Gość: eric IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 23:04 jak donosi radio polska...krajowa rada przyznala koncesje dla Plenty fm na terenie Kielc,czestotliwosc akademicka... wiec Kielce beda grac tanecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz.max.kolonko Re: bedzie nowa planeta fm 18.08.04, 02:14 Gość portalu: eric napisał(a): > jak donosi radio polska...krajowa rada przyznala koncesje dla Plenty fm na > terenie Kielc,czestotliwosc akademicka... > wiec Kielce beda grac tanecznie:) ------------------------------------- Jak ja się ciesze, że tego gówna nie ma w Warszawie........ Przecież oni krzywde ludzom robią....... AQUAZ w Polsacie "Najlepsi dj-e z radia Planeta FM" sorry ale jesli oni są najlepsi to hkm.. Ja wole ojca jacka z radia maryja niż to gówno nazwane radiem...... To nie jest radio. To jest gówno! TOTALNE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokon Re: bedzie nowa planeta fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 10:00 dla jednych to radio a dla innych to "cytowane GOWNO"!!! najlepsi napewno nigdy nie beda,Aqaz czy jak sie to cos nazywa to pomylka,jednak ta stacja jakas pozycje ma! moze i masz racje MARIUSZU MAX ze dj-ow to Oni nie maja,muzyka sprzedajna. Odpowiedz Link Zgłoś
takisobiektos1 Re: bedzie nowa planeta fm 18.08.04, 10:11 Włączyłem kiedyś aquaz po powrocie z imprezy. Ale miałem ubaw. Co to wogole jest?!? Niezłego muszą miec dealera skoro przez całą noc pieprzą takie bzdury. Ktoś jednak tego słucha, więc niech sobie robią :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: bedzie nowa planeta fm 18.08.04, 10:41 takisobiektos1 napisał: > Włączyłem kiedyś aquaz po powrocie z imprezy. Ale miałem ubaw. Co to wogole > jest?!? Niezłego muszą miec dealera skoro przez całą noc pieprzą takie bzdury. > Ktoś jednak tego słucha, więc niech sobie robią :-) ----------------------------------------------------------------------- no pieprza bzdury i ludzie tego słuchają czyli hmmmm no z przykrością stwierdzam fakty, że polscy słuchacze nie są wymagający. Daj im długopis a będą Cie wielbić. Przykład? radio eska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: bedzie nowa planeta fm 18.08.04, 10:40 tak samo w Bialymstoku na 101 FM beda Zlote Przeboje.... jak by inne stacje co innego graly to moze byc, tylko jak wszyscy graja to samo to czy warto? i ciekawe od kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: bedzie nowa planeta fm 18.08.04, 13:11 Gość portalu: eric napisał: - więc Kielce beda grac tanecznie:) Za wcześnie się nie ciesz. Krakowska Planeta ostatnio na swoją playlistę wprowadza takie kwiatki jak Busta Rhymes solo, Busta Rhymes w duecie z Marią Kery czy chociażby Sean Paul. Trudno to raczej nazwać muzyką taneczną. W Kielcach pewnie będzie podobny trynd no bo "Zachód tego słucha" :-((( Muzyki do słuchania w ciągu dnia ciągle jest sporo, ale kierunek zmian jak dla mnie niepokojący. Po 18:00 w tygodniu i po 20:00 w niedziele łupankowe techno. Jeśli lubisz takie klimaty to Ci się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś