anna451 28.08.05, 08:39 p.Paradowską.Tak trzymać p.Janino.Reszta powinna się uczyć od pani kultury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klop Re: Bardzo lubię p. J. Paradowską! IP: *.net.autocom.pl 28.08.05, 10:12 I ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masochista Re: Bardzo lubię p. J. Paradowską! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 12:07 ja też lubię ,masochista polityczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: Bardzo lubię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 13:46 Ja też lubię. Jako propagandzistka Cimoszewicza jest bez zarzutu :-) Powtarzam pytanie postawione w innym wątku: czy gdyby w ubiegły piątek w porannej audycji tokfm zamiast Janeczki wstawić rzecznika prasowego Careksa, ktoś zauważyłby jakąś różnicę? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Bardzo lubię 28.08.05, 14:44 Gość portalu: shocking truth napisał(a): (...) > Powtarzam pytanie postawione w innym wątku: czy gdyby w ubiegły piątek w > porannej audycji tokfm zamiast Janeczki wstawić rzecznika prasowego Careksa, > ktoś zauważyłby jakąś różnicę? :-) he! he! Nawet nie potrafisz poprawnie powtorzc pytania ktore sam zadales: "CZY GDYBY W OSTATNI PIĄTEK WSTAWIĆ ZAMIAST JANECZKI RZECZNIKA PRASOWEGO KOMUSZEWICZA BYŁABY JAKAKOLWIEK RÓŻNICA????? " Co za niemoty w tych falagach ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: Bardzo lubię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 16:40 Czy na forum jest lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Bardzo lubię 28.08.05, 18:38 Gość portalu: shocking truth napisał(a): > Czy na forum jest lekarz? Nareszcie zaczynasz dbac o swoje zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: Bardzo lubię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 15:21 jasne ,ze bym zauważył.Co drugi wyraz byłoby yy, yy, yy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klop Re: Bardzo lubię IP: *.net.autocom.pl 28.08.05, 16:28 Wk,spadaj, bo się wk.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~Tuptuś Re: Bardzo lubię IP: *.toya.net.pl 28.08.05, 17:59 Ja nie wiem czy lubię, czy nie. Wobec dziennikarzy nie odczuwam żadnych emocjii. Faktem jest, że dziś w telewizorze mi się wydaje, że to ona próbowała niemrawo uświadomić reszcie obecnych w studio i podniecających sie Cimoszewiczem, że juz przynajmniej od tygodnia nie ma sprawy Cimoszewicza, tylko sprawa Miodowicza. Głowy nie dam , że tak było, bo poprzez sen słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: Bardzo lubię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 20:59 klop > WC > 00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Więc klip! Re: Bardzo lubię IP: *.net.autocom.pl 28.08.05, 21:42 He, he i co teraz wk? wk = wielki ew. mały k. (interpretacja wg gustu lub potrzeb) Odpowiedz Link Zgłoś