Dodaj do ulubionych

JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI ...

16.07.04, 09:56
Wy, pseudo-obrońcy dawnej "trójki". Czytam te wątki i wiem jedno: Wam nie
chodzi o Trójkę, Wam chodzi o zadymę. Pod sztandarem obrony poziomu radia
wyżywacie sie na każdym, kto Trójkę pochwali, a w razie braku takowego
szczekacie sami na siebie. Spójrzcie na swój poziom! Jest w Was tyle agresji,
że powinniście się leczyć, a może to forum to Wasza terapia?
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 11:23
      dobrze gada, piwa jej dać
    • Gość: Jureek Re: JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI ... IP: 212.20.131.* 16.07.04, 11:37
      No dobrze, dowiedzieliśmy się już co sądzisz o forumowiczach, to może spróbujemy
      teraz podyskutować zgodnie z tematem tego forum, czyli o radiu. Jak dotąd prawie
      każda przeze mnie inicjowana próba merytorycznej dyskusji ze zwolennikami nowej
      Trójki kończyła się fiaskiem. Ostani raz próbowałem tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=483&w=13920954&a=14012160
      i jak zwykle, żadnej odpowiedzi. To co? Porozmawiamy o radiu?
      Jura
      • Gość: jarek Re: JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 11:49
        Jureek- wciąż uważasz, że z "targetem" da sie dyskutować merytorycznie???
        Gratuluję wytrwałości!!!! ja już tylko czasem włączam 3 i to wyłącznie między
        0.00 a 4.00- (gdy nie śpię) no i na minimax. Cała reszta sięgnęła dna (czyli
        poziomu targetu:-)) i nie mam zamiaru się tym męczyć dożywotnio... "to se już
        ne vrati" (a po chillout-cie mam chrypkę, oh Misiu - rewolucja zjadła swoje
        dziecko:-)))
        pozdro
        j.
        • Gość: Jureek Re: JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI ... IP: 212.20.131.* 16.07.04, 16:06
          Czy z targetem da się dyskutować merytorycznie? Ano, próbuję od czasu do czasu
          (właściwie to więcej czytam to forum, niż aktywnie się udzielam) i wyobraź
          sobie, że nawet czasami udawało się merytorycznie pogadać, np. parę miesięcy
          temu z Ciocią Helą (oj, narażam się Obserwatorowi) o tym, jak rozumiemy tzw.
          radio towarzyszące.
          Trójki słucham jeszcze, bo nie mam wielkiego wyboru, gdy chodzi o polskie
          stacje, ale mniej niż jeszcze 2 lata temu, bo poprawił się poziom niemieckiego
          radia i też da się go słuchać. Z tej poprawy sytuacji w niemieckim radiu czerpię
          moją nadzieję, że i w Trójce może coś zmieni się na lepsze. Pamiętam, że jeszcze
          parę lat temu niemieckie stacje to było coś strasznego, teraz jednak pojawia się
          coraz więcej audycji autorskich, więc może i rządzący polskim radiem zauważą tę
          zmianę trendów.
          Pozdrawiam
          Jura
    • Gość: Dawid Re: JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 11:40
      Z fanatykami nie da się dyskutować.
      • Gość: jarek Re: JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 11:50
        > Z fanatykami nie da się dyskutować

Brawo, celna samokrytyka:-)
        • Gość: Pluszak Re: JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI ... IP: *.chello.pl 16.07.04, 20:09
          Wiesz, czy potrafisz sobie wyobrazić dyskusję o programie radia Zet, jego
          poziomie, wzrtościach, jakie niesie? Taką pogłębioną? Ile postów by taka
          dyskusja wywołała?

No właśnie. To i gdzież tu dyskusja o konkursach sms-owych, szczekaninie
          hiphopowego slamsiarstwa oraz miernych wstawkach nibysatyrycznych.

Oczymże tu mozna dyskutowac? To trzeba bić na trwogę!
          • Gość: Johan Bengtson Re: JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI ... IP: 195.117.50.* 23.07.04, 21:04
            > szczekaninie hiphopowego slamsiarstwa

I kto tu jest fanatykiem? Tolerancja i poszanowanie dla innych stylistyk niż
            jedyna słuszna aż wylewają się z tych trzech słów. Tak mało liter, tak wiele
            emocji.
            • mh2 Re: JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI ... 23.07.04, 21:27
              Autor: Gość: Johan Bengtson IP: 195.117.50.*
              Data: 23.07.2004 21:04

inetnum: 195.117.50.0 - 195.117.50.255
              netname: POLSKIERADIO

Gość portalu: Johan Bengtson napisał(a):

> > szczekaninie hiphopowego slamsiarstwa
              >
              > I kto tu jest fanatykiem? Tolerancja i poszanowanie dla innych stylistyk niż
              > jedyna słuszna aż wylewają się z tych trzech słów. Tak mało liter, tak wiele
              > emocji.

I to jest właśnie merytoryczny głos w dyskusji przedstawiciela Polskiego Radia,
              który - demonstrując swą pogardę dla słuchaczy - nawet się nie kryje, z jakiego
              adresu pisze. Po co.
              Pan młody pistolet z PR nauczył się już pewnie wszystkich rozumów świata, nie
              dotarło tylko jedno - radio robi się dla słuchaczy i z ich zdaniem należałoby
              się liczyć.
    • mh2 Re: JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI ... 16.07.04, 12:06
      A już myślałam, że to na poważnie, a to tylko nędzna prowokacja.

Ziutka-Joasia.

P.S. Forum służy do pisania "o czymś", a nie "do kogoś". Listy adresowane "do:"
      kieruj na adresy prywatne.
      • Gość: enter123 Re: JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 11:29
        Kompletny oszołomie przyjrzyj się co napisałeś! Pogarda dla słuchaczy wynika z
        tego, że ktoś się nie kryje, że jest z Polskiego Radia.
        Przeczytaj sens jego wypowiedzi, dla mnie jest ekstra i podsumowuje Wasz stan
        ducha i umysłu.
        • mh2 Re: JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI ... 24.07.04, 11:59
          Gość portalu: enter123 napisał(a):

> Kompletny oszołomie

Szanowny panie (zauważ, że mimo skrajnego chamstwa bijącego z tego, co napisałeś
          zachowuję jednak poziom)

> przyjrzyj się co napisałeś!

Przyjrzałem się. I co?

> Pogarda dla słuchaczy wynika z
          > tego, że ktoś się nie kryje, że jest z Polskiego Radia.

Właśnie tak napisałem. Nie musisz powtarzać tego własnymi słowami.

> Przeczytaj sens jego wypowiedzi, dla mnie jest ekstra i podsumowuje Wasz stan
          > ducha i umysłu.

"Jego", to znaczy kogo i o jaki sens chodzi.
          Mylisz, dziecko, wątki, w nadmiarze używasz zaimków wskazujących, co w sytuacji,
          gdy odnosisz się do kilku wypowiedzi na raz uniemożliwia zrozumienie myśli(?)
          zawartej w tej wypowiedzi. Napisz jaśniej.
    • Gość: MArCello Re: JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 15:03
      No wiesz, zawsze w życiu prywatnym brakowało mi worka terningowego...a tu
      proszę, przytrafiła się taka trUjka...na niej to się można wyżyć i to całkiem
      niesłusznie oczywiście, bo oczywiście sobie na to nie zasłużyła. Jeśli więc
      możesz mi polecić twojego lekarza, to może i chętnie się udam na jakąś terapię,
      bo jak widzisz u mnie to forum wzmaga agresję a tobie rozdwojenie jaźni (więc
      obaj/oboje mamy problem)...zosiu-małgosiu, czy jak tobie tam...
      ...a ha, byle tylko ten lekarz nie słuchał trUjki, bo zabiję...i jego psa też.
    • Gość: Ip Re: JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 21:19
      ech
    • zosia_gosia Re: JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI ... 24.07.04, 13:39
      Przeczytałam wątek o Szydłowskiej. Ciągle jesteście tak samo beznadziejni!!!!
    • Gość: as Re: JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:05
      bardzo mądra wypowiedź-zgadzam się z nią całkowicie
      • trollllll ZJEŻDŻAJ STĄD 02.11.04, 17:58
        Jak nie masz nic ciekawego do napisania, to do piaskownicy!
        ALE JUŻ!!!
        • Gość: as Re: ZJEŻDŻAJ STĄD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 18:14
          piaskownica- bardzo ją lubię, w niektórych kręgach ona jest juz kultowa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka