Dodaj do ulubionych

Trójce rośnie słuchalność

IP: *.chello.pl 11.09.05, 16:43
Właśnie przeczytałem w serwisie ctime, że radiowa Trójka w czasie
tegorocznych wakacji odnotowała najwyższą słuchalność - 6,31 procent.
Grtuluje.

Gdyby ktoś chciał więcej info podsyłam linka:
ctime.pl/news/media/2452,rekordowe,wakacje,trojki.html
Obserwuj wątek
    • trollllll welcome atomowy! 11.09.05, 20:42
      i już srasz na rzadko?
      Dawno cię tu nie było ze swoim spamem.
      • Gość: baba jaga Re: welcome atomowy! IP: *.polskieradio.pl 12.09.05, 13:16
        I co kontestatorzy?

Tak jest dziś inteligencja i takiego chce radia!
        To jest wynik. Nie tylko radia.
        • preslaw Re: welcome atomowy! 12.09.05, 14:14
          Rekordowy wynik 'Trójki'
          12.09.2005

"Najnowsze wyniki pokazują, że Trójka znów staje się stacją pokolenia
          trzydziestolatków."

Newsletter jest bezpłatny i wysyłany codziennie rano.
          Zawiera wszystkie newsy z danego dnia + ekskluzywne informacje.

6,31% udziałów w rynku - to najwyższy wskaźnik słuchalności Trójki od 1997
          roku, odkąd Instytut SMG/KRC prowadzi badania Radio Track. Taki wyniki stacja
          osiągnęła podczas tegorocznych wakacji (czerwiec - sierpień 2005).

- Wynik jest tym bardziej imponujący , że jeszcze w 2000 roku udział w rynku
          Trójki w okresie czerwiec-sierpień wynosił 3,97%. W grupie słuchaczy cenionych
          najwyżej przez reklamodawców Trójka jest niekwestionowanym liderem - informuje
          Ania Perek, rzecznik prasowy "Trójki".

Udział w rynku (%)
          Trójka 19,02%
          Radio Zet 18,38%
          RMF FM 17,45%
          Jedynka 4,44%

Wiek 15-49 lat
          Miasta ponad 20 tys.
          Dochód na osobę powyżej 1401 PLN
          (źródło: Radio Track SMG/KRC Media Poland, czerwiec-sierpień 2005)

" Najnowsze wyniki pokazują, że Trójka znów staje się stacją pokolenia
          trzydziestolatków. Ulubionym radiem młodych, dobrze wykształconych i
          otwartych na świat" - mówi dla wortalu Wirtualnemedia.pl Adam Fijałkowski
          zastępca dyrektora Trójki.

A ja dalej Trójki nie mogę słuchać. Chociaż jeszcze na to pokolenie, o którym
          mowa chyba się łapię.

• Gość: baba jaga Re: welcome atomowy! IP: *.polskieradio.pl 12.09.05, 15:31
            Znaczy, że zarabiasz mniej i nie masz wykształcenia....
            • preslaw Re: welcome atomowy! 12.09.05, 15:35
              Na to wychodzi...
          • dangog Re: welcome atomowy! 13.09.05, 21:13
            ja słucham Trójki choć nie zabarzdo należe do grupy docelowej, tak więc
            podejrzewam, że TRÓJKOFANÓW jest wiecej niz mówi statystyka.
        • basseta Re: welcome atomowy! 12.09.05, 17:05
          Gość portalu: baba jaga napisał(a):

> Tak jest dziś inteligencja i takiego chce radia!

Taki jest target trUjki. A jeśli _takiego_ chce radia... to tylko świadczy, że
          inteligencją nie jest. Jest tylko targetem trUjki.

> To jest wynik. Nie tylko radia.

To jest wynik? Sześć z groszem po raz pierwszy od czasu "nieustannego remontu"
          trUjki czyli od pięciu lat? No to dość żałosny wynik. Zwłaszcza, że miało być
          przecież 10%.
          I zobaczymy, jak długo się utrzyma, bo jednorazowo to nawet Lepper miał 25%.

I zobaczymy, czy wtedy też będziesz taki pyskaty, radiowy anonimie, którego
          tutaj nie było, gdy trUjka miała niecałe 5 procent (nie tak dawno temu).
          "Przypuszczam, że wątpię". Nie będzie cię, tchórzyku. Jak wielu innych przed
          Tobą - pyszczyli tylko, gdy sondaże były dobre, a kiedy znowu spadały, znikali z
          podkulonymi ogonkami. Taki typowo trUjkowy charakterek.

A na razie - do roboty, anonimie, do roboty! Nie wypisuj w czasie pracy głupot
          na forach, tylko biegaj pracować! Za to ci, anonimku w gębie tylko mocny, ludzie
          w abonamencie płacą. Sio do zaparzania herbaty!
          • Gość: baba jaga Re: welcome atomowy! IP: *.polskieradio.pl 13.09.05, 15:44
            Pokaż, że płacisz abonament. Tego ne jestem pewna.

Pewna jestem natomiast, że nic nie rozumiesz, więc też nie jesteś wykształoconą
            osobą w średnim wieku i zarabiasz nie tyle, ile nowi słuchcze Trójki, którzy są
            inteligentni, dobrze zarabiają i w średnim wieku.

To nie dla ciebie radio, choć czuję, że aspirujesz. Tak trzymać.
            • basseta Re: welcome atomowy! 13.09.05, 18:13

> Pokaż, że płacisz abonament. Tego ne jestem pewna.

Komu mam pokazać? Jakiemuś anonimkowi, który zamiast pracować stuka ze
              służbowego sprzętu na forum? Bez żartów. Starczy, że ty pokazujesz na co ten
              abonament idzie - na owo stukanie właśnie.
              Ale jeśli Ci zależy - proszę bardzo. Przedstaw się grzecznie, podaj imię,
              nazwisko i normalny adres, to Ci kwitek wyślę.

> Pewna jestem natomiast, że nic nie rozumiesz, więc też
              > nie jesteś wykształoconą osobą w średnim wieku i zarabiasz
              > nie tyle, ile nowi słuchcze Trójki, którzy są
              > inteligentni, dobrze zarabiają i w średnim wieku.

Ojejej, ale mi powiedziaaała! Ostatni raz tak brutalnie potraktowano mnie...
              niech sobie przypomnę... Mam! W przedszkolnej piaskownicy. Bubuś się obraził, bo
              miał brzydsze grabki i płakusiał w identyczny sposób: "a mój tatuś to jest
              więksy niz twój tatuuuu-u-u-u-ś".
              Na marginesie - tatuś Buusia był mniejszy.
              To kolejne podobieństwo sytuacji.

Nie jestem "wykształoconą" osobą. I nie jestem w średnim wieku. Jestem młodą
              wykształconą osobą, na zarobki nie narzekam, a wręcz je sobie bardzo chwalę.
              Ba! Stać mnie nawet na własny komputer i nie muszę jak pewne niewykształcone
              (przynajmniej w zakresie języka rodzimego) osoby stukać ze służbowego sprzętu w
              czasie pracy.

> To nie dla ciebie radio,

A tu się zgadzamy. Całkowicie.
              Niestety, pieniądze z abonamentu są moje.

> choć czuję, że aspirujesz.

Oj, anonimku herbaciany... Jak można aspirować do radia?
              I najważniejsze - aspiruje się do czegoś co jest lepsze, co jest "wyżej". Do
              nędzy i miernoty nie można "aspirować". To wyklucza "aspirowanie" do trUjki.

A teraz szoruj do parzenia służbowej herbaty ekspresowej, a w wolnych chwilach
              poczytaj sobie o gramatyce języka ojczystego, bo na razie nie tylko
              kompromitujesz siebie, ale także instytucję, która ci się świeci w nagłówku. I
              potem pani kierowniczka będzie krzyczała, że wizerunek paskudzisz.

Sio, anonimku do roboty. Za to ci "wykształoconi" słuchacze trUjki w średnim
              wieku, którymi się tak chwalisz, płacą w abonamencie. No już-już-już, sio do
              "konserwowania powierzchni płaskich" czy czym tam się zajmujesz.

• Gość: Aldi Re: welcome atomowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 20:34
                Czas płynie, dzieci rosną a Tobie nic wredoty nie ubywa basseto, smutny widok,
                tylko najbliższych żal.
                No popultaj sie jeszcze trochę, niech Ci się trochę żółci uleje, gdzieś
                musi........ ale czego kurna na tym forum!
                • basseta Re: welcome atomowy! 13.09.05, 20:50
                  Gość portalu: Aldi napisał(a):

> Czas płynie, dzieci rosną a Tobie nic wredoty nie ubywa basseto, smutny widok,
                  > tylko najbliższych żal.
                  > No popultaj sie jeszcze trochę, niech Ci się trochę żółci uleje, gdzieś
                  > musi........

U mnie żółć? No, to u tych z radia musi być wściekły pomarańcz :-)

> ale czego kurna na tym forum!

A bo tak. A co, nie wolno? :-)
                  Grunt, że "w temacie".
                  W przeciwieństwie do ciebie.

PS
                  Baba jaga, widać, u kogoś z wizytą. Choć adres inny, to polszczyzna nadal na
                  poziomie herbaty ekspresowej w szklance.
                  • Gość: Aldi Re: welcome atomowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 21:57
                    Baba jaga, widać, u kogoś z wizytą. Choć adres inny, to polszczyzna nadal na
                    > poziomie herbaty ekspresowej w szklance.

Lepiej jeszcze sprawdź u siebie za szafą, "nasi" już tam są!

PS. Kurna basseta, są specjalne fora dla frustratów, popraw se kobiecino
                    moherowy berecik i idź się tam produkować!
                    • Gość: Robercik Re: welcome atomowy! IP: *.chello.pl 14.09.05, 09:00
                      basseta, nieźle popie..ny jesteś :D
                    • basseta Re: welcome atomowy! 14.09.05, 09:09
                      > PS. Kurna basseta, są specjalne fora dla frustratów, popraw se kobiecino
                      > moherowy berecik i idź się tam produkować!

Och-jejku, ależ się toto irytuje, ależ się pieni. Prześlicznie nóżką tupie,
                      naprawdę. Niech się toto uspokoi, bo mu jeszcze żyłka pęknie.
                      Frustracja? U mnie? Oj, misiu-pysiu, a duchów toto nie widzi?
                      Niech sobie toto lizaka może kupi i pocysia go w spokoju? Powinno pomóc.
                      Pozdrów grabki, piaskownicę i wszelkie baby jagi.
                      Cmok, misiu kolorowy :-)

• Gość: Aldi Re: welcome atomowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:59
                        > Pozdrów grabki, piaskownicę i wszelkie baby jagi.

Pozdrowiłem a ty pozdrów wszystkie kumpele z kółka różańcowego starych panien.
                        Jak by ci sie od czasu do czasu jaki chłop trafił, to byś może znormalniała a
                        tak, to jak powiedzialem... smutny widok, a z czasem będzie jeszcze gorzej!
                        chłe chłe chłe !
                        • basseta Re: welcome atomowy! 14.09.05, 20:26
                          (ciach bzdety)

No, spokojnie możesz pracować w trUjce, misiu piaskownicowy, a kulturalny
                          wielce. Pasujecie do siebie... nie, jednak słowo "poziomem" byłoby nie na
                          miejscu. Ale pasujecie do siebie. Idealnie.

• Gość: Aldi Re: welcome atomowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:28
                            Nie ma się co denerwować, określenie "stara panna" nie jest w dzisiejszych
                            czasach jakoś szczególnie obraźliwe, to taka kobieta wyzwolona... chyba???
                            -:)))))))))
                            • basseta Re: welcome atomowy! 15.09.05, 02:25

> Nie ma się co denerwować, określenie "stara panna" nie jest w dzisiejszych
                              > czasach jakoś szczególnie obraźliwe, to taka kobieta wyzwolona... chyba???
                              > -:)))))))))

Ależ ja się wcale nie denerwuję. Wręcz przeciwnie - zaśmiewam się nieźle tego,
                              jak cudnie ilustrujesz tezę radiowej babyjagi o inteligentnych słuchaczach
                              trUjki. A ty się, pysiu, dajesz wpuszczać w kanał i świecisz buractwem aż miło.
                              Ino tak dalej :-D
                              • Gość: Aldi Re: welcome atomowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 08:20
                                Absolutne upieranie się przy tym zeby mieć ostatnie słowo jak i wyzwiska typu
                                buractwo świadczy o twojej wybitnej inteligencji i kulturze do poziomu której
                                ja prosty burak nawet nie próbuję aspirować. Uważam jednak, że osoby które mają
                                z tobą bezpośredni kontakt powinnaś lojalnie uprzedzać aby zaszczepiły się
                                przeciw wściekliźnie, bo najwyraźniej ty tego kiedyś nie zrobiłaś i zobacz jaki
                                jest efekt!

PS Też się nieźle bawię. Może nawet lepiej..._:))))))
                                • basseta Re: welcome atomowy! 15.09.05, 11:16

> Absolutne upieranie się przy tym zeby mieć ostatnie słowo

Hmmm, a to, co wyżej to nie była próba "mania" ostatniego słowa? :-)

> jak i wyzwiska typu buractwo

Misiaczku, to nie wyzwisko - to diagnoza, opis stanu ducha rozmówcy po
                                  przeczytaniu jego postów. W których ów (dla ułatwienia: ty, misiu-pysiu)
                                  błyszczy kulturą osobistą i od samego początku skupia się _wyłącznie_ na
                                  wycieczkach personalnych. No, nie mów, że nie pamiętasz swoich własnych tekstów.

Ale nic dziwnego - trUjkowy target. "Wykształocony". Po tym was zawsze można
                                  było na tym forum poznać. Zawsze zachowywaliście się tak samo. Nic na temat,
                                  zawsze tylko buraczane teksty, które strasznie was (i tylko was) cieszą).
                                  Regularnie, jak w zegarku.
                                  Mnie w to graj, bo nic tak nie pasuje do dumnych tekstów radiowych anonimków o
                                  poziomie słuchaczy trUjki, jak wy, targetowe ludki. Po co się wysilać, żeby
                                  wykazywać kłamstwa radiowców - wystarczy wam dać popisać trochę i "koń, jaki
                                  jest - każdy widzi" :-)
            • dyzio_marzyciel1 Re: welcome atomowy! 16.09.05, 11:00

> Pokaż, że płacisz abonament. Tego ne jestem pewna.

nie musisz byc pewna tego. bedac docelowym targetem trujki, bez trudu powinnas
              zauwazyc, iz teraz _NIE_MA_ konkursow bez SMS za 1.22, etc.

co do sluchaczy...
              wg mnie wiekszosc to sa gowniarze z liceum, ktorzy dzwonia do radia jedynie po
              to by pozdrowic(HAHAHAHAHA) kolegow/kolezanki. Takie pozdrowienia maja miejsce w
              malomiasteczkowych radiach, widac ze nie jest to na reke prowadzacym audycje -
              ale tak sie dzieje. to sa prawdziwi sluchacze trujki. malolaty, ktore nie maja
              wyrobionego ani gustu muzycznego, ani wlasnego jezyka, ani wlasnego stylu
              zycia(?) - dla nich to wlasnie sa wszystkie ambitne programy pr3.

Pozdrawiam,
              dyzio
              • Gość: Camel Re: welcome atomowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 12:36
                "nie mają wyrobionego gustu muzycznego" etc. i tym podobne bzdety
                Zapewniam Cię, że słuchając audycji
                Metza,Niedźwieckiego,Manna,Kydryńskiego,Orzecha,Wrony,Szydłowskiej,Ptaszyna-
                Wróblewskiego czy przede wszystkim Stelki czy Kaczkowskiego ten gust sobie
                wyrobią...i będzie to BARDZO DOBRY gust.
                I tyle
                • Gość: trójkofanka oj , dyziu ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:50
                  Ty nie słuchasz Trójki . Nie oceniaj słuchaczy radia , którego nie słuchasz .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka