mmoni 30.01.15, 18:21 Czy działa wam nowy serwis streamingowy na stronie Polskiego Radia? Bo u mnie ani dudu, ani na FF, ani na IE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mediabrowser Re: nowy serwis streamingowy PR 31.01.15, 01:51 Prosiłbym o doprecyzowanie o co dokładnie chodzi. Uruchamiałem Trójkę poprzez stronę Polskiego Radia i wszystko działa normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: nowy serwis streamingowy PR 31.01.15, 14:28 Już chyba naprawili. Wczoraj po kliknięciu ikonki głośnika wyskakiwało mi okienko o zupełnie innym wyglądzie, z białym tłem i nie szło z niego nic uruchomić. Chyba to był nieudany eksperyment, bo wrócili do starego czarnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mediabrowser Re: nowy serwis streamingowy PR 31.01.15, 21:30 Na pierwszy rzut oka wydaje mi się, że przerabiają portal-stąd być może te problemy. Jak rozumiem serwis streamingowy nie jest jakąś nową funkcjonalnością? Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: nowy serwis streamingowy PR 31.01.15, 23:48 Oczywiście, że streaming jest od dawna (szkoda, że kompletnie zaniedbano podcasty). Teraz co prawda nie działa, ale jest komunikat o przerwie technicznej, więc wiadomo, co się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś