Gość: Enola Gay co.uk IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.06.05, 17:30 Oj bedzie sie dzialo,bedzie sie dzialo.Prawie tyle ludzikow co w prawdziwym Woodstock - 300 tysiecy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafał ile tej waty? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.06.05, 18:01 "... z nagłośnieniem na 200 tys. wat." Korekto prześliczna! 200 tys. watów. Albo 200 kW. Słowo "wat" się odmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn co owsiak robi złego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.05, 07:18 już od lat twierdzę, że przynajmniej tyle złego dla muzyki, co dobrego dla dzieci - słucham setek zespołów rockowych, ale zapewniam, że żaden nigdy nie był nigdy i nie będzie na takim festiwalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniepokojony Re: WOODSTOCK w Kostrzynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:13 Zlot narkomanów, alkoholików, sekciarzy i rozpustnikow ! Kiedy wkoncu ta sodoma zostanie zakazana ?! Rodzice nie puszczajcie tam swoich dzieci ! Szatan rzadzi tym "przystankiem" !To przystanek do piekła ! Owsiak pod plaszczykiem charytatywnosci demoralizuje Polska mlodziez ! Nie dajmy sie dluzej oszukiwac, w Zarach juz sie na nich poznali teraz czas wygonic ich z Naszego kraju ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: news Re: WOODSTOCK w Kostrzynie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.06.05, 22:43 Taaak, a mój wykladowca, jest wyznawcą szatana, bo pracuje w niedziele poświęcając swój czas zaocznym studentom... Poza tym jedyni sekciarze jacy byli w Żarach to ci z Przystanku Jezus. Ile jeszcze musimy znosić tych zniewag ze strony ludzi, którzy plują jadem na wszystko co tylko nie mieści się w ich ciasnych główkach. Żałosne! Trochę tolerancji... Ja nie opluwam wszstkiego, tylko dlatego, że tak mi się podoba! Może czas na dorośnięcie - nie zależnie od tego ile masz lat. Na to nigdy nie jest za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igi Re: WOODSTOCK w Kostrzynie IP: 212.244.185.* 13.06.05, 10:00 Super!!!!!!!!! Jedyna impreza na która czekam caly rok, bardzo przyjazna i wesola atmosfera, milosc przyjazn i muzyka! Przystanek łaczy pokolenia, daj poczucie stalosci i niestalym swiecie, te wszystkie techniczne sprawy policja, patrole, szpitale sa dla uspokojenie wszystkich tych których tam nie ma! jest naprawde bezpiecznie i powtarzam : milosc przyzjaz muzyka!!!!!!! pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś