kochanica-francuza 07.01.06, 23:04 nimbo.net/quiz/houses.html gdzie by was Sorting Hat przydzielił? Mam nadzieję, że nie trafimy jak jeden mąż do Gryffindoru... spróbuję przeeksperymentować ze "slytherinowskimi" odpowiedziami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: Dla anglojęzycznych 08.01.06, 15:21 jak się postarałam :-) , udało mi się dostać do slytherin mimo że wyraziłam się skrajnie negatywnie o voldemorcie i czarnej magii Odpowiedz Link
kochanica-francuza Re: Dla anglojęzycznych 08.01.06, 20:03 pavvka napisał: > Ja trafiłem do Ravenclaw uuuu! gratulujemy! Odpowiedz Link
kochanica-francuza Re: Dla anglojęzycznych 08.01.06, 20:30 uuu, mama też w ravenclaw... z pavvką... a ja sama... Odpowiedz Link
ewengarda Re: Dla anglojęzycznych 08.01.06, 20:53 Wyglada na to, ze nie bedziesz sama... Rowniez Slytherin - "whatever the hell i want, whenever the hell i want " - to mi sie najbardziej podoba;) Odpowiedz Link
kochanica-francuza nie, trafiłam do gryffindoru 08.01.06, 21:21 i chciałam sprawdzić, czy wszystkich tam nie kieruje... :-) Odpowiedz Link
sol_bianca Re: Dla anglojęzycznych 21.02.06, 12:51 > Rowniez Slytherin - "whatever the hell i want, whenever the hell i want " a ja pomimo tej odpowiedzi trafiłam do Gryffindoru... widać pozostałe były zbyt "grzeczne" - albo po prostu tam najłatwiej trafić :) Odpowiedz Link
eeela Re: Dla anglojęzycznych 09.01.06, 15:55 Ravenclaw, po jak najbardziej uczciwym tescie :-) Ale sie domyslalam, ze tak bedzie ;-P Odpowiedz Link
aqulka_swaj Re: Dla anglojęzycznych 28.01.06, 21:49 dupa, ja chciałam być w Ravenclaw, a trafiłam do Gryffindoru... No i gdzie sprawiedliwość? =P Odpowiedz Link
noida Re: Dla anglojęzycznych 30.01.06, 18:44 Ja też Ravenclaw. Nigdy nie byłam zbyt odważna... Odpowiedz Link
gangsta.eve Re: nie chcę byc gapcią z Hufflepuffu ;) 31.01.06, 11:23 zaraz zrobię test...... jestem w: Ravenclaw Hm... muszę przemyśleć samą siebie :) Odpowiedz Link
kochanica-francuza Re: Dla anglojęzycznych 14.02.06, 19:55 noida napisała: > Ja też Ravenclaw. > Nigdy nie byłam zbyt odważna... > > No nie! Mój wizerunek samej siebie cierpi na tym gryffindorze! Chcę do Ravenclaw , buuuu... ;-) Odpowiedz Link
eeela Re: Dla anglojęzycznych 15.02.06, 13:55 Moja siostra jest w Gryffindorze, a jest bardzo madra dziewczynka. Widocznie jestes po prostu mezna jak lwica, i tyle :-) Odpowiedz Link
niewinny_niebieski_kwiatuszek Re: Dla anglojęzycznych 15.02.06, 19:38 eeela napisała: > Moja siostra jest w Gryffindorze, a jest bardzo madra dziewczynka. Widocznie > jestes po prostu mezna jak lwica, i tyle :-) Ehe. Jak tygrysica. Mój znak w horoskopie chińskim.;-) > Odpowiedz Link
kochanica-francuza O żesz, to ja byłam! 15.02.06, 19:39 Jako kwiatuszek (nick prowokacyjnie niewinny) występuję u arcego, hehe. Odpowiedz Link
eeela Re: O żesz, to ja byłam! 16.02.06, 18:41 A propos testow, kochanico, zrobilam sobie test ekumeniczny u Arcykra na forum i wyszlo mi, ze jestem uniwersalna unitarianka. Zebym jeszcze tylko wiedziala, ki to diabel :-))) Odpowiedz Link
ewengarda Re: O żesz, to ja byłam! 21.02.06, 17:35 Podaj, prosze, link do tego fascynujacego testu! Swoja droga, przez ekumenizm dostalam 4 a nie 5 na maturze z religii. Odpowiedz Link
justynka_szczuk Re: Dla anglojęzycznych 15.02.06, 15:52 mnie przydzieliło do Gryffindoru... nawet sie troszke zdziwilam;) Odpowiedz Link
simply-bright Re: Dla anglojęzycznych 15.02.06, 17:22 Gryffindor :D hehe udało się !!!!!!!! :D Odpowiedz Link
ewengarda Re: Dla anglojęzycznych 16.02.06, 18:26 tonks666 napisała: > hehe, a ja jestem Ślizgonką;P Nareszcie!!! Juz myslalam, ze sama bede w Domu Weza;) Odpowiedz Link
rawita Re: Ravenclaw 21.02.06, 16:25 Witam wszystkich po raz pierwszy na forum. Tiara przydzieliła mnie do Ravenclaw :) Odpowiedz Link
ewengarda Podsumujmy przydzialy 21.02.06, 18:02 Zrobilam podsumowanie dotychczasowych przydzialow: GRYFFINDOR: kochanica-francuza, melba7, sol-bianca, aqulka-swaj, siostra eeeli, justyna_szczuk, simply-bright, potterek88, aniazm. RAVENCLAW: pawka, mama kochanicy_francuza, eeela, ettelie, noida, gangsta.eve, bez.wyksztalcenia, ladylike_a, atoci, rawita SLYTHERIN: ewengarda, tonks666. Na ten moment mamy 2 Slizgonow, 9 Gryfonow i 10 Krukonow - w dwoch domach bedzie tlok w dormitoriach - ale zawsze mozna lozka od Puchonow pozyczyc, bo poki co, nikt tam nie trafil. Jezeli sie gdzies pomylilam, przepraszam i prosze o korekte;) Odpowiedz Link
kara_angorn Revenclaw:) 24.02.06, 13:14 i ja też, hihihihi,a smart thing:) uczniowie hogwartu górą!!! Odpowiedz Link
eeela Re: Podsumujmy przydzialy 24.02.06, 13:54 A Slizgoni maja mnostwo miejsca!!! Jak sie zmecze gwarem, napije sie wywaru wielosokowego i pojde spac do Slytherinu :-) Odpowiedz Link
kochanica-francuza Re: Podsumujmy przydzialy 25.02.06, 23:24 > > > RAVENCLAW: > pawka, > (mama kochanicy_francuza) = Nerja = o_kurcze_blade > eeela, ettelie, > Odpowiedz Link
ewengarda Re: Podsumujmy przydzialy 26.02.06, 01:04 kochanica-francuza napisała: > > > > > RAVENCLAW: > > pawka, > > (mama kochanicy_francuza) = Nerja = o_kurcze_blade > > eeela, ettelie, > zasugerowalam sie tym: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16511&w=34596767&a=34629109 Mea culpa;-) Odpowiedz Link
kochanica-francuza Re: Podsumujmy przydzialy 09.03.06, 15:50 ewengarda napisała: > kochanica-francuza napisała: > > > > > > > > RAVENCLAW: > > > pawka, > > > (mama kochanicy_francuza) = Nerja = o_kurcze_blade > > > eeela, ettelie, > > > > zasugerowalam sie tym: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16511&w=34596767&a=34629109 > Mea culpa;-) > > Nie,bynajmniej. Tylko ja wiem, że moja M. jest Nerja i okurczeblade Odpowiedz Link
patrykkaminiecki2 Re: Dla anglojęzycznych 25.02.06, 23:29 Ja gryffindor:) Cytat: "Basically, you're brave, daring, chivalrous, and pretty much.. an all around good person. Of course, some see you as a goodie-two- shoes. But hey, it's true! You're really good at winning, and normally always come out as the hero. Everybody likes you.. except, maybe, the Slytherins. You're too perfect. No, really.. You're too perfect. It's annoying to watch you win, repeatedly. Oh well. Be proud anyway." Odpowiedz Link
klekus07 Re: Dla anglojęzycznych 05.03.06, 21:57 Ravenclaw choć nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem dwa pytania [dopiero 2 rok na poważnie uczę się języka ;) ] Odpowiedz Link