Dodaj do ulubionych

Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityką

20.06.05, 10:01
ty nie myśl - ty rób
Obserwuj wątek
    • aniaczepiel Że co? Że co on powiedział? 20.06.05, 10:10
      Nie pozwolę i urządzę ogólnopolski protest.
      A tak cieszyłabym się, gdyby Kaczyński Lech dał sobie spokój z polityką.
      • Gość: Markus Re: Że co? kaczynski ? IP: *.adsl.hansenet.de 20.06.05, 10:59
        zapomnij , kaczynskiego od koryta nie oderwiesz
        • Gość: dziędobry bardzo A Belka ma zawód i może chrzanić polityczne koryto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:32
          Dobry zawód i taką pozycję w tym zawodzie, że w biznesie łapie się do top
          managementu tam, gdzie zechce. I to na całym świecie. Oczywiście na takich
          warunkach finansowych, przy których apanaże premiera RP mogą - co najwyżej -
          rozśmieszać.

I dlatego wcale mnie nie dziwi, że nie uśmiecha mu się siedzenie na Wiejskiej w
          sąsiedztwie jakiejś niedomytej lepperozy.
          I nikły - praktycznie żaden - wpływ na rzeczywistość.
          • Gość: Kłoda Re: A Belka ma zawód i może chrzanić polityczne k IP: *.umcs.lublin.pl 20.06.05, 14:42
            Gość portalu: dziędobry bardzo napisał(a):

> Dobry zawód i taką pozycję w tym zawodzie, że w biznesie łapie się do top
            > managementu tam, gdzie zechce. I to na całym świecie. Oczywiście na takich
            > warunkach finansowych, przy których apanaże premiera RP mogą - co najwyżej -
            > rozśmieszać.

Taki top gun, a za co sie nie wzial w kraju, to spieprzyl. Jak to wiec z nim
            jest?
            • Gość: dziędobry bardzo Jak widać, Polska B nie musi się obawiać, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:53
              że prestanie być Polską B.

Skoro nawet uniwersytet takie "talenty" analityczne obsiadły...
              Czy zwykli frustraci - wszystko jedno.

Polska B może spać spokojnie - NIC się tam nie zmieni.
              • Gość: Kłoda A moze, madralo, cos merytorycznego? IP: *.umcs.lublin.pl 20.06.05, 15:01
                Madralo, z Polski A... Tak na marginesie powiem ci, ze jestes zalosny.
                • Gość: dziędobry bardzo Poszukaj najpierw u siebie czegoś merytorycznego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:24
                  Ja się nie wywyższam, ja współczuję.
                  • Gość: Kłoda Ustapie Ci, bo bedziesz tak pyskowal i pyskowal IP: *.umcs.lublin.pl 20.06.05, 15:34
                    • Gość: dziędobry bardzo Po co się czepiałeś nie mając nic do powiedzenia.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:42
                      poza lepperowskim/elpeerowskim komunałem?

Nie stronisz od inwektyw, ale to ja pyskuję?...

Następnym razem pomyśl, zanim się odezwiesz.
                      • Gość: zib Wyrocznia z "Polski Aby do siebie" IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:31
                        A cóż takiego Ty mędrku napisałeś;że belka ma jakiś zawód.Owszem ma ,dość
                        popularny w Polsce ostatnio,zwlaszcza na "szczytach" tylko że nie ma on (ten
                        zawód )numerka w klasyfikacji.Chociaż,skoro tak popularny wśrod elit to może
                        wprowadzą do klasyfikacji zawody -mafioso,zlodziej i temu podobne.
                        Co do przygłupa tytułowego,to pokaż jego jakieś osiągnięcie fanie.A jesli
                        chodzi o nagłą niechęć do "polityki" to jest ona oczywista w kontekście
                        nadchodzącego procesu o kłamstwa,nie tylko lustracyjne.
                      • Gość: Kłoda Re: Po co się czepiałeś nie mając nic do powiedze IP: *.umcs.lublin.pl 21.06.05, 10:00
                        Czy aby jestes pewien, ze rozumiesz slowo "inwektywa"?
                        Pozdrawiam serdecznie.
          • Gość: Jure Zawod milosny-jedyny jakim moze sie pochwalic IP: *.hsd1.ma.comcast.net 20.06.05, 17:24
    • Gość: ppp Belka, to jeden z niewielu polityków... IP: *.chello.pl 20.06.05, 10:14
      ...który nie bawi się w partyjne gierki i robi więcej dobrego niż złego dla
      tego kraju. Ostatnio byłem pod wrażeniem 10 minutowego wywiadu radiowego z
      Belką na antenie BBC World Service, oczywiście po angielsku. Jestem dumny, że
      taki premier reprezentuje mój kraj na arenie międzynarodowej.
      • Gość: pożeracz ppp podnosi podatki, brak reform, trwa przy władzy... IP: *.jjs.pl 20.06.05, 15:56
        ale co tam, ładnie mówi po angielsku. Proszę się tylko nie obrażac, gdy Rumunia
        nas wyprzedzi. Ostatnia nadzieja w PO!
        • Gość: rege from dżamejke Najgorsze, że PO to tratwa uciekinierów z UW i AWS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:36
          Nie boli mnie, że z UW i AWS, ale to, w jakim stylu odchodzili.

Rokita to histeryk, prawie taki sam operetkowy krzykacz jak zwei Kaczoren.
          To ma być premier?

Piskorski - lepiej nie mówić.

Zyta - Zyty nie ma. Wiadomo, dlaczego...

Tusk przyzwoity, ale dość bezbarwny i chyba mało przekonywający.
          No i czytając wyniki sondaży człowiek pozbywa się złudzeń co do tego,
          gdzie "zdrowa siła narodu" ma przyzwoitość.

Chyba znów będzie lipa.
          Tak samo jak - z małymi przerwami - od połowy XVII wieku.

• Gość: Móóóóó!!! zbyt pesymistycznie!!! IP: *.jjs.pl 20.06.05, 17:52
            Chyba jednak Piskorskiego&Olechowskiego odstawiono na boczny tor, a Rokita dał
            już raz się poznać jako sprawny administrator. Oglądane z bliska, kadry PO czy
            nawet AWS (choć to już z mniejszym przekonaniem) są i tak bez porównania
            sprawniejsze od obecnego szkodnictwa.
      • Gość: okazik BELKA - to słowo kojarzy mi się tylko z podatkiem. IP: *.chello.pl 20.06.05, 17:57
        I to z podatkiem od zysku z kapitału. Bardzo recesywnym podatkiem. Ten facet ma
        rzeczywiście "ogromne osiągnięcia"
    • Gość: harry kolejny kłamczuch po Cimoszewiczu? IP: *.76.classcom.pl 20.06.05, 10:19
      Próbują robić z siebie bohaterów. Sprawic wrażenie że strasznie im nieodpowiada
      styl dzisiejszej polityki, żeby ich z nią nie kojarzyć. I prawie się wycofują,
      żeby "w glorii chwały" za parę tygodni wrócić.

Cóż, KŁAMSTWO i MANIPULACJA to chleb powszedni polskiej lewicy.
    • jola_dywity MYŚLĘ ŻE TO POLITYKA SKOŃCZY Z TOBĄ ? 20.06.05, 10:20
      Do parti renegatów już się zapisałeś zapisz się jeszcze do kółka satanistycznego.
      • Gość: zebba Re: MYŚLĘ ŻE TO POLITYKA SKOŃCZY Z TOBĄ ? IP: *.tpsa.tychy.telexispl.com 20.06.05, 11:24
        Tobie proponuję wstapienie do MW. To świetlana przyszłość Giertycholandi.
      • Gość: Leszek Powinien sie zapisac do Samoobrony, bylby OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:03
    • Gość: Kiszczak AGENCIE "BELCH" WRACAJ DO SZEREGU UB/SB IP: 212.160.123.* 20.06.05, 10:31
      • Gość: student Re: AGENCIE "BELCH" WRACAJ DO SZEREGU UB/SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 10:34
        Po prostu do domu!
      • Gość: Leszek A ty Kisczak do kryminału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 10:40
    • ratatatam ah te teczki! trzeba bylo wszystko spalic !!! 20.06.05, 10:34
      teraz pan premier nie mialby takich dylematow i nie musialby myslec!
    • Gość: STANKOT Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 20.06.05, 10:35
      JUŻ DAWNO POWINIEN TO ZROBIĆ-ZBYT DUŻO NAROBIŁ BAŁAGANU !!!!
      • Gość: Leszek Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 10:42
        Niech nam zyje i wyrasta nowy premier - Lepper. Ten nie nabalagani. Po prostu
        zaladuje wszystko i pojdziemy z torbami
      • Gość: Enola Gay co.uk Angielska prasa z uznaniem o Belce i Polsce IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.06.05, 10:47
        Fachowcy,a nie oszolomstwo w stylu Jola z Gnoju,fachowcy brytyjscy bardzo
        wysoko oceniaja stanowisko Belki,ktory ma zreszta wyjatkowo dobra prase na
        Zachodzie,powsciagliwosc Polski i umiejetnosc reprezentowania naszych
        interesow z naciskiem na sukces rokowan,a nie pojedyncze zwyciestwa.Od 1989
        roku zaden polski premier nie mial tak dobrej prasy,a o niektorych nie pisalo
        sie w ogole/vide prezes strazakow Pawlak/.Dlatego zycze Belce jak
        najlepiej,choc realia wskazuja,ze w nowym parlamencie raczej nie bedziemy mieli
        z niego pozytku.Ten nowy stateczek m/s Demokraci.pl zabral na poklad za duzo
        talatajstwa,aby przekroczyc prog wyborczy.
        • ratatatam Re: Angielska prasa z uznaniem o Belce i Polsce 20.06.05, 11:00
          nie ma z niego pozytku w obecnym parlamencie wiec nie widze powodu by
          spodziewac sie po nim czegos lepszego w nastepnych , a co do prasy- nawet
          angielskiej ! - pochwal i nagan jakie tam mozna znalezc, radzilbym podchodzic
          do tych opinii z wieksza ostroznoscia :]
          • Gość: zebba Re: Angielska prasa z uznaniem o Belce i Polsce IP: *.tpsa.tychy.telexispl.com 20.06.05, 11:26
            W tym kraju zawsze tak było. Gdy kogoś chwalono w Europie w Polsce trzeba go
            zgnoić. Musi być równo. My przecież lubimy szmaciaki.
        • dr.kidler Re: Angielska prasa z uznaniem o Belce i Polsce 20.06.05, 11:19
          Gość portalu: Enola Gay co.uk napisał(a):

> Dlatego zycze Belce jak najlepiej,choc realia wskazuja,ze w nowym
          parlamencie raczej nie bedziemy mieli z niego pozytku.

Nawet gdyby sie dostal do parlamentu, to pozytek bylby tamz niego niewielki.
          Nie jest pyskaczem jak Lepper, Giertych czy Rokita.

W normalnym kraju czlowiek z tak dobrymi kontakatami jak Belka bylby
          wykorzystany za granica.
        • Gość: monola Tałatajstwa? IP: *.devs.futuro.pl 20.06.05, 12:46
          A kogo konkretnie masz na myśli? Czy to znaczy, że przekraczające prób wyborczy partie jak Samoobrona, LPR czy (ledwo, ale jednak) SLD mają tego "tałatajstwa" mniej?

• Gość: sa Lepiej późno niż wcale IP: *.uz.zgora.pl 20.06.05, 10:38
    • Gość: śmiech na sali Oportunizm polityków lewicy - byłych poskomunistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 10:50
      Fajnie się czyta wywiad różowej z czerwonym. Lewicowata redaktorka wszystko
      wiedząca podpiera si ę Belką dla uwiarygodnienia swoich poglądów. A Belka? To
      już pewnie nowa metoda wyborcza na lewicy. Ogłosić że jest się już zmęczonym
      tymi aferami, politykami, przepychanie itp do czego poniekąd sam się
      przyczynił, później ogłosić rozbrat z polityką, żeby na koniec, po wzroście
      procentów sondażowych, powrócić z hasłem Cimoszewicza : POLSKA MNIE POTRZEBUJE!
      • Gość: zebba Re: Oportunizm polityków lewicy - byłych poskomun IP: *.tpsa.tychy.telexispl.com 20.06.05, 11:28
        Poczekamy zobaczymy co pokażą nowe twarze prawicy. Po pół roku poproszę Cię o
        komentarz.
      • Gość: Leszek A co bedzie, jesli Cimoszka zostanie prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:40
        Czy to bedzie znaczylo: POLSKA MNIE NIE POTRZEBUJE?
    • Gość: leon BELKA ODEJDŻ BO OPRÓCZ WPROWADZENIA PODATKU... IP: 194.63.132.* 20.06.05, 10:54
      od naszych oszczędności nic pozytywnego nie uczyniłeś. Wróć do BIG BANKU (teraz
      Millenium) i załatw im następne "PZU".
    • Gość: Trojanska Jak czerwony z czerwonym IP: *.stocznia.gda.pl / 213.17.192.* 20.06.05, 11:05
      Bardzo dobra opinia Śmiechu Na Sali. Czerwona Parandowska znalazła kogoś, kto
      pasuje jak ulał do głoszonej przez nią lewicowej propagandy. Włazi mu w tyłek
      zamiast również zwrócić uwagę na sprawy, które zwyczajnie Belce nie wyszły.
      • Gość: zebba Re: Jak czerwony z czerwonym IP: *.tpsa.tychy.telexispl.com 20.06.05, 11:31
        A tylko takie sprawy prawdziwych polaków interesują. Przecież ulubioną naszą
        narodową grą jest szmacenie siebie nawzajem.Zresztą jest tak na całym świecie w
        społeczeństwie polaków. Ten kto tego nie robi jest nienormalny.
      • tim7 Re: Jak czerwony z czerwonym 20.06.05, 13:06
        A szanowna Pani tak zamiast pic kawke i czytac gazety w pracy moze by sie
        robota zajela ?! Koledzy stoczniowcy nie maja co jesc, strajkuja co rusz, zeby
        Paniusia z biurwa mogla sobie poczytac w pracy ?? Zalosna... Co Paniusi tak
        ladnie wyszlo, czym mogla by sie pochwalic ? Czekam na powalenie intelektem...
    • Gość: zebba Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.tpsa.tychy.telexispl.com 20.06.05, 11:22
      Zgadzam się z opinia premiera, że w chwili obecnej media nie interesuje
      normalność, ale sensacje i afery. Po prostu, media w polsce przypominają w
      chwili obecnej bulwarowe media z Zachodniej Europy.
    • aron2004 Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk 20.06.05, 11:36
      zgadza się
      trzeba by sobie dać spokój, bo teczka będzie ujawniona

nie da się ukryć
      • Gość: Leszek Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:42
        aron - jasnowidz
    • Gość: A bELKA: ZAMKNĄC BUZIĘ LUDZIOM! IP: *.bazapartner.pl 20.06.05, 11:41
      NIECH O KONSTYTUCJI ZDECYDUJE PARLAMENT.
      OCZYWIŚCIE PANIE BELKA, OCZYWIŚCIE.....
      JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI W KAZDYM CALU!
      JAK UWAŻACIE, ZE MACIE RACJE Z INTEGRACJA GLOBALIZACJA, TO SIE LUDZI PRZEKONUJE,
      A NIE OKLAMUJE.
      JESTES FACIO ŻENUJĄCY!
      KIEDYS JUZ BYLES ZMECZONY, WYJECHALES DO IRAKU, TERAZ ZNOW JESTES ZMECZONY..
      JAKIES NIEBIAŃSKIE CYKLE W POLITYCE???
      • Gość: Leszek Re: bELKA: ZAMKNĄC BUZIĘ LUDZIOM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:44
        Po co krzyczysz?
        Gdybym mial rzadzic takimi pajacami, jak Ty i Tobie podobni, tez bym byl zmeczony.
    • Gość: jesion Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.05, 11:57
      +-Polska pod "światłym"przywództwem Kaczorów,Rokity,Tuska, Ziobry itp.skazana
      jest na klęskę.Oni wszyscy reprezentują wszystko co najgorsze w polskiej
      polityuce, to spadkobiercy myślowi i materialni tych co doprowadzili do upadku
      II Rz-tej,do tego zakompleksieni.Bo jeden mały,drugi łysy, a jeden z drugim
      nadęte Ziobro sorry zero.Tusk najprzystojniejszy,ale leniwy i ze strachem w
      oczach.Jescze nie tak dawno chwalił się lenistwem na studiach i w
      opozycji.Żaden z nich nie potrafi spojrzeć na siebie krytycznie,wmówili w
      siebie,że są dobrzy,mądrzy, a to nieprawda. Oni sA tylko krzykliwi,pazerni na
      władzę i szmal ....
      • aron2004 niekompetencja prawicy 20.06.05, 13:03
        jeżeli ktoś nie należał do PZPR to w ogóle nie powinien mieszać się do polityki bo jest niekompetentny

Rokita, Tusk, Kaczyńscy, Giertychy - toż to sama swołocz, niekompetencja ciemnota faszyzm. Gdyby choć któryś z nich do PZPR należał to byłby przyjęty z atencją na europejskich salonach. A tak co?

Nic! Tylko byli członkowie PZPR są kompetentni! Kij tam że Giertych skończył Oxford, WUML to była uczelnia!
      • Gość: mr x Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.p.lodz.pl 20.06.05, 13:40
        Co ty od nich chcesz? Kaczory zaloza komitety ktore beda ustalaly czy ktos sie
        nadaje do pelnienia jakiejkolwiek fdunkcji czy nie. Prawo i Sprawiedliwosc w
        kazdym calu. Kazdy bedzie mial rowne i rowniejsze prawa oraz rowna i rowniejsza
        sprawiedliwosc. Rokita bedzie sie wymadrzal. Bedzie mial rozwiazajnie na
        wszytsko. Giertych mlody przy wsparciu ojca giertycha ktory byl doradca
        jaruzelskiego bedzie badal czy aby ktos z PZPR nie wspolpracowal a Lepper
        bedzie sprawdzal czy interesy ida uczciwie i czy osoby podejzane na czas w
        sadzie na swoje rozprawy beda sie stawiac... Czeka nas po prostu bialorus i
        lukaszenko tyle ze w wielu wydaniach
    • Gość: wesoly romek Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.gu.se 20.06.05, 12:12
      "Marek Belka: A to od pierwszego momentu. Mało mnie interesuje rola posła
      partii opozycyjnej, nie był bym dobrym opozycjonistą."
      byl bym - czy to pisownia orginalna:)?
    • Gość: Marek Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.crowley.pl 20.06.05, 13:01
      Slusznie panie Marku, uzerac sie z banda nieudacznikow politycznych jak
      Macierewicz,Kaczory,Rokita,Leper czy Gietrych to ponad ludzkie sily, szary
      obywatel ma dosc patrzac w TV i czytajac gazety. Powinno sie pozwolic na
      siedzenie na wiejskiej gora 2 kadencje i spowrotem do swojego zawodu, byloby
      moze lepiej...
    • konrad31345 Żałosny człowieczek 20.06.05, 13:03
      Już pewnie jego pies powiedziałby coś mądrzejszego... Pani Paradowska bardzo
      starała się mu pomóc, ale nasz premier jak zawsze nie ma nic ciekawego do
      powiedzenia.
      • Gość: OKO Re: Żałosny człowieczek IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 20.06.05, 13:20
        Jak to dac sobie spokoj?????????
        A kto odpowie za złodziejska prywatyzacje,
        za działalność na szkode Polski ?
        Najpierw odsiedzisz a pózniej prokurator moze da Ci spokój!!!!!!!

• Gość: Leszek Re: Żałosny człowieczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:47
        konrad31345 napisał:

> Już pewnie jego pies powiedziałby coś mądrzejszego... Pani Paradowska bardzo
        > starała się mu pomóc, ale nasz premier jak zawsze nie ma nic ciekawego do
        > powiedzenia.

Aco, ma rzucac perly przed wieprze? Szkoda czasu.
      • Gość: IrMa Re: Żałosny człowieczek IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 20.06.05, 15:16
        Sam widzisz, nawet Jego pies jest mądrzejszy od Ciebie. Po prostu nie rozumiesz
        o czym mówi.
    • Gość: mr x Cala prawda o polskich mediach IP: *.p.lodz.pl 20.06.05, 13:29
      " Z moim rządem jest po prostu tak, ze on jest bardzie niedobry dla mediów,
      rzadko się zdarzają afery, a tylko te interesują media. Darzyła się akcyza na
      opał, to było o czym rozmawiać, natomiast jeśli rząd podejmuje normalne,
      rutynowe potrzebne decyzje, to, to nie budzi niczyjego zainteresowania.

Janina Paradowska: A to może powinien się pan bardziej postarać żeby budziło
      zainteresowania.

Marek Belka: Ja nie jestem skandalistą, ja w innym teatrze występuje.

Janina Paradowska: Ale czy pan sądzi że niema powodu rozmawiać o innym teatrze
      i próbować przedstawiać ludziom co rząd robi?

Marek Belka: Przecież co tydzień, po posiedzeniu rządu spotykam się z
      dziennikarzami i przedstawiamy kolejne decyzje, ale na Boga, nikogo to nie
      interesuje."
      Nic dodac nic ujac, najczesciej wystepujacy p9olitycy to Giertych Lepper i
      Kaczynski czyli ci co maja najmniej do powiedzenia za to daja najwiecej
      sensacji. Polskie dziennikarstwo to cos miedzy Gulczasem Frytka i Rutkowskim....
    • antykagan Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk 20.06.05, 13:35
      TEn schizofrenik wsławił się rzeczą niespotykana w cywilizowanych krajach -
      jaką premier został współzałożycielem partii opozycyjnej. Tego Mrożek by nawet
      nie wymyslił. Pan Belka powinien leczyc się psychiatrycznie. A tak oprócz tego
      jest to cyniczny, obrzydliwy PZPR-owski aparatczyk, który NICZEGO, powtarzam,
      NICZEGO nie dokonał podczas trwania przy żłobie. Poza tym przypominacie sobie,
      jak gwarantował wcześniejsze wybory? Komuch bez godności i ambicji.. ale czego
      sie po nim spodziewać? A jego nieobecność w sejmie, podczas debaty nad wotum
      nieufnosći? Hańba. Pokicał do fundacji Batorego, gdzie sobie szykuje miękkie
      lądowanie, szczur uciekający z PZPR-owskiego okrętu.

• Gość: Obcy Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:42
        Gdyby pan odszedł z polityki wielu było by wdzięcznych.
        Przy okazji dziękuję za wprowadzenie podatku od odsetek z oszczędności i
        równocześnie za zwolnienie wybranych podatników z podatku na 2 miliardy PLN.
        Ufam że nie szła za tym żadna łapówa a był to gest dobrego serca.
        Pozdrawiam również wszystkie głodujące dzieci i bezrobotnych - tak trzymać
        będziecie mieli śliczne figury.
      • Gość: mr x Tusk byl marszalkiem sejmu i przeszedl do opozycji IP: *.p.lodz.pl 20.06.05, 13:44
        Marszalek to funkcja wazniejsza niz premier wiec i tak ktos 4 lata temu go
        przeskoczyl tylko widac pamiec niektorych krotka...
      • Gość: Leszek Antykagan, mow za siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:49
      • Gość: F. Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:37
        Lecz sie cieciu
    • Gość: jaś fasola Jedyne co potrafi ten "pan"... IP: 194.63.132.* 20.06.05, 14:01
      ...to namawiać młodych ludzi do tyrania za granicą; chyba zapomniał że tu jest
      nasz kraj, tu chcemy pracować, godnie zarabiać i godnie żyć!!!
      • Gość: THE.BILL1 Re: Jedyne co potrafi ten "pan"... IP: *.bazapartner.pl 20.06.05, 14:25
        LUDZIE TACY JAK BELKA TEGO NIE ROZUMIEJA. ZA DUŻO MAJA RYSÓW PSYCHOPATYCZNYCH.
        JAK SIE NAKRADNIE DUZO KASY, TO OJCZYZNA STAJE SIE CALY SWIAT, A CI, KTORZY
        MOWIA O WARTOSCIACH STAJA SIE PRZEDMIOTEM POGARDY DLA ZLODZIEI I INNYCH
        NAWIEDZONYCH PLANISTÓW.
        • Gość: Leszek Czlowieku nie krzycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:52
          przeciez nie masz nic az tak ciekawego do powiedzenia
      • Gość: Leszek Wybrales prawidlowy nick, jasiu fasolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:50
      • Gość: IrMa Re: Jedyne co potrafi ten "pan"... IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 20.06.05, 15:23
        Tak jak Jaś Fasola?

• Gość: k.w. Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:08
      Tylko gazem, po olej do głowy.
      • Gość: Leszek Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:53
        Masz racje, lepiej gazem uciekac, niz rzadzic takimi ciemniakami jak Ty
    • Gość: demokrata NIE!!!!!!!!!!!!!!! A KTO BĘDZIE PROWADZIŁ POLSKĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:28
      przez wzburzone morze wolnego rynku? Jeden profesor balcerowicz to zbyt mało,
      może niepodołać, a wtedy nasza prężna gospodarka przestanie się rozwijać jak
      dotychczas. Nie wygłupiaj się Marku.
    • Gość: jacek Hurrrrrrraaaaa!!!!! Belka wreszcie myśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:31
      trudno uwierzyć. ale teraz myśl trzeba zamienić w czyn
      • Gość: Leszek Slusznie, po co rzadzic banda ciemniakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:54

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka