Dodaj do ulubionych

Grzegorz Wasowski w dwójce

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 22:48
Bardzo miło zaskoczyła mnie audycja "Retrogram" Grzegorza Wasowskiego: sobota
17-18.
Od dawna nie słucham trującej truji, więc nie wiem, od kiedy Grzegorz tam się
już nie udzielał. W nowej stacji życzę mu wszystkiego dobrego.

PS.
Precz z siepaczami starej "Trójki"!
Obserwuj wątek
    • greg_f Re: Grzegorz Wasowski w dwójce 26.06.04, 22:59
      Wasowski pojawia się już tylko w nocnej Trójce - w nocy z piątku na sobotę
      razem z Janem Chojnackim prowadzi Wejście Smaku.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Madzia Re: Grzegorz Wasowski w dwójce IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 14:46
        bo Trójka jest już tylko w nocy...
        Polecam za to Radio 94
    • Gość: LechZ Grzegorz Wasowski w dwójce - będę słuchał !!! IP: *.postinfo.com.pl 28.06.04, 08:45
      to dobra wiadomość i będę słuchał z przyjemnością :-)))
    • Gość: mk Re: Grzegorz Wasowski w dwójce IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 28.06.04, 12:07
      > Bardzo miło zaskoczyła mnie audycja "Retrogram" Grzegorza Wasowskiego: sobota
      > 17-18.

Mnie też choć nie słuchałem. Co było w tej audycji, w programie poświęconym,
      jakby nie było, muzyce klasycznej?

mk
      • greg_f Re: Grzegorz Wasowski w dwójce 28.06.04, 17:13
        To właściwie taki misz-masz - podobnie jak w Wejściu Smaku, tylko że bez
        podziału na kąciki, autor przypomina znane standardy i przeboje muzyki
        rozrywkowej z lat 70., 60. i wcześniejszych. Muzyka leci non stop, bez
        zapowiedzi, a Wasowski odzywa się tylko na początku, informując z właściwym
        sobie poczuciem humoru, że jego komentarz trwać będzie nie dłużej niż 30
        sekund, a po przekroczeniu tego czasu zostanie wyc... (w tym momencie urwała
        się zapowiedź, a zaczęła muzyka ;-) ).
        • Gość: mk Re: Grzegorz Wasowski w dwójce IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 29.06.04, 08:25
          Dzięki. Ciekawy jestem tej audycji i jeśli okoliczności powolą to w sobote
          posłucham. Interesujące, że na forum Dwójki nie pokazały się słowa sprzeciwu
          więc zestaw proponowany przez Wasowskiego pewnie jest do strawienia i dla
          słuchaczy tej stacji. Do grona których i ja wcale często dołączam.
          • Gość: mk Re: Grzegorz Wasowski w dwójce IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 29.06.04, 15:19
            > Interesujące, że na forum Dwójki nie pokazały się słowa sprzeciwu

Ledwom powyższe wystukał a od razu krytyczne posty wyskoczyły:
            www.radio.com.pl/dwojka/forum.asp?t=7687&a=so
            Może lepiej było siedzieć cicho? :)
            • Gość: Lesiek Re: Grzegorz Wasowski w dwójce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.04, 18:51
              Bo mają rację. Jeszcze tego brakuje, żeby rozmywać ofertę Dwójki.
              • Gość: mk Re: Grzegorz Wasowski w dwójce IP: *.lublin.mm.pl 29.06.04, 19:51
                Ależ oczywiście. Zdziwiłem się, że tak późno te zastrzeżenia pojawiły się. Nie
                mam nic przeciwko Wasowskiemu ale w Dwójce??? Niech "reformatorzy" zostawią
                chociaż ten program w spokoju!

mk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka