Dodaj do ulubionych

Młodzi zdolni

IP: *.piaseczno.robbo.pl 02.05.07, 10:28
Obserwuj wątek
    • Gość: barbara Re: Młodzi zdolni IP: *.piaseczno.robbo.pl 02.05.07, 10:29
      młodzi zdolni aktorzy/aktorki,których warto zobaczyć?
      • Gość: zen Re: Młodzi zdolni IP: *.piaseczno.robbo.pl 02.05.07, 14:26
        Karol Pocheć!
      • Gość: nnn Re: Młodzi zdolni IP: *.piaseczno.robbo.pl 02.05.07, 14:27
        paweł domagała
    • Gość: krak Re: Młodzi zdolni IP: *.piaseczno.robbo.pl 02.05.07, 14:28
      nie ma zdolnych mlodych
      • paero123 Re: Młodzi zdolni 04.05.07, 14:34
        czy barbara, zen, nnn i krak to ta sama osoba czy towarzystwo wzajemnej adoracji
        tudziez studenci/fanowie IV roku AT mieszkajacy w Piasecznie? ;-)
        • Gość: juhas Re: Młodzi zdolni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:10
          najzdolniejsza jest Anita Wielgus, fantastyczniie zagrala u Kickiego. Brawo
    • Gość: Aga Re: Młodzi zdolni IP: *.cnb.com.pl 02.05.07, 22:13
      Najzdolniejszy obecnie to chyba Marcin Hycnar.
      • Gość: ania Re: Młodzi zdolni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 23:59
        ja
    • Gość: ja Re: Młodzi zdolni IP: *.piaseczno.robbo.pl 05.05.07, 10:51
    • Gość: ja Re: Młodzi zdolni IP: *.piaseczno.robbo.pl 05.05.07, 10:51
      tak to ta sama osoba
      domagała kretyn :)
      • Gość: paero123 Re: Młodzi zdolni IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.05.07, 11:06
        :-)
        Ale racja, wymienione przez Ciebie osoby to na pewno mlodzi i zdolni, ktorych
        warto zobaczyc w teatrze. W zasadzie caly IV rok wart jest obejrzenia. Czesc z
        nich, o zgrozo, mozna (juz) obejrzec w tasiemcach telewizyjnych...
        • ginny22 Re: Młodzi zdolni 05.05.07, 13:28
          Dlaczego "o zgrozo"?
          • Gość: jan Re: Młodzi zdolni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 17:26
            niech graja jak najwiecej, w teatrze w filmach i serialach!przynajmniej cos
            umieja,a tak to zaleja nas tlumy W11 w telewizji a tego juz nie zniose.
          • Gość: paero123 Re: Młodzi zdolni IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.05.07, 21:28
            Bo graja tak jak sie gra w tasiemcach tzn. rownaja w dol do standardow
            ustanowionych dla tych produkcji przez naturszczykow (Cichopek, Mroczkowie,
            Wesolowski) i oczekiwan widzow, ktorzy szukaja prostolinijnego (co samo w sobie
            nie jest zle) lub czesto prostackiego ("co by widz sie nie pogubil kto jest kim
            i czy go lubic czy nie" a co mi sie nie podoba) przekazu... Nie ich wina
            oczywiscie, tylko szkoda tak sie rozmieniac, bo jakos nie widzi mi sie, ze
            mialoby to pomoc w szlifowaniu ich warsztatu aktorskiego, o co zadbala juz AT i
            na co sa dowody w przedstawieniach dyplomowych, nagrodach na konkursach...
            • Gość: majka Re: Młodzi zdolni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 00:36
              Albo zbyt pobieżnie przejrzałam forum albo nikt nie wspomniał o młodym zdolnym
              Bartku Porczyku...
              • Gość: gogo Re: Młodzi zdolni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 21:59
                ABSOLWENCI z W-wy
                • judyta78 Re: Młodzi zdolni 12.05.07, 14:13
                  Marcin Hycnar oczywiście. Nie mam żadnych wątpliwości.
                  • espagnol_seniorita Re: Młodzi zdolni 21.05.07, 14:24
                    młodzi zdolni po 30?bo młodszych zdolniejszych jakoś specjalnie nie widzę
                    • Gość: Aga Re: Młodzi zdolni IP: *.chello.pl 23.05.07, 19:33
                      Może źle patrzysz? Ja widzę :)
                      • axur Re: Młodzi zdolni 29.05.07, 17:16
                        Ale gdzie? W Warszawie? Pochowani w teatrach: Kasia Stanisławska w Polskim, Ania Grycewicz w Narodowym, Agnieszka Judycka we Współczesnym. BO o oczywistych zdolnych, którzy mogą zostać zagłaskani i zniknąć, nie wspominam (Hycnar, Soliman)
                        • judyta78 Re: Młodzi zdolni 04.06.07, 12:36
                          A skąd takie pesymistyczne podejście? Jeśli mądrze pokierują swoją karierą z
                          pewnością nie będą zagłaskani... Czy nie jest to budujące, że jest ktoś taki
                          jak Hycnar, Soliman czy Gryszkówna?
                          • axur Re: Młodzi zdolni 04.06.07, 12:52
                            no ja się właśnie tego obawiam, ze ich zagłaskają i nic z tego nie będzie
                            wolałabym, żeby coś było
                            • Gość: wrachiel Re: Młodzi zdolni IP: 212.160.99.* 04.06.07, 16:43
                              nikt do tej pory nie wspomniał o wojciechu zielińskim. wciąż jest młody i
                              bardzo, bardzo zdolny !!!
                              • judyta78 Re: Młodzi zdolni 04.06.07, 16:56
                                Ja wierzę, że z pewnością będzie. Są zdolni i młodzi, więc nie widzę przeszkód.
                                Trochę wiary!
                                • Gość: bee Re: Młodzi zdolni IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.07, 23:51
                                  Moi drodzy! A Wojtek Żołądek?
                                  A Mateusz Grydlik?
                    • Gość: borek Re: Młodzi zdolni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.08, 18:08
                      Co z tego, że zdolni:P Jak nie mają wtyków, to nic z tego! rolę zagra żona
                      biznessmena, znajoma kogoś sławnego, bo z nim akurat cwaniara sypia by mieć role
                      itp.

:)
    • Gość: beti Re: Młodzi zdolni IP: *.biblpubl.waw.pl 08.06.07, 09:02
      Myślę, że warto zwrócić uwagę na aktorów musicalowych (m. in. z Teatru
      Muzycznego Roma i Studia Buffo): Jakub Szydłowski, Tomasz Steciuk, Łukasz
      Zagrobelny, Marcin Wortmann, Jakub Wocial, Damian Aleksander, Piotr Bajtlik,
      Tomasz Więcek, Krzysztof Cybiński, Artur Chamski, Paweł Strymiński, Grzegorz
      Pierczyński, Jarosław Derybowski, Bartek Figurski, Andrzej Pieńko, Katarzyna
      Łaska, Magdalena Tul, Malwina Kusior, Aleksandra Bieńkowska, Agata Załuska,
      Monika Rowińska, Ewa Lachowicz, Julia Węgrowicz, Katarzyna Walczak, Anna
      Gigiel, Ida Nowakowska, Beata Duda i wielu innych.
      Pozytywnie zaskoczył mnie wysoki poziom artystyczny dzieci występujących
      w "Akademii Pana Kleksa", w przyszłości mogą z nich wyrosnąć gwiazdy: Dariusz
      Bujnowski, Aleksander Kupisiewicz, Mateusz Zawadzki, Filip Kopeć, Tuan Minh
      Albert Do, Jakub Badurka, Wojtek Rotowski, Mateusz Narloch, Iga Krefft,
      Magdalena Wasylik, Justyna Bojczuk, Kinga Biegańska, Adrianna Piotrowska,
      Paweł Puchalski, Wojtek Kruczek i in.
      • Gość: xyha Re: Młodzi zdolni IP: *.kablowka.waw.pl 09.06.07, 18:52
        ano
    • Gość: Nusia Re: Młodzi zdolni IP: *.cnb.com.pl 07.07.07, 00:52
      A ten Hycnar, którego nazwisko tu kilka razy pada, już w jakimś serialu będzie
      grał. Nieładnie.
      • Gość: ala Re: Młodzi zdolni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 19:36
        Dlaczego nieładnie? Jak ładnie zagra to będzie ładnie. Nawet Miłosz w soboty o
        14.30 wyłączał telefony i nie było go dla nikogo bo oglądał Złotopolskich.
        Oglądał bo lubił. Jak ktoś lubi to jego biznes. Jak nie lubisz to nie oglądasz,
        proste. A o Hycnara bym się nie martwiła. Nie zaszkodzi mu na pewno.Spox.
        • Gość: roman krotki paweł paprocki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 22:33
          czy on jest bratem kamilii?tej dziwnej z wotu?:)
      • ginny22 Re: Młodzi zdolni 08.07.07, 10:59
        E tam, ja się cieszę, że w serialu zagra, bo przynajmniej częściej będę mogła
        go oglądać. A jakoś ufam, że zagra dobrze.
        • Gość: Inka Re: Młodzi zdolni IP: 217.197.79.* 08.08.07, 20:45
          Karolina Kominek-Skuratowicz
    • Gość: fanka Re: Młodzi zdolni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 01:11
      Tylko jeden: piaseczno.robbo.pl. Daj nam ujrzeć swoją twarz!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka