Dodaj do ulubionych

Radio TOK FM

IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 17:36
Kto dokładnie wie, co się dzieje z radiem TOK FM? Długo jeszcze się będą tak
szarpać? Czy w ogóle jest szansa, że wróci do dawnej świetności?
Obserwuj wątek
    • martijn Re: Radio TOK FM 29.03.02, 21:06
      Gość portalu: marla napisał(a):

> Kto dokładnie wie, co się dzieje z radiem TOK FM? Długo jeszcze się będą tak
      > szarpać? Czy w ogóle jest szansa, że wróci do dawnej świetności?

Nie ma Bugalskiego, Sochali ... ale jest za to Agora!
      • Gość: marla Re: Radio TOK FM IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 07:38
        No właśnie, co się stało z prezenterami? Ogiński był przez chwilę w Pulsie, ale
        znikł, Maruszeczko też gdzieś przepadła, Sobala podobnie. Wiecie coś na ten
        temat?
        • maax Re: Radio TOK FM 31.03.02, 18:38
          Czytalem kiedys, jakies 3-4 mies. o klopotach Tok Fm. Byl o tym artykul w
          Wyborczej. Niestety nie pamietam dokladnie daty.
          Z artykulu wynikalo, o ile pamietam, ze taka formula radia mowionego,
          istniejaca na zachodzie, nie sprawdzila w w Polsce. Ze radio to przechodzi
          teraz okres przejsciowy i prawdopodobnie zmieni formule.
          Teraz mieszkam za granica i od poltora miesiaca nie sluchalem zadnego radia
          polskiego, ale chyba przez ostatnie 1,5 mies. nic sie nie zmienilo.

Brakuje mi red. Sobali i tych nocnych powtorek ciekawszych audycji. :-(((
          • Gość: marla Re: Radio TOK FM IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 08:43
            O, witaj Maax. Ja też to czytałam, wiem również, że istnieje strona obrońców
            radia TOK FM (kiedyś przypadkiem znalazłam przez wyszukiwarkę), tylko chyba nie
            cieszy sie szczególnym powodzeniem. Byłam ciekawa, czy radio zamierza nadawać w
            takiej postaci do końca świata, czy coś się w końcu zmieni.
            • maax Re: Radio TOK FM 01.04.02, 20:22
              Czesc Marla!

No widzisz. Tez czytalas ten artykul. To i tak obydwoje wiemy wiecej niz
              wiekszosc szarych sluchaczy. Pamietam jakies 2 mies. temu jakas kobieta
              niespodziewanie na antenie Tok Fm napadla na redaktorke, co takiego strasznego
              wyrabia sie w tej stacji z tymi zmianami i gdzie sa wasi prezenterzy/redaktorzy.

Wiekszosc ludzi nie ma o niczym pojecia.

Ja tez znalazlem przez wyszukiwarke ta strone obroncow Tok Fm.
              Nie zrobila na mnie specjalnego wrazenia. Moze dlatego, ze nie wierze w takie
              akje poparcia. Wlasciciel i tak zrobi, co chce, by mu sie biznes oplacal. :-(((
              Jak bedzie mial zlikwidowac, to zlikwiduje.

Ale musze Ci powiedziec, ze w tej obecnej okrojonej postaci, to radio jest
              dalej dla mnie atrakcyjne i dla mnie osobiscie moze zostac tak jak jest.
              Jakos nie bardzo mam wyobraznie, co mozna by tam zmienic na plus, czego tam
              jeszcze nie bylo.
              Brak mi tylko tych nocnych powtorek.

• Gość: marla Re: Radio TOK FM IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 07:23
                Cześć Maax raz jeszcze :).
                No to sobie urządziliśmy dwuosobowy klub dyskusyjny, bo jakoś nikogo innego to
                radio nie interesuje. To chyba wyjaśnienie zagadki, dlaczego TOK FM upada, no i
                wyjaśnienie tego, że ta strona obrońców zebrała tylko kilkaset podpisów, a nie
                spodziewane kilknanaście tysięcy. Ja też nie bardzo wierzę w takie formy
                poparcia, ale rozczuliło mnie, że niketórzy deklarowali miesięcznie wpłaty,
                byle by radio nadal nadawało. Trzymaj się.
                • maax Re: Radio TOK FM 03.04.02, 21:34
                  Czesc!

Ja tez jestem zdziwiony, ze nikt poza nami nie ma na ten temat nic do dodania.
                  Ale lepszy taki malutki klub dyskusyjny, niz zaden. :-)
                  Zaluje, ze w Polsce nie zakorzenilo sie takie radio mowine. Ale jak by Tok Fm
                  zniknelo, to mam nadzieje, ze kiedys pojawi sie jakies nowe o atrakcyjniejszej
                  dla sluchaczy i REKLAMODAWCOW formie. I jeszcze o zasiegu ogolnokrajowym.
                  • Gość: marla Re: Radio TOK FM IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 07:29
                    Witaj, tu wierny członek kluby dyskusyjnego. Pisze, bo mi tak uprzejmie
                    odpisujesz:)Czy tam, gdzie jesteś słuchasz podobnych stacji? Kogo słuchałeś
                    najchętniej w Tok FM-ie? A teraz szczerze: myślisz, ze podtrzymywanie tematu ma
                    sens? Pewnie nie. Pozdrawiam, Maax
                    • Gość: O Re: Radio TOK FM IP: *.acn.pl / 10.132.129.* 09.04.02, 16:56
                      Zdarza mi się słuchać Tok FM i formuła radia odpowiada mi (chyba że akurat nie
                      mam ochoty na słuchanie gadania). Lubię p. Szozdę i p. Czarnecką, choć niekiedy
                      rozmowy bywają przydługie. Jedyne, co mnie irytuje, to muzyka. Wiem, że t radio
                      mówione i muzyka jest na doczepkę, ale jak słyszę te same utwory kilkanaście
                      razy w tygodniu, to mam ochotę zmienić stację. Co takiego odróżnia obecne TOK
                      od dawniejszego (słucham go od niedawna)?
                      • tuhanka Re: Radio TOK FM 09.04.02, 17:14
                        Marla, czy możesz mi podać adres strony obrońców TOK FM? Ja z kolei należę do
                        obrońców Trójki, ale chciałabym, żeby oba stowarzyszenia połączyły siły. Już od
                        jakiegoś czasu szukam z nimi kontaktu.
                        • Gość: marla Re: Radio TOK FM IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 07:51
                          tuhanka napisał(a):

> Marla, czy możesz mi podać adres strony obrońców TOK FM? Ja z kolei należę do
                          > obrońców Trójki, ale chciałabym, żeby oba stowarzyszenia połączyły siły. Już od
                          >
                          > jakiegoś czasu szukam z nimi kontaktu.

Proszę uprzejmie: republika.pl/obronmytokfm
                          • tuhanka Re: Radio TOK FM 11.04.02, 10:57
                            Serdeczne dzieki za pomoc :)))
        • kkuhn Re: Radio TOK FM 13.04.02, 13:56
          Maruszeczka prowadzi "Zielone drzwi" w TVN (coś o dobroczynności?)...
    • Gość: kasiulek Re: Radio TOK FM IP: 217.79.103.* 10.04.02, 14:07
      WItam! Ja starsznie kochalam to radio ale nie sety to 3 miesiacy siedze za
      granica i juz ich starsznie dlugo nie slyszalam... TO co uwielbialam w tym
      radiu to audycje Krzyskow o filmach, Audycje A.Boczuli o psach no i Sobale,
      Oglinskiego itp rowniez ale NAJ oczywiscie byli Sultani Nocy :-) Niesety
      zdjeli ich, Maciek wyjechal do Krakowa a Igora czasem slyszalam pozniej
      wrocili i znowu bylo super ale i tak szybko ich zdjeli z anteny. Wiecie
      dlaczego? Wrocili? CO sie z nimi stalo?
      • Gość: kosa Re: Radio TOK FM IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 23:16
        Ja najbardziaj żałuję że u siebie w Rzeszowie nie mogę tego radia słuchać. To
        jedyna formuła radia jaką mogę tolerować. Szkoda, że upada. Ale podobno
        wszystko co dobre to się szybko kończy. SLD szkuje zresztą stryczek na całą
        Agorę.
    • Gość: Sewil Re: Radio TOK FM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 11:42
      Radio TOK FM jest po prostu świetne, uwielbiam je. Jestem z Krakowa, ale
      niestety są zawsze zakłócenia w odbiorze. Najbardziej żałuję, że w radiu nie ma
      teraz Ogińskiego, bo był po prostu rewelacyjny. Jego poranne audycje
      rozśmieszały mnie do łez.
      Mam nadzieję, że będą mogli kiedyś zwiększyć zasięg, aby mogło ich posłuchać
      więcej ludzi, a warto. Oni demaskują wszystkie debilizmy, jakie w naszym
      wspaniałym kraju mają miejsce na codzień.
    • Gość: ptrw Re: Radio TOK FM IP: *.pap / 10.10.10.* 17.04.02, 19:16
      Polecam artykuł o TOK FM w ostatnim numerze miesięcznika PRESS (chyba z marca).
      Z tego co pamiętam Bugalski pracuje w Trójce, Sobala szuka pracy, a przyszłość
      radia jest wielką niewiadomą. Krążyły słuchy, że ma nadawać arie operowe czy
      coś w tym rodzaju.
      • Gość: itaka Re: Radio TOK FM IP: *.tokfm.com.pl 20.04.02, 17:25
        r
    • Gość: kasia Re: Radio TOK FM IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 20:29
      do kasiulka: igor dalej pracuje w tok fm, niestety nie umiem Ci dokladnie
      powiedziec w jakich godzinach ma audycje.
      ja tez z checia cos bym zdzialala zeby tok fm powrocilo w dawnej swietnosci.
      zaczelam ich sluchac kiedy bylam w szpitalu, juz ponad 3 lata temu, i niestety
      ze smutkiem obserwuje to co sie dzieje. jestem w stanie przezyc "ubytki" w
      postaci niektorych prezenterow, ale najbardziej mi zal, ze juz po 21 jest tylko
      muzyka a do nocnej jazdy samochodem TOK fm byl wprost idealny.
      i jeszcze jedno: podziwiam wszystkich dziennikarzy tok fm za cierpliwosc, jak
      slysze niektorych dzwoniacych to sama bym chyba dostala rozmawiajac z nimi
      rozstroju nerwowego. :)
      • Gość: makary Re: Radio TOK FM IP: 193.0.117.* 05.07.02, 18:40

Najlepszy był Bugalski, autentyczny inteligent, rzecz niespotykana w
        dzisiejszych czasach.
        Sobala niestety miał jakieś zaburzenia socjopatyczne.
        Waldek po prostu się zgrywał.
        Ale najbardziej żal Maruszczeczki, ach, jak żal...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka