Gość: redbull IP: *.gizycko.mm.pl 21.10.05, 20:48 We wtorek w centrum Warszawy zalogi Radia Kolor i Jazz Radia planuja oddac krew. Licza na udzial takze przedstawicieli innych mediow. Co sadzicie o tym pomysle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zombie Re: Dziennikarze oddadzą krew IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.05, 22:13 Czy oddadzą całą krew? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: Dziennikarze oddadzą krew IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 22.10.05, 11:01 Zaraz, to trzeba rozdzielić, bo według mnie są trzy sprawy co najmniej. Cel szczytny jak najbardziej a krew potrzebna jeszcze bardziej. Jako reklama to może lepsza pomimo wszystko niż billbordy i inne takie? No ale jednak to nadal reklama, więc ciut to płaskie zagranie. A trzecie to że wszystkie zmasowane akcje wyjątkowo źle mi się kojarzą, w wojsku nie byłam, ale zdaje się też masowo i obowiązkowo tam krew oddawano na rozkaz. Jak ktoś ma potrzebę i chęć, to powinien zrobić to sam i bez nagłośnienia, ze szpikiem podobnie przecież itd. Ale dla odmiany jak tych chętnych cuś mało dookoła a krwi brakuje naprawdę to może jednak każda taka akcja warta zachodu? Ja niemedialna, ale mogę się dołączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zombie Re: Dziennikarze oddadzą krew IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.05, 13:44 W oddawaniu czy w pobieraniu? Przepraszam, żartowałem... Popieram. PS: A może by jednak połączyć pożyteczne z przyjemnym i jakoś tak po 5 litrów od 'łebka'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unimil Re: Dziennikarze oddadzą krew IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.05, 14:39 Biorąc pod uwagę wypowiadane tu i ówdzie 'ten dziennikarz to ma radio we krwi' i biorąc pod uwagę jakość tego 'radia' które ma we krwi - to może nie być najlepszy pomysł. Kto wie, co można otrzymać dodatkowo z taką transfuzją. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: Dziennikarze oddadzą krew IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 22.10.05, 17:21 A mnie bardziej ciekawi czy to jest przymus czy inicjatywa pracowników. Bo jeśli ktoś to komuś narzuca to jest przestępstwo i tyle. Bez względu na szczytne cele. ps do zombiego. Gdybym ja pobierała krew, to nie wiadomo kto pierwszy zszedłby z tego świata, już samo oddawanie mnie nieco przeraża z powodów niemiłych wspomnień igły wielkości orlenowskiej rury, więc lepiej zostawmy to fachowcom:))) Odpowiedz Link Zgłoś