GoĹÄ: barbara IP: *.piaseczno.robbo.pl 02.05.07, 10:28 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: barbara Re: Młodzi zdolni IP: *.piaseczno.robbo.pl 02.05.07, 10:29 młodzi zdolni aktorzy/aktorki,których warto zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zen Re: Młodzi zdolni IP: *.piaseczno.robbo.pl 02.05.07, 14:26 Karol Pocheć! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nnn Re: Młodzi zdolni IP: *.piaseczno.robbo.pl 02.05.07, 14:27 paweł domagała Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krak Re: Młodzi zdolni IP: *.piaseczno.robbo.pl 02.05.07, 14:28 nie ma zdolnych mlodych Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: Młodzi zdolni 04.05.07, 14:34 czy barbara, zen, nnn i krak to ta sama osoba czy towarzystwo wzajemnej adoracji tudziez studenci/fanowie IV roku AT mieszkajacy w Piasecznie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: juhas Re: Młodzi zdolni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:10 najzdolniejsza jest Anita Wielgus, fantastyczniie zagrala u Kickiego. Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aga Re: Młodzi zdolni IP: *.cnb.com.pl 02.05.07, 22:13 Najzdolniejszy obecnie to chyba Marcin Hycnar. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Młodzi zdolni IP: *.piaseczno.robbo.pl 05.05.07, 10:51 tak to ta sama osoba domagała kretyn :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paero123 Re: Młodzi zdolni IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.05.07, 11:06 :-) Ale racja, wymienione przez Ciebie osoby to na pewno mlodzi i zdolni, ktorych warto zobaczyc w teatrze. W zasadzie caly IV rok wart jest obejrzenia. Czesc z nich, o zgrozo, mozna (juz) obejrzec w tasiemcach telewizyjnych... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jan Re: Młodzi zdolni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 17:26 niech graja jak najwiecej, w teatrze w filmach i serialach!przynajmniej cos umieja,a tak to zaleja nas tlumy W11 w telewizji a tego juz nie zniose. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paero123 Re: Młodzi zdolni IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.05.07, 21:28 Bo graja tak jak sie gra w tasiemcach tzn. rownaja w dol do standardow ustanowionych dla tych produkcji przez naturszczykow (Cichopek, Mroczkowie, Wesolowski) i oczekiwan widzow, ktorzy szukaja prostolinijnego (co samo w sobie nie jest zle) lub czesto prostackiego ("co by widz sie nie pogubil kto jest kim i czy go lubic czy nie" a co mi sie nie podoba) przekazu... Nie ich wina oczywiscie, tylko szkoda tak sie rozmieniac, bo jakos nie widzi mi sie, ze mialoby to pomoc w szlifowaniu ich warsztatu aktorskiego, o co zadbala juz AT i na co sa dowody w przedstawieniach dyplomowych, nagrodach na konkursach... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: majka Re: Młodzi zdolni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 00:36 Albo zbyt pobieżnie przejrzałam forum albo nikt nie wspomniał o młodym zdolnym Bartku Porczyku... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gogo Re: Młodzi zdolni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 21:59 ABSOLWENCI z W-wy Odpowiedz Link Zgłoś
judyta78 Re: Młodzi zdolni 12.05.07, 14:13 Marcin Hycnar oczywiście. Nie mam żadnych wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
espagnol_seniorita Re: Młodzi zdolni 21.05.07, 14:24 młodzi zdolni po 30?bo młodszych zdolniejszych jakoś specjalnie nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aga Re: Młodzi zdolni IP: *.chello.pl 23.05.07, 19:33 Może źle patrzysz? Ja widzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: Młodzi zdolni 29.05.07, 17:16 Ale gdzie? W Warszawie? Pochowani w teatrach: Kasia Stanisławska w Polskim, Ania Grycewicz w Narodowym, Agnieszka Judycka we Współczesnym. BO o oczywistych zdolnych, którzy mogą zostać zagłaskani i zniknąć, nie wspominam (Hycnar, Soliman) Odpowiedz Link Zgłoś
judyta78 Re: Młodzi zdolni 04.06.07, 12:36 A skąd takie pesymistyczne podejście? Jeśli mądrze pokierują swoją karierą z pewnością nie będą zagłaskani... Czy nie jest to budujące, że jest ktoś taki jak Hycnar, Soliman czy Gryszkówna? Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: Młodzi zdolni 04.06.07, 12:52 no ja się właśnie tego obawiam, ze ich zagłaskają i nic z tego nie będzie wolałabym, żeby coś było Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wrachiel Re: Młodzi zdolni IP: 212.160.99.* 04.06.07, 16:43 nikt do tej pory nie wspomniał o wojciechu zielińskim. wciąż jest młody i bardzo, bardzo zdolny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
judyta78 Re: Młodzi zdolni 04.06.07, 16:56 Ja wierzę, że z pewnością będzie. Są zdolni i młodzi, więc nie widzę przeszkód. Trochę wiary! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bee Re: Młodzi zdolni IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.07, 23:51 Moi drodzy! A Wojtek Żołądek? A Mateusz Grydlik? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: borek Re: Młodzi zdolni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.08, 18:08 Co z tego, że zdolni:P Jak nie mają wtyków, to nic z tego! rolę zagra żona biznessmena, znajoma kogoś sławnego, bo z nim akurat cwaniara sypia by mieć role itp. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beti Re: Młodzi zdolni IP: *.biblpubl.waw.pl 08.06.07, 09:02 Myślę, że warto zwrócić uwagę na aktorów musicalowych (m. in. z Teatru Muzycznego Roma i Studia Buffo): Jakub Szydłowski, Tomasz Steciuk, Łukasz Zagrobelny, Marcin Wortmann, Jakub Wocial, Damian Aleksander, Piotr Bajtlik, Tomasz Więcek, Krzysztof Cybiński, Artur Chamski, Paweł Strymiński, Grzegorz Pierczyński, Jarosław Derybowski, Bartek Figurski, Andrzej Pieńko, Katarzyna Łaska, Magdalena Tul, Malwina Kusior, Aleksandra Bieńkowska, Agata Załuska, Monika Rowińska, Ewa Lachowicz, Julia Węgrowicz, Katarzyna Walczak, Anna Gigiel, Ida Nowakowska, Beata Duda i wielu innych. Pozytywnie zaskoczył mnie wysoki poziom artystyczny dzieci występujących w "Akademii Pana Kleksa", w przyszłości mogą z nich wyrosnąć gwiazdy: Dariusz Bujnowski, Aleksander Kupisiewicz, Mateusz Zawadzki, Filip Kopeć, Tuan Minh Albert Do, Jakub Badurka, Wojtek Rotowski, Mateusz Narloch, Iga Krefft, Magdalena Wasylik, Justyna Bojczuk, Kinga Biegańska, Adrianna Piotrowska, Paweł Puchalski, Wojtek Kruczek i in. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nusia Re: Młodzi zdolni IP: *.cnb.com.pl 07.07.07, 00:52 A ten Hycnar, którego nazwisko tu kilka razy pada, już w jakimś serialu będzie grał. Nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ala Re: Młodzi zdolni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 19:36 Dlaczego nieładnie? Jak ładnie zagra to będzie ładnie. Nawet Miłosz w soboty o 14.30 wyłączał telefony i nie było go dla nikogo bo oglądał Złotopolskich. Oglądał bo lubił. Jak ktoś lubi to jego biznes. Jak nie lubisz to nie oglądasz, proste. A o Hycnara bym się nie martwiła. Nie zaszkodzi mu na pewno.Spox. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: roman krotki paweł paprocki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 22:33 czy on jest bratem kamilii?tej dziwnej z wotu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: Młodzi zdolni 08.07.07, 10:59 E tam, ja się cieszę, że w serialu zagra, bo przynajmniej częściej będę mogła go oglądać. A jakoś ufam, że zagra dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Inka Re: Młodzi zdolni IP: 217.197.79.* 08.08.07, 20:45 Karolina Kominek-Skuratowicz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fanka Re: Młodzi zdolni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 01:11 Tylko jeden: piaseczno.robbo.pl. Daj nam ujrzeć swoją twarz!!! Odpowiedz Link Zgłoś