka chwil "straconych " przy doborze słowa i nagle odrywa się od zmartwień głowa Jakoś tak inaczej myśleć człek zaczyna.. I wesoła jest mina.... Odpowiedz Link
e-wu-sia Re: Zosia 04.08.10, 22:32 Mam to samo Delkosie miły To słońce dodaje mi siły. Gdy na dworze zawierucha, Jeszcze bardziej serca słucham. Gdy w radiu lecą przeboje, Czasem śpiewam teksty swoje, Głowę napełniam rymami, Wieczorem zawsze jestem z Wami. Odpowiedz Link