Dodaj do ulubionych

Kolor - zmiany?

IP: *.netcafe.waw.pl 08.01.05, 21:48
Radiu Kolor zmienia się (znowu) prezesowstwo. Zamiast nic kompletnie nie
robiącej Elżbiety Obrębskiej zacznie rządy Alina Strześniewska. Ciekawe, co
oznacza to dla tej dryfującej bez sensu i mocno podupadłej stacji. Na pewno
koniec rządów Anety Wrony, której Strześniewska dwa razy podziękowała już za
współpracę. Trochę szkoda. To prawda, że Wrona jako programowa nie zdziałała
nic rewolucyjnego i pozwoliła szefowi muzycznemu Hubertowi R. zrobić z
playlisty Koloru kompletne gó.., ale przynajmniej pod jej rządami powstały
punkty programu, których dało się słuchać bez uczucia obrzydzenia. Ciekawe
audycje słowne Sokołowskiego, magazyny weekendowe, muzyczne wieczory Bończyka
i Rogozińskiego - to wszystko odróżniało Kolor na plus od reszty stolicznej
komercji. Jeśli teraz Strześniewska uprze się znowu "formatować" Kolor, to
skaże go na zagładę - taką jaką przeżywa teraz "Srowe Radio Wawa".
Poprzyglądam się temu z ciekawością jako stary fan (z sentymentu) tej stacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: X Re: Kolor - zmiany? IP: *.crowley.pl 09.01.05, 00:09
      To bardzo ciekawe. Ja też przyglądam się tej stecji, powiem szczerze z pewnym
      sentymentem. Ale nie słucham, bo nie ma czego. Jak to możliwe że wraca
      Strześniewska, przecież rozstali sie z Pawłem w nie najlepszych okolicznościach,
      jest dziwna sprawa z jakimś wyprowadzeniem kasy, o której od czasu do czasu
      pisuje GW, a gdzie Strześniewska jest w opozycji do Pawła. Poza tym on też
      przecież podziękował Strześniewskiej i to w sposob raczej niemiły i niespodziewany!
      Swoją drogą, to bardzo dziwna firemka, ludzie przychodzą odchodzą i jakoś im się
      to kręci. Strześniewska zna się na sprzedaży, więc pewnie teraz firma przędzie
      nie najlepiej i z takim zadaniem Alina przychodzi. Ale żeby sprzedać, to musi
      być jakiś towar. I tu jest słabiutko... A ona nie jest w stanie wykreować
      czegokolwiek, chyba, że znowu przeniesie jakąś kalkę...
      • Gość: Mika Re: Kolor - zmiany? IP: 62.111.133.* 11.01.05, 11:16
        Wierzcie mi to będą dobre zmiany. W koncu ktoś posprząta ten burdel! Dziwię
        się, że to wszystko tak długo pociągnęło.
        • Gość: HA! Re: Kolor - zmiany? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.05, 23:47
          może robią miejsce w eterze na rmf maxxx. Przejda na CHR i bedzie psełdo eska
          na poczatku. Ciekawe :) Oby tak było! Trzeba eske w Warszawie troche
          podregulować, bo ludziom tam siedzacym troszeczke sie w glowach....popie....
          • Gość: Hula Re: Kolor - zmiany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 00:21
            a w jaki sposob chcialbys regulowac eske ?????????
            • Gość: purpurowa Re: Kolor - zmiany? IP: 194.246.124.* 12.01.05, 12:43
              Sory ale ja sie na tym nei znam czy moze mi ktos wyjasnic co za burdel dlaczego
              i dlaczego tak nei lubicie tej stacji?
              Mi troche tylko zal tych co tam siedza, glupio tak jak przychodzi nowe
              szefostwo bo przychodzi sie do pracy i zastanawia kiedy mnei zwolnia. to
              troszke kiepskie uczucie......
              • Gość: Paweł Re: Kolor - zmiany? IP: 62.111.133.* 12.01.05, 13:16
                Kogo Ci żal? To dobre radio i nic sie jemu nie stanie. Najważniejsze co
                słyszysz w eterze. Nikt nie powiedział ze nie lubi tej stacji. Dobrych ludzi
                sie nie wyrzuca więc Ci co mają czyste sumienie nie mają czego sie bać.
                Są tacy co takowego nie mają! ;0)
                • Gość: purpurowa Re: Kolor - zmiany? IP: 194.246.124.* 12.01.05, 14:34
                  Nie wiem nei znam tam ludzi ale chodzi o sytuacje, a co do czystego sumienia no
                  coz kazdy z nas cos tam ma ..... oby nie mialo to w plywu w takeij sytuacji na
                  prace. A najgorzej jak w to wchodza niuanse osobiste.....
              • Gość: kirgiz to nie polega na tym czy się kogoś lubi czy też ni IP: 195.116.92.* 13.01.05, 11:30
                Radio Kolor było kiedys fantastyczna stacją. Na tyle fantastyczną, że mimo tych
                fatalnych zmian (albo raczej ich braku) jakie poczyniono w ciagu ostatnich
                kilku lat, marka "Radio Kolor" jest nadal rozpoznawalna i to nie tylko w
                Warszawie.
                • Gość: --pra--wda-- Re: to nie polega na tym czy się kogoś lubi czy t IP: 62.111.133.* 13.01.05, 12:19
                  A kogo tak naprawde obchodzi los Radia Kolor? Słyszałem, ze menegment to jedna
                  wielka klika.
    • Gość: farsa Re: Kolor - zmiany? IP: 62.111.133.* 13.01.05, 12:48
      audycje ciekawe, muza bez komplentego wyczucia - fakt!
      • Gość: Ula Re: Kolor - zmiany? IP: 62.111.133.* 13.01.05, 15:17
        idiotyzm!
        kolor to najlepsza muza!
    • Gość: Radio-Fan Re: Kolor - zmiany? IP: *.chello.pl 15.01.05, 11:50
      Głupotą byłaby zmiana formatu radia kolejna chyba już czwarta albo piąta w
      ciągu ostatniego pięciolecia. Kolor zrobi się jak horągiewska na wietrze i
      straci resztkę zaufania słuchaczy. Kwestia muzy jest najważniejsza bo to co
      teraz grają to w dużej części rzygi jakich mało. Pomysł na radio kobiecie jest
      w porządku i to dobra grupa bo atrakcyjna dla reklamodawców ale wykonanie
      radia - fatalne. Kobiety kręcą faceci a nie zawodząca płaczliwie Celine Dion
      która leci w Kolorze w każdej godzinie programu do znudzenia i już nawet
      prezenterzy zaczynają sobie z tego żartować (konflikty na linii prezenterzy -
      dyrekcja muzyczna?). Poza tym jak na radio muzyczne jakim zawsze był Kolor
      odbierany to mało tam o muzyce a za dużo o innych rzeczach pomijając wieczory
      kiedy jest czasem interesująco choć muza tam też czasem potrafi uśpić. W sumie -
      trzeba Kolorowi odświeżyć kolor farby niekoniecznie go zmieniając z czerwonego
      na zielony albo niebieski. Zobaczymy jak będzie.
      • Gość: FANKA Re: Kolor - zmiany? IP: 62.111.133.* 17.01.05, 16:03
        Zgadzam sie. Nie zmieniajcie formatu. A co do muzy to faktycznie mogłoby byc
        weselej. Reszta jest ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka