Gość: Tomek IP: 213.76.149.* 27.05.02, 14:36 Podobno nasz drogi Wice może zacząć od dzisiaj nucić sobie piosnkę >>"Piątka" moje czwarte radio...<< Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: settembr Re: SMOLAR NA WYLOCIE? IP: *.cc.columbia.edu 24.06.02, 18:27 Tylko zeby jeszcze po sobie posprzatal tam, gdzie nabrudzil. No chyba ze nie ma zwyczaju po sobie splukiwac w toalecie... pozdrwaiam settembrini Gość portalu: Tomek napisał(a): > Podobno nasz drogi Wice może zacząć od dzisiaj nucić sobie piosnkę >>"Pią > tka" > moje czwarte radio...<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArCello Re: SMOLAR NA WYLOCIE? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.06.02, 09:02 > Podobno nasz drogi Wice może zacząć od dzisiaj nucić sobie piosnkę >>"Pią > tka" > moje czwarte radio...<< Niby tak, a jednak moja natura urodzonego pesymisty przypomina: szanuj wice swego, możesz mieć gorszego. Potwierdzają to przesłanki o głębokich związkach z przepychankami w bagienku polityczno-medialno-finansowym (czyt. SLD-PSL-inni). I co z tego, że odejdzie... czy to wystarczy, żebym zaczął słuchać PRIII a nie TrUjki. Wylał, skubaniec, wystarczająco dużo mleka, które już jełczeje, a teraz jeszcze odejdzie. Do tego przyjdzie jakiś nowy "mleczarz" z PSL i wprowadzi kącik hodowców drobiu w godzinach największej słuchalności (dla niego smrodek będzie oczywiście zaletą i rozwinie go dla jeszcze większych mas). pozdr, MArCello P.S. A propos "Twoje pierwsze radio" na stronach TrUjki opatrzone jest znaczkiem (R) - może wice zabierze ze sobą ten slogan i zrobi gdzie indziej pożytek (mniemam że R pochodzi od $molaR) Odpowiedz Link Zgłoś