Gość: michal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 10:37 Od jakiegos czasu strasznie spadla jakosc odbioru, szumi mi tak, jakbym sluchal radia Luxemburg na srednich. Czy to tylko u mnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzegorz-adam Re: Fatalny odbior TOK Fm 01.12.04, 11:47 nie tylko u Ciebie - w Krakowie coraz gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Fatalny odbior TOK Fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 10:10 A ja myślałam,że to moje radio daje czadu.Słucham już tylko online lub cyfrowo ale to niewygodne gdy chce się mieć TOK FM w każdym pomieszczeniu.A ja chcę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Fatalny odbior TOK Fm IP: 62.233.177.* 03.12.04, 18:55 kiedyś było to najlepsze radio. teraz jest gorsze,brak mi rozmów niekontrolowanych ,WALDEMARA OGIŃSKIEGO,FILIPA UBUNOKUKI? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz-adam Re: Fatalny odbior TOK Fm 03.12.04, 21:39 aga twój wpis nie jest na temat ale rozumiem każda okazja dobra jest aby przyłożyć i się pokazać Odpowiedz Link Zgłoś
law_and_justice Re: Fatalny odbior TOK Fm 05.12.04, 16:26 Nie wiem dlaczego, ale od jakiś 2 miesięcy nie mogę słuchać TOKFM na UKF w Zabrzu, w mieszkaniu. Spieprzyło się nagle na 3 odbiornikach. Sygnał TOKFM jest b.słaby, zamiast niego "przebija" radio bZdET i Plus. Pozostaje odbiór przez Internet lub siec kablową (co jest trudne do zrealizowania na kuchennym odbiorniku :)). Odpowiedz Link Zgłoś