Dodaj do ulubionych

/ Programy z udzialem sluchaczy /

11.05.05, 20:44
czy w ogole sa? cos mi sie wydaje ze przydalby sie kontakt ze sluchaczmi w
radiu ktore wyroslo na niekontrolowanych rozmowach i opiniach. Byla by to
takze kontynuacja minionego pasma po 16:00 gdzie telefony od sluchajacych byly
glowna osia .

Co wy na to?
A moze transferik Kuby Strzyczkowskiego do Tok?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lollipop Re: / Programy z udzialem sluchaczy / IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:35
      Nie ma mowy. Kiedys to radio opieralo sie wlasnie na 'niekontrolowanych rozmowach i opiniach'
      ale laczacy rozmowy nie wyrabiali sie z selekcjonowaniem i stad 'nowa formula'.

BTW Jak sobie wyobrazasz, ze red. Laszuk nagle otwiera mikrofon dla sluchaczy? Nie ma w
      tobie ludzkich uczuc?
      • pefendorf Re: / Programy z udzialem sluchaczy / 12.05.05, 11:00
        ja osobiscie to bym chetnie zadzwonil do ziemianinanina Ziemkiewicza
    • jollaa Re: / Programy z udzialem sluchaczy / 12.05.05, 11:58
      Nie dla psa kiełbasa, słuchaj sobie Rozmów niedokończonych w RM.
      A tak w ogóle to p. Laszuk kiedyś sobie gaworzyła ze słuchaczami i dawała radę.
      • Gość: jow Re: / Programy z udzialem sluchaczy / IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:03
        pamiętam te rozmowy.Było to na zasadzie ostatni ma rację, poniewaz Laszuk
        trzymała wyłącznik mikrofonu .
        • Gość: pianista Re: / Programy z udzialem sluchaczy / IP: *.aster.pl 12.05.05, 12:37
          Miała opracowaną świetną taktykę. Po rozpoczeciu rozmowy w ciągu 30-40 sekund
          orientowała się czy radiosłuchacz gra na jej fortepianie. Jesli nie, to pod byle
          pretekstem wpadala mu w kwestię, wyglaszala swoj punkt widzenia i poprostu koń-
          czyla rozmowę nie wpuszczając go ponownie na antenę. Natomiast ktoś kto chcial
          zagrać na cztery ręce, mial czas na dłuższy występ w bardzo przychylnej atmosfe-
          rze.
      • Gość: Lollipop Re: / Programy z udzialem sluchaczy / IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:07
        A poza tym, po tak dlugiej przerwie w dostepnosci do eteru troche spraw zaleglych sie
        nagromadzilo i jakby to wszystko sie teraz wylalo ... . No ja bym sie o nia bal.
        • Gość: Szaman Re: / Programy z udzialem sluchaczy / IP: *.chello.pl 12.05.05, 13:14
          Jak rozumiem pasuje Ci aktualna formuła Tok Fm... ale zastanów się, to to samo
          jak czytać gazetę, kompletnie niemedialne działanie. Dla mnie fajnieszy przekaz
          niosła nieco anarchistyczna i dzika twwarz dawnego radia polegającego na
          kontakcie ze słuchaczami.
          Pozdrawiam
          Szaman
          • Gość: Lollipop Re: / Programy z udzialem sluchaczy / IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:14
            > Jak rozumiem pasuje Ci aktualna formuła Tok Fm...

Zle mnie zrozumiales.
            • Gość: Szaman Re: / Programy z udzialem sluchaczy / IP: *.chello.pl 12.05.05, 15:53
              A... to w takim razie przepraszam i kłaniam się nisko
              pozdrawiam
              Szaman
              • Gość: pefendorf Re: / Programy z udzialem sluchaczy / IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 12.05.05, 16:48
                a co na to programowi? mze sie wypowiedza? czekamy

pozdrawiam
    • pefendorf Re: / Programy z udzialem sluchaczy / 21.05.05, 23:07
      '

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka