kogucik-2972 05.12.10, 12:44 Kurki moje kochane jeszcze trochę i stanę i na płotku zapieję dzięki Wam za życzenia, czekam wszystkich spełnienia, i już dziób mi się śmieje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosiadab-2 Re: hej 05.12.10, 14:31 Trzy razy dziennie Tu zerkam... Hej! Jest wiadomość! Więc z radości....ĆWIERKAM! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ściskam i całuję w dziób! (jak rym dobrać???) KOCHAM CIEBIE AŻ PO GRÓB! ...ładnie? Odpowiedz Link
delkos Re: hej 05.12.10, 20:19 Hi hi hi Hi hi hi! Ale wierszyk wyszedł Zosi Wyjaśnienia... aż się prosi Bo tak tylko myślę... sobie...(???) Czy o moim myśli grobie???? Czy też swoje ukwiecone miejsce widzi spoczywania... Bo Kogucik... to wiadomo... że w rosole pozostanie Toż to przecie horda cała na Kogutka tu czekała! A niektóre... miłe panie... w głowie miały goootooowaaanieeeeeee Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: hej 06.12.10, 10:04 wszędzie tyłek chcą mi sparzyć, nawet nie ma co tu marzyć, tylko by rosołem szczuli...... niech mnie ktoś przytuli....... Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: hej 06.12.10, 10:02 oh ! i ja Cię kocham Zocha ! no bo kto Cię tu nie kocha ? widząc Twoją tu radochę, głośno mówię KOCHAM ZOCHĘ !! Odpowiedz Link
delkos Re: hej 05.12.10, 20:39 Koguciku Ty pierzaku! Śmiej się dziobem i podskakuj bo gdy widzę dziób wesoły Tooooo! Jest lepsze niż rosoły! steki! grille! i frykasy! to jest radość... wielkiej klasy! Odpowiedz Link
pani.mikolajovva Re: hej 06.12.10, 11:38 Skoro dzisiaj tu rezyduję, to trochę pobuszuję po ile jajka? i czy są świeże? jedno rozbiję...na słowo nie wierzę.. od strusia nie ma? no, to szkoda taka wścibska już ma uroda... Zamawiam na Święta jaj sto tak dużo to? do ciasta i uszek..i do sałatki ..nie mam już czasu..zbieram manatki kieckę czerwoną zdejmuję.. i za gościne...DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: hej 06.12.10, 12:25 Znacie? "Miała Baba Mikołaja i....... .. .. ...." Przyszła do Niej dzieci zgraja, zgraja dzieci z rodzicami. Chcieli paczek z prezentami! Odpowiedz Link
delkos Re: hej 07.12.10, 00:32 Aaaaleee jaaajaaa! Przyszła do nas baba Mikołaja! Jak już przyszła to niech siedzi! .....nawet... jeśli zdejmie kieckę! Przecież... nikt tu nie jest... dzieckiem! Odpowiedz Link
delkos Re: hej 07.12.10, 00:52 Ups! Ten... tego... Nooooo Pani Mikołajowo... tylko nie myśl... że jakieś złe słowo napisałem piętro niżej... Tak naprawdę... to chciałem powiedzieć... że mogłabyś tu trochę posiedzieć! Odpowiedz Link
rudka-a Re: hej 07.12.10, 07:32 Z Panią Mikojajovvą wczoraj sie widziałam mocno przytuliłam i wycałowałam.. Wróci tu Delkosku, specjalnie dla Ciebie w wieczór wigilijny, gdy pierwsza gwiazdka zabłyśnie na niebie chyba jednak kieckę czerwoną założy, bo sobie d...(rączki) odmrozi Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: hej 07.12.10, 09:34 a ja nalegam poznać Mikołaja... bo podziękować mu muszę za...jaja....... więc niech babą tu nie zasłania.... tylko przywiezie swą.....doopę w saniach....... Odpowiedz Link
delkos Re: hej 07.12.10, 16:27 HA HA HA! Zima zła! A Mikołaj w swym kostiumie hm... niechaj orze ... tak jak uumie... może robić .... toto.... w saniach ... albo bez sań... Nie mam zdania! Odpowiedz Link
delkos Re: hej 07.12.10, 21:49 A swoją drogą... to psia kosteczka... jestem deli-kutaśny jak panieneczka... Bom wyszkolony przez żonę... ZŁĄ!!!! Tak wyszkolonyyy... że HO HO HO! Hm... że cós jest na rzeczy... to nikt nie zaprzeczy bo gdy podskoczyć.. troszeczkę chcę To żonki oko patrzy z wysoka... i naglę słyszę... khmmm.. khmmmm...khmmm... hę? I bądź tu facetem jak masz kobitę co grzeczność ceni umiar i takt gdyby to oko... nie było... śliczne no to.... bym nawiał... jak wolny ptak! (to jest protest song w przedświątecznym nadmiarze mąk sprzątania.... trzepania..... kupowania i takiego innego..... hm ...ania którego rozpiskę już dostałem i udaję, że o niej zapomniałem. Jest mnóstwo czasu więc o co tyle hałasu???) Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: hej 07.12.10, 09:31 i się tłumaczy Delkos szalony....... ale ja wiem.... no widać że..... on się zwyczajnie.....obawia żony...... Odpowiedz Link
delkos Re: hej 07.12.10, 22:28 Wcaaale się żony nie boję! cóż to za insynuacja!!!!!! hm... poniekąd... może i raacjaaa...... Ale wolę mieć żonę złą niż bojaźliwą i mdłą! ha ha ha... Na tym podobno... polega... mówiąc w żarcie małżeństwa ... dotarcie . Można mówić... w żarcie... można i w powietrze... więc dodam jeszcze... że... gdy sytuacja jest zrównoważona... to interesująca jest taka ... zła żona! Jest o czym pogadać... o co się pokłócić... zwyczajnie ... człowiekowi... się nie nudzi! Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: hej 07.12.10, 09:30 mój Delkosie...!! nie do wiary...!!! mówi stary.... całkiem jary..... i świntuszy mi w kurniku..... och Ty jeden zbereźniku....... Odpowiedz Link