Dodaj do ulubionych

Do wiernych słuchaczy Trójki

IP: 149.156.12.* 23.04.02, 01:07
Głosujcie na WIRNIK LECHA JANERKI
I PISZCIE LISTY MERYTORYCZNE, PODAJĄC WIEK:
laskowski@radio.com.pl
fijalkowski@radio.com.pl
mbanach@radio.com.pl
smolar@radio.com.pl
miazek2radio.com.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek Re: Do wiernych słuchaczy Trójki IP: *.acn.pl / 10.131.130.* 23.04.02, 20:11
      Gość portalu: koliber napisał(a):

> Głosujcie na WIRNIK LECHA JANERKI
      > I PISZCIE LISTY MERYTORYCZNE, PODAJĄC WIEK:
      > laskowski@radio.com.pl
      > fijalkowski@radio.com.pl
      > mbanach@radio.com.pl
      > smolar@radio.com.pl
      > miazek2radio.com.pl
      Myślisz ,że to coś zmieni? Napisaliśmy już chyba wszędzie i co ? Szkoda gadać !!!
      Laskowskiemu i reszcie tej bandy na pohybel!!!

• Gość: janusz Re: Do wiernych słuchaczy Trójki IP: 10.30.1.* 25.04.02, 06:48
        Wydaje mi się że pisanie do obecnej dyrekcji i do $molara jest bezcelowe,
        przecież oni i tak nie przyznają się do błędu nawet jeśli obecna formuła radia
        poniesie klęskę komercyjną (słuchalność). Jedyną szansą na powrót PR III jest
        zmiana dyrektora, a tego może dokonać zarząd. Należałoby przekonać członków
        zarządu (oczywiście poza panem S.) bądź też stojących za nimi polityków że
        takie zmiany radiu publicznemu nie przystoją.
        • Gość: xz Tych ludzi NIE MOŻNA PRZEKONAĆ! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 07:24
          Ci ludzie rozumieją tylko jeden argument: INTERES.
          Jeśli nie znajdzie się nikt odpowiednio mocny, kto nie będzie miał interesu w
          wywaleniu obecnego zarządu, dzieło zniszczenia zostanie doprowadzone do końca.
          Mam wrażenie, że oni wszyscy nas po prostu OLEWAJĄ. To taka forma polskiej
          demokracji. (Była kiedyś taka dość ciekawa audycja poświęcona popularności
          Leppera w starej Trójce, teraz już takich nieprawomyślnych tematów nie będzie).
          Najpoważniejszy argument jakim dysponujemy, to nogi. Nogi, które mogą dużą
          część z nas nie zanieść na wybory, bądź na unijne referendum. Tego argumentu
          się trochę boją. Robili już nawet próby, poszło 10%. Ale już zafiksowali naszą
          kasę na akcje reklamowe w mediach, ludziom zaapeluje się do poczucia obowiązku
          obywatelskiego i polezą jak stado baranów. A należałoby ich po prostu
          potraktować sprawiedliwie. Ja nie pójdę, i jak babcię kocham namówię jeszcze
          wielu ludzi...
          • Gość: Gosia Re: Tych ludzi NIE MOŻNA PRZEKONAĆ! IP: *.opole.uw.gov.pl 25.04.02, 08:04
            Dopiero teraz na to wpadłeś...?

Ja także przestałam chodzić (i namówiłam na to kilka osób - dokładnie 4!)

Pozdrawiam!
            • Gość: seba Błąd, własnie trzeba glosowac! IP: *.prawo.uni.wroc.pl 28.04.02, 10:31

Chowanie glowy w piasek i jakies bojkoty nie maja sensu. Wlasnie Wasz brak na wyborach i nie tylko
              prowadzi do tego, ze wladze dostaja matoly i potem robia z PR3 takie rzeczy. Atakujcie ich mailami,
              wysylajcie listy, namawiajcie znajomych.
              seba

• Gość: annaud Re: Błąd, własnie trzeba glosowac! IP: 195.205.251.* 06.05.02, 09:54
                trzeba... własnie trzeba głosować. I za wszelką cenę trzeba nagłasniać protest
                i problem w mediach. Choćby niezaleznych tylko. W gazetach.
                A maile???? Pewnie zatrudnili osoby do usówania ze swoich skrzynek
                nieprawomyslnych maili
                • ma_ja Re: Błąd, własnie trzeba glosowac! 08.05.02, 16:05
                  Jasne, ludzie, trzeba ciagle się pokazywać, protestować, uderzać do mediów, nie
                  można się poddać, bo na to czeka p. Smolar i Spółka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka