IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 07.01.05, 18:42
jak wam się podoba nowe logo Trójki? moje subiektywne zdanie - nie specjalnie.
jakoś przez te długie lata przyzwyczaiłem się do poprzedniego. nie chcę
zmieniać kubeczka z urwanym uchem na inny.
Obserwuj wątek
    • Gość: komisarz BADZIEWIE I PRZEKRĘT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 18:56
      Nie płacę już abonamentu. Nie chcę, aby moje pieniądze szły na takie gówna!!!
    • Gość: nov Re: nowe logo IP: *.pasztet / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 18:57
      dlatego ja nie zmienie zadnego z trzech na jakies... tfu
      to logo kojarzy mi sie z Trojka od samego dziecinstwa i tak nagle bang.
      na szczescie Trojka to nie tylko logo.
      • Gość: Koń, który movie Re: nowe logo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:58
        ale kicha:-((
    • Gość: Pluszak Na cholerę? IP: *.chello.pl 08.01.05, 12:23
      Bywa często, że takie działania mają na celu wyprowadzenie określonych kwot w
      nieokreślone miejsca za usługi o określonej wratości, znacznie niższej niż
      widniejąca na fakturach.
      Ciekawe czy gdyby poszukać kto otrzymał zlecenie przeprojektowania logo, to czy
      nie wylazłaby gdzieś na wierzch jakaś warszawska ulica, poprzeczna do Nowego
      Światu...
      • Gość: ts Re: Na cholerę? IP: *.echostar.pl 08.01.05, 22:03
        Nie wierzyłem....a jednak. W sumie może i dobrze: inne radio - inne logo. Tylko
        po cholere te wszystkie zmiany, skoro słuchalność na tym samym poziomie???? Nie
        rozumiem i nie zrozumiem...
        Tomek
        • Gość: , Re: Na cholerę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 01:23
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=483&w=18651923
          tutaj sobie poczytajcie, to moze zrozumiecie :)))
          • Gość: kw Re: Na cholerę? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 08:15
            Czy to jest może tarcza do strzelania? Proponuję w tle umieszczenie zdjęcia
            aktualnego szefa trujki (czyli popłuczyn dawnego świetnego radia).
            • greg_f Re: Na cholerę? 13.01.05, 11:09
              Mnie też się nasunęły skojarzenia z tarczą ;-):
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=483&w=18651923&a=18772987
              • Gość: kw Re: Na cholerę? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 14:22
                Czyli obydwaj zgadzamy się, że wystawiają sie do odstrzału. Mam nadzieje że
                tylko obecne kierownictwo Trujki. Dosyć kolejnych szefów z Moskwy. Nie chce
                radia na wzór Zetki. Jeżeli Ci ludzie nie rozumieją że zadaniem radia
                publicznego jest kształtowanie gustów na pewnym poziomie,krzewienie kultury, to
                nich wracają skąd przyszli. Czyli na białe niedźwiedzie. Nie może liczyć się
                kasa i słupki oglądalności. Dawna Trójka promowała wiele dobrego, stworzyła
                wzorce kulturalne. Wiem że powtarzam to co było juz napisane, ale aktualna
                sytuacja smuci i boli. Coraz częściej zmieniam Trujkę na Pin102, niestety.
    • Gość: Szymon Wielkie Gó.. ! Przepraszam ale to jedyne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:39
      odpowiednie określenie na to,co moze stworzyć osoba chora psychicznie gdy
      zachce sie jej zepsuć coś do końca mimo, że już nieżle namieszała(każdy wie
      gdzie)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka