Gość: siedem IP: *.tgory.pik-net.pl 04.09.02, 09:43 ktoś uspokoił ŚLIMAKA i jego kumpelę Caroioc'ę? gdzie jest teraz admin wszystkich jarmułkowców? zawsze czujny i gotowy... 5040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natt Re: może by... IP: *.pgi.waw.pl 06.09.02, 09:46 Gość portalu: siedem napisał(a): > ktoś uspokoił ŚLIMAKA i jego kumpelę Caroioc'ę? gdzie jest teraz admin > wszystkich jarmułkowców? zawsze czujny i gotowy... > > 5040 tak sobie od paru dni patrze i widze ze cos ci sie ta zabawa slimakiem zaczyna wymykac spod kontroli. meczaca sie staje sytuacja, w ktorej w co bym nie kliknal, to wyjdzie z tego slimak albo jakas inna jego metamorfoza. czy slimaki moga miec wscieklizne? mowilem, nie draznic slimaka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem kolejny zazdrośnik! IP: *.tgory.pik-net.pl 06.09.02, 09:54 Gość portalu: natt napisał(a): > moga miec wscieklizne? mój ślimak jak na ślimaka jest w stu procentach zdrowy. hehe > mowilem, nie draznic slimaka!!! wytresuj sobie jakiegoś nicka by reagował na każde pstryknięcie palcami a od mojego ślimaka sio! 5040 ps z tym wymyka to miałeś troszkę rację - xenia się dziś na furmankę spóźniła a kolejny traktor przybił pod barak woźnego dopiero po 9ej. kamilŚ jeśli to czytasz to wiedz, że koniec z chrupiącą holenderską sałatą od dziś suszone warzywa dla świnek morskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natt Re: kolejny zazdrośnik! IP: *.pgi.waw.pl 06.09.02, 10:03 > wytresuj sobie jakiegoś nicka by reagował na każde pstryknięcie palcami a od > mojego ślimaka sio! to pilnuj troszke to swoje zwierzatko, bo bardzo duzo kup po nim zostaje. i sluzu, jak to po slimakach. a moze ci potrzebna taka wirtualna lopatka i torebka papierowa na odchody? i mokra szmata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem z prochu powstałeś i w proch sie obrócisz IP: *.tgory.pik-net.pl 06.09.02, 12:33 i tyle na tym co nie czyste wyrosną żonkile i stroczyki i inne kwiatki as well 5040 Odpowiedz Link Zgłoś