azaheca 06.08.07, 12:16 nowy dzień znów rozpoczęty znowu będzie człek zajęty ale przecie nie narzekam na klienta z chęcią czekam bardzo lubię swoją pracę choć powoli się bogacę.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cykuta_z_marmuru_wykuta Re: Dzień dobry :-) 06.08.07, 15:40 Prędzej "frycowe" zapłacisz, zanim się wzbogacisz. Albo poczekaj do przyszłego wcielenia, do czasów, gdy z człeka nie będzie się robić jelenia. Gdy uczciwie Ty pracujesz, to wzbogacenia oczekujesz? Myślałam, że tu cwane harpie, wydry, a ja czytam wydruk niezbyt mądry. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 06.08.07, 16:31 Nie jesteśmy harpie,wydry może urwiesz ty łeb hydry? frycowe dawno zapłaciłam często w życiu się myliłam... Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 09.08.07, 11:47 Zaraz przyjdzie biały westie nie napiszę wielu kwestii po nim będzie spaniel złoty co przyjedzie tu z Ochoty a i york jest zapisany to mój klient jest oddany jeszcze tylko kawy łyk jestem z czasem już na styk.. Odpowiedz Link
cymanon Re: Dzień dobry :-) 09.08.07, 17:05 Co kliknę, pojawia się Senegal i beduini na koniach. Ciągłe kasowanie mnie nuży, zatem, przyjdę trochę później. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 11.08.07, 18:31 Cymanonka zrobiła z wielbłąda konia co dźwiga na grzbiecie w burnusie wałkonia.. Odpowiedz Link
cymanon Re: Dzień dobry :-) 09.08.07, 18:31 Dzisiaj żadnego rymu nie umiem wymyślić. Mógłby mi się rym jakiś w nocy przyśnić. To byłoby dobrze. Pisałabym mądrze. Błyskotliwością swoją mogłabym Was olśnić. Odpowiedz Link
cymanon Re: Dzień dobry :-) 09.08.07, 19:09 Ja wczoraj miałam taki dzień. Dzisiaj na Azahecę, padł przygnębienia cień. Ma splina A kto go ni ma? A jeszcze, jak nadejdzie grudzień. Odpowiedz Link
cymanon Re: Dzień dobry :-) 09.08.07, 19:13 Twoje „wyszukaj rymy” są nieprofesjonalne. do słowa „cień”, zero mi znalazły. Odpowiedz Link
cymanon Re: Dzień dobry :-) 09.08.07, 19:17 Irokeza psu uczesałaś, że się jak mysz pod miotłę schowałaś? A może sobie w nocy na miotle polatałaś. Długo tę nockę odsypiałaś? Zadaję ci jedno i drugie pytanie, ale Ty nie odpowiadasz na nie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 09.08.07, 19:51 Pożegnałam właśnie yorka zrobiłam psiaka "na potworka"..)) a do słowa " cień" jest rymów tyle jak oka mgnień wyszukiwarkę może zmień jeśli nie jest z ciebie leń albo własne dopisz rymy no i nie rób z tym zadymy.. Odpowiedz Link
cymanon Re: Dzień dobry :-) 09.08.07, 20:27 Masz nienormowany pracy dzień? Widzę, z Ciebie żaden leń. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 11.08.07, 11:12 Sama sobie ustawiam pracę cennego czasu przez to nie tracę najwięcej pracy miewam w soboty bo wtedy nawet przychodzą koty będę pracować dziś do wieczora chyba na yorka już przyszła pora jak będę miała króciutką przerwę to może znowu się tu odezwę.. Odpowiedz Link
devil.ka Re: Dzień dobry :-) 11.08.07, 11:23 Ja mam pracę przy sprzątaniu i czasami gotowaniu a wieczorkiem fajna sprawa bo zawsze jest jakaś zabawa dzis będę gościem weselicha i nie odmówię na zdrowie kielicha nie to żebym ciągle piła ;/ bo pożądna żem i miła ale młodym życzenia się składa i za zdrowie wypić wypada Odpowiedz Link
devil.ka Re: Dzień dobry :-) 11.08.07, 11:35 Azaheco moja miła czy mojej suczki wygląd bys zmieniła? Wprawdzie to kundel zwykły taki i kolor sierści ma byle jaki lecz taka słodka i kochana ciągle się pieści i chce być głaskana uszy jej sterczą jak nietoperza może kokardki zawiąrzemy na uszach zwierza?? Odpowiedz Link
cymanon Re: Dzień dobry :-) 11.08.07, 11:57 Devilko przemiła, może Ty kiedyś tę tajemnicę odkryła, a jeśli tak, może byś się nią ze mną podzieliła? A chodzi o to, że różnie się los układa kotom. Jedne jedzą kawior i jaja przepiórcze, a drugie widzą tylko podwórce. Mają ogony poucinane, futerko na nich okrutnie wyliniałe. Ślady znęcania widoczne na ciele, Lecz czy w duszy kota pamięć o cierpieniu mimie? I nieświadom co mu zrobiono, harcuje po podwórku sobie wesoło? Dopóki go jakiś potwór nie ukatrupi. Czy taki łotr, kiedyś swoje winy okupi? Odpowiedz Link
devil.ka Re: Dzień dobry :-) 11.08.07, 13:08 Straszne rzeczy dziją się czasami i nie tylko z kotami ale też i z psami serce ściska się na widok zwierza razem z jego biedą Ale cóż poradzić na to nie przygarniesz całe stado Ja myślę że zwierze zapomina ale łotra nie odkupi się wina A los faktycznie różny jeden musi walczyć o swoje a drugi próżny lecz tak też u ludzi bywa przyznasz mi rację chyba?? Odpowiedz Link
cymanon Re: Dzień dobry :-) 11.08.07, 14:22 Oczywiście, że Ci Devilko rację przyznaję. Ale do tego jeszcze dodaję: to prawda, że los ludzi różny. Lecz człowiek, to taki podróżny, co raz na wozie, raz pod wozem. Bywa, że jeden drugiego zadźgał by nożem. Nad ludźmi ja łez nie ronię. Czy za jakiś czas tę tezę obronię? Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 11.08.07, 18:48 Wszystko zależy jaki kundelek czy jego tatą był może pudelek? a może z yorkiem to jest krzyżówka wtedy z włosem jest straszna harówka kolorek sierści nie jest już przeszkodą można ufarbować zgodnie z nową modą.. z yorka można zrobić sznaucera teraz to klient fryzurę dobiera a jak się uprzesz,to z twego kundelka zrobić nawet mogę łysego ratlerka.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 14.08.07, 12:56 Sznaucer-olbrzym ostrzyżony nie był nawet przestraszony piękną obrożę miał z Peru dodaje psinie to charakteru znów będzie sznaucer,lecz miniatura zostanie na nim łysa skóra teraz więc się wyloguje już sznaucerka oczekuję.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 15.08.07, 12:46 W moim sąsiedztwie orkiestra dęta występuje w wielkie święta tambur-major dyryguje i do taktu podryguje nasza armia dziś świętuje na Belweder maszeruje.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dzień dobry :-) 15.08.07, 23:01 Czy czołgi Twoją ulicę rozryły i Rudą nastraszyły? Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 15.08.07, 23:10 Czołgi nocą przejechały samoloty tak ryczały że wstrząsało całą chatą ale było dziś bogato! było głośno i wojskowo co tu mówić-mocarstwowo Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dzień dobry :-) 16.08.07, 07:07 W telewizji oglądałam, zwierzchnika wojsk podziwiałam łapką machał groteskowo nie wyglądał mocarstwowo. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 16.08.07, 11:15 "Gazeta" znów leniwie się otwiera przeglądarka to,czy inna cholera? link do forum przekłamany choć sto razy ustawiany czy to jakieś wraże siły tak mi wszystko popieprzyły? Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 18.08.07, 12:02 Witam pięknie wszystkich w sobotę wpadłam na krótko,bo mam robotę lecz wcale teraz nie żalę się jest wręcz odwrotnie,ja cieszę się.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 18.08.07, 18:36 Zadania wszystkie wykonane pieski pachnące i wyczesane Ruda na łóżku rozwalona ogląda sobie koniec ogona ale czujnie nasłuchuje co też w garze się gotuje truflą nosa wciąż porusza bo łakoma jest psia dusza białej kiełbasy dam jej kawałek następny będzie w ten poniedziałek zakupy robię wciąż na bazarku budę ma Henio i łeb na karku do pana Henia lecę jak w dym lubi klientów,pogadać z nim to dla ducha uczta wielka dobre rady,pomoc wszelka drobna czasem gratyfikacja dla Rudej dana,miła atrakcja.. Odpowiedz Link
cymanon Re: Dzień dobry :-) 19.08.07, 10:45 Jeszcze z łóżka nie wstałam, a już komputer odpalam. Czy to stan uzależnienia by wiedzieć, co Azaheca ma do powiedzenia? Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 19.08.07, 11:19 Ja przedtem sobie zaparzam kawę zapalam Vogue'a,podlewam trawę idę z Rudą na spacerek i odpalam komputerek Odpowiedz Link
cymanon Re: Dzień dobry :-) 19.08.07, 11:26 Ja zazwyczaj też tak robię, ale dzisiaj wyjątek stanowię. Odpowiedz Link
cymanon Re: Dzień dobry :-) 19.08.07, 11:28 Ale jak ktoś jest pod ręką, wyganiam go z psem. Jak przyjemnie się powylegiwać, nie tylko przecież ja to wiem. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 19.08.07, 11:32 Cymanona ma przecież partnera pewnie na spacer pieska zabiera ja z moją Rudą sama wychodzę w trakcie spaceru wierszyki płodzę Odpowiedz Link
cymanon Re: Dzień dobry :-) 19.08.07, 11:39 Spacer wspólny, to takie mieszczańskie. Wzdragam się przed wszystkim, co jest banalne. I oby mi tak zostało. To naprawdę nie jest mało. Odpowiedz Link
cymanon Re: Dzień dobry :-) 19.08.07, 11:30 I poprawka jeszcze jedna. Popalam tylko zieloną trawkę. Ale chyba nie ja jedna. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 19.08.07, 11:35 A ja trawki nie popalam i się Vogue'm zadowalam Odpowiedz Link
cymanon Re: Dzień dobry :-) 19.08.07, 12:05 Szalenie lubię konfabulować. I do wszystkiego trochę zakazanego owocu dodać. To ad rem trawki. Weź na to poprawki. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 19.08.07, 12:15 Skąd potrzeba konfabulacji szaremu życiu dodać atrakcji? podobno często mają to Ryby wiodą życie takie "na niby" Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 26.08.07, 11:33 Witam pięknie was w niedzielę jak się spało,przyjaciele? plan na dziś mam prozaiczny bym wolała fantastyczny gdzieś w przestworza poszybować może jachtem pożeglować? brzegiem morza powędrować także campari się delektować.. a tu kicha,nic z tych rzeczy rzeczywistość głośno skrzeczy pora brać się za pranie znowu plamy na dywanie..;-( Odpowiedz Link
devil.ka Re: Dzień dobry :-) 26.08.07, 13:07 Na niedzielny dzień nalepsze lody i jabłonki cień Odpowiedz Link
liczili Re: Dzień dobry :-) 26.08.07, 18:02 Dzień dobry. Właśnie wróciłam z jurajskiego szlaku na wdychałam się lasu zapachu cole zimną słomką piłam jak dziecko chwilą się cieszyłam Po skałakch łazikowałam wcale przestrzeni sie nie bałam za ręke prowadził mnie mąż który mnie kocha wciąż Męskie ramie mieć obok siebie kobieta wtedy jest w siódmym niebie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 26.08.07, 19:23 A mnie nie kocha niestety nikt Devil.ce także ktoś wcisnął kit Liczili jest jednak szczęśliwa i z ukochanym na skałkach bywa szczęścia serdecznie gratulujemy własnego także oczekujemy Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 27.08.07, 10:26 Nowy tydzień wystartował co los dla nas przygotował? pora chyba weki robić i do zimy się sposobić ja mam dzisiaj planik maleńki: pójść na bazarek,kupić opieńki zrobię grzybki w marynacie czy ich smak cudowny znacie? Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 28.08.07, 10:28 Na bazarku wczoraj byłam lecz opieńków nie kupiłam w lasach panuje wielka susza więc do czekania na grzybki zmusza może do kniei sama wyruszę trufli poszukam, sukę swą skuszę by je dla mnie wywęszyła do budżetu dołożyła kilka tysiączków eurasów zażyjemy za to wczasów Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dzień dobry :-) 28.08.07, 11:56 To marzenie ściętej głowy w Polsce las jest nietruflowy a ostatnia,historyczna smaczna i aromatyczna sprzed wojny jest pamiętana pod Olsztynem wygrzebana więc węch i nos Twojej Rudej tu się zdadzą psu na budę Francja, Włochy, Ameryka tam jest jeszcze trufla dzika. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 28.08.07, 12:53 Tu się Alis pomyliłaś wiadomości nie śledziłaś ponoć koło Częstochowy mamy w Polsce las truflowy! Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dzień dobry :-) 28.08.07, 13:57 To wiadomość dla mnie nowa że truflowa Częstochowa ale Ruda nie szkolona na trufle nie wyczulona więc Ci grzyba nie przyniesie nawet w częstochowskim lesie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 28.08.07, 14:06 Trufle pod ziemią skryte głęboko by nie śledziło ich ludzkie oko świnki bardzo trufle kochają by je wygrzebać ziemię orają trzeba świnię wytresować i do pracy przystosować niezła jest z tym kołomyja wyrwać truflę szybko z ryja wyczyn to nie lada jaki wszak to świńskie są przysmaki Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dzień dobry :-) 28.08.07, 16:41 Nawet świnia się poznała że trufla jest doskonała nie ma co więc się obrażać i na słowa takie zważać gdy powiedzą "jesz jak świnia" bo pochlebna to opinia. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Dzień dobry :-) 28.08.07, 16:47 Jo mom świnia we zodiaku Dyć skiż tego niy zapłakom Wiym przinojmni jak se lynia Że z natury tako świnia. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dzień dobry :-) 28.08.07, 17:00 Świnią Bronek jest w zodiaku Alis zaś spod węża znaku lecz natura ma nie śliska bardziej już mi świnia bliska. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Dzień dobry :-) 28.08.07, 23:05 Dyć se wiela nawet ślini Jak uwidzi kotlet z świni. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dzień dobry :-) 30.08.07, 09:10 Witam Was w ten chłodny dzionek dziś nie jestem jak skowronek bo na dworze choć słonecznie to jest zimno, trochę wietrznie chętnie w domu bym została wcale dziś nie pracowała lecz rozsądek wygrać musi choć lenistwo bardzo kusi. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 30.08.07, 11:16 Koniec lata?taki ziąb zgrabiałe paluszki włączyły komp dziś od zimna cierpnie skóra wkrótce wizja ta ponura będzie naszą codziennością nie powitam jej z radością idzie jesień ze słotami piękne lato już za nami Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Dzień dobry :-) 30.08.07, 18:35 Jeszcze lato latoś bydzie "Babie" tyż na podzim przidzie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 01.09.07, 12:30 Jeszcze tydzień zimnicy mamy powrotu lata czy doczekamy? zmarznięte dzisiaj są moje nóżki na klawiaturze zimne paluszki wróciłabym do łóżka spać i mojej Rudej ciepłem się grzać ale mam dużo jeszcze roboty znowu wpadnie parę złotych.. Odpowiedz Link
devil.ka Re: Dzień dobry :-) 01.09.07, 13:29 O 12 wstałam dziś i od razu poszłam pić czułam się jak na saharze po wczorajszej wina czarze Aza ja cię wprost podziwiam bo ja troche jestem leniwa i nie chciałabym pracować w sobotę ja ledwo co w domu zamiotę Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dzień dobry :-) 01.09.07, 15:25 Aza w niedzielę także pracuje jeśli pies jakiś jej potrzebuje lecz poświęcenie to opłacalne bo nowe autko jest oryginalne. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 01.09.07, 20:52 Jutro chyba zrobię przerwę bo do roboty straciłam werwę pracy miałam dzisiaj wiele odpocznę sobie po niej w niedzielę pieski interes jest sezonowy zimą spodziewam się pracy połowy dochodów także tylko połowa na myśl o zimie boli mnie głowa Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 02.09.07, 13:38 Wzięły w łeb niedzielne plany ale będzie dzień udany dzwonił yorczek,pochodzi z Mławy że się wybiera do Warszawy pilnie widzieć mnie potrzebuje bo się w kołtunach kiepsko czuje oczywiście,pieska przyjmę parę zeta dzisiaj wyjmę.. Odpowiedz Link
cymanon Re: Dzień dobry :-) 02.09.07, 14:20 "W niedzielę praca w niwecz się obraca" Wystrzyżesz pieskowi łysiny. W takiej fryzurze będzie trochę dziwny. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 02.09.07, 14:51 Cymanona klęskę wieszczy pewnie znajdę kilka kleszczy frontlinem psa wypryskam na opinii tylko zyskam właśnie domofon dzwoni on do pracy mnie już goni... Odpowiedz Link
cymanon Re: Dzień dobry :-) 02.09.07, 14:57 Wpuszczasz domofonem? Nie wyglądasz przynajmniej balkonem? Nie masz zainstalowanej kamery? Bronek przecież mówił: nastały IV RP maniery. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 02.09.07, 20:37 Posiadłość ma jest z kamerami ochroniarzami,groźnymi psami a domofon to jest bajer kto uwierzy,ten jest frajer.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 07.09.07, 12:21 Witam wszystkich w piątek,w południe dzisiaj mało pracą się trudnię bo mam tylko pieski dwa koniunktura jest już zła chyba zapadnę w zimowy sen może praktykować zen? on do świata dystansuje człek się tylko pyłkiem czuje... Odpowiedz Link
cymanon Re: Dzień dobry :-) 07.09.07, 12:44 Mylisz się Azacheco. i jak zwykle, wcale nie nieco. Bo nie pyłkiem się czuje ten, kto praktykuje ZEN. Odpowiedz Link
cymanon Re: Dzień dobry :-) 07.09.07, 12:45 A co do koniunktury, wszystko zależy, gdzie stoją konfitury. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 07.09.07, 12:53 Cymanona przemądrzała złote myśli napisała czy jest także nieomylna doskonała,w wiedzę silna na prawie każdy temat czy to prawda?mam dylemat.. Odpowiedz Link
cymanon Re: Dzień dobry :-) 07.09.07, 12:50 Ja teraz dużą kasę wywaliłam na leczenie psa, którego niewłaściwą karmą karmiłam. Pisząc "karma", mam na myśli żarcie psie, żadnych podtekstów nie przemycałam. O nie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 07.09.07, 13:04 Miałaś na myśli psie jedzenie a nie karmę-przeznaczenie.. myśl twoją czasem nawet pojmuję chociaż przy tobie tępą się czuję Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dzień dobry :-) 07.09.07, 13:12 Niech Cymanona gotuje psu ryż z jakimś mięskiem posłuży mu gotowe karmy zwierzęta trują po nich na nerki często chorują. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 07.09.07, 17:08 Moja Ruda ma uczulenie bo jej kupiłam w puszce jedzenie nigdy tego nie jadała więc się wściekle nie drapała teraz gotuję jej indyka kawałków marchewki Ruda unika.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 08.09.07, 11:46 Wreszcie słoneczko do nas wróciło nie jest zbyt ciepło,lecz zawsze miło gdy za oknem sobie świeci znowu w piłkę grają dzieci wrzeszczą przy tym,przeklinają po sześć latek pewnie mają..;-((( Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Dzień dobry :-) 09.09.07, 11:30 Cosik zimno w ta niydziela Potrza rymu jak wesela. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 09.09.07, 13:33 W Warszawie pada,prawie ulewa siedzieć w ogródku się odechciewa a miałam sadzić dzisiaj kwiatki by wiosną piękne były rabatki pojadę do centrum handlowego chociaż szczerze niecierpię tego zabrakło kawy,cukru,herbaty zobaczę jakie sprzedają kwiaty mam już żonkile i tulipany dokupić więcej jednak mam plany popatrzę jakie mają cebule znów sporo kasy w sklepie wybulę..;-( Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 12.09.07, 12:18 Sroki gniazdo swe spaliły czy pisklęta w środku były? dwie topole leżą ścięte sroki-ptaki niepojęte! co się błyszczy,to zbierają później pożar w domu mają płonących petów nie rzucaj na drogę bo konsekwencje mogą być srogie(( Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Dzień dobry :-) 15.09.07, 10:13 Piontek doł nom słonko! Sobota utonko? Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 15.09.07, 11:42 Ja dzisiaj dalej bym sobie spała gdybym klienta zaraz nie miała suka znowu poszła do wyra a biedna pani niech sobie tyra.. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Dzień dobry :-) 15.09.07, 12:27 Pies se lepi mo Bo człowiek geld zno. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 15.09.07, 20:25 A jeśli człowiek nie ma pieniędzy? biada pieskowi,bo żyje w nędzy Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 17.09.07, 12:35 Czyżby na forum posiano mak? opium dla ludu,czy jakoś tak.. chyba przytaczam tutaj Lenina lecz inny kontekst jest i przyczyna... Odpowiedz Link
liczili Re: Dzień dobry :-) 17.09.07, 13:29 Ładną pogodą witam się z wami połowa dnia już za nami. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Dzień dobry :-) 17.09.07, 15:33 Słonko blyszczy, jest cieplutko Wrzesiyń "babie lato" utkoł. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Dzień dobry :-) 18.09.07, 10:03 Witom sie ze wtorkym Dyć czy z fraszek workym? Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 18.09.07, 18:49 Już po słonku nie ma śladu żeby nie przygnało gradu od dwóch godzin u nas leje to przejściowe,mam nadzieję... Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Dzień dobry :-) 19.09.07, 17:33 Jakoś zimno se zrobiyło Niy tak downo cieplij było. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 19.09.07, 17:42 U nas także dziś jest zimno babie lato być powinno... Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 19.09.07, 17:51 Teraz będzie setny post ale jeszcze forum wzrost kolejna setka znowu za nami fajnie pisać tu rymami Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 21.09.07, 10:56 Dzisiaj "oczko" w dacie mamy czy wieczorkiem w coś zagramy? są na forum hazardziści totolotka też hobbyści komu kasa spadnie z nieba? trochę fartu wszak potrzeba tutaj gra nic nie kosztuje tu za darmo się rymuje.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dzień dobry :-) 21.09.07, 12:53 Przykro mi,lecz nie startuję bowiem z Misiem dziś randkuję. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 19.09.07, 11:31 Lakoniczne powitanie a co u ciebie,napisz kochanie co nowego się wydarzyło dawno ciebie tu nie było Odpowiedz Link
liczili Re: Dzień dobry :-) 19.09.07, 12:17 Aza miodem słodzi? czy za nos mnie wodzi? Chyba że pod włos mnie bierze. Sama nie wiem w co już wierze Wiem jednak ,to pewne lepiej niedosłodzić niż przesłodzić. Jestem już po praktykach ocene niedostateczną oberwałam miodem wszystko polewałam Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 19.09.07, 12:49 A z czegóż to słońce egzamin zdawało? nic nie umiało i pałę dostało? czy tej porażki inna przyczyna może egzaminatora jest w tym wina..;-( Odpowiedz Link
liczili Re: Dzień dobry :-) 19.09.07, 13:12 Ja i słońce ,to Ci się udało Tobie ciągle wiadomości mało. Egzamin z życia zdawałam jednak go oblałam. Stare dzieje Ci opowiadam takie z przed ćwierć wieku kiedy byłam w młodym wieku Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 19.09.07, 14:32 Co ja czytam?koniec świata! ty nie jesteś małolata? w takim razie wyglądasz młodo tak jak kiedyś Eugeniusz Bodo..)) Odpowiedz Link
liczili Re: Dzień dobry :-) 19.09.07, 15:17 Która to kobieta staro się czuje? No niee wytrzymam! Sie nie spodziewałam! Taki afront od kobiety dostałam! Do Bodo mnie porównano! Nie wiem co ja teraz z tym poczne? chyba się przekonam naocznie w google tego Bodo wrzuce może się czego o nim naucze Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 19.09.07, 16:07 Ależ to były uznania słowa czy się obrazić jesteś gotowa? Bodo to był amant wielki aż ci spadną pantofelki kiedy konterfekt jego zobaczysz może wówczas wybaczyć raczysz?)) Odpowiedz Link
liczili Re: Dzień dobry :-) 19.09.07, 16:36 Tak tylko żartuje nic mi Bodo nie ujmuje Już mi mój mąż mówi wtedy jak się ze mną czubi Ze powinnam męzczyzną sie urodzić bo umiem uwodzić.) On się tak tylko droczy jednak często też się boczy Ostatnio powiedział mi tak.. przestań już mówić rymem! Może zacznij mówić wspak))) A ja wspak ani w ząb jak myślicie robie błąd? Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 19.09.07, 16:50 Była już tutaj uwodzicielka a nazywała się Gryfna_frelka wszystkim w głowach zawróciła i po angielsku się oddaliła wielka szkoda by się stała gdybyś ty z niej przykład brała Frelka także rymem gadała czasami troszkę podszczypywała może ty jednak zostaniesz z nami nawet ukryta za maskami Odpowiedz Link
liczili Re: Dzień dobry :-) 19.09.07, 17:14 Ludzie na drodze nas mijają jedni szturchają, inni się uśmiechają Mało kto się zatrzymuje a już rzadko zagaduje. Nie ma jednak tak żle skoro tutaj spotykamy się. Jedną ręką buta sznurowałam a drugą odpisywałam Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 19.09.07, 17:23 Ty uśmiechniętych ludzi widujesz? i może metrem podróżujesz czy z Żoliborza czy z Ursynowa jest niemożliwa w metrze rozmowa kiedyś w tramwaju ludzie gadali najnowsze wieści przekazywali teraz rozmowy zanikają ludzie na twarze maski wkładają... Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Dzień dobry :-) 22.09.07, 11:10 Dyć mi se dzisioj sobota zdowo Tako złocisto jako miodowo! Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 22.09.07, 14:14 Nowofunland poszedł sobie teraz krótką przerwę zrobię chyba nawet zjem śniadanie bo już zasłużyłam na nie.. później york i malamuty będą miały dzień zepsuty zamiast sobie powariować przyjdą do mnie się fryzować Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-) 25.09.07, 12:12 Dziś jest znowu piękny dzień nawet mnie opuścił leń różnych planów mam więc wiele nie czekając na niedzielę wielkie pranie właśnie robię i niech schnie w słoneczku sobie później będzie odkurzanie oraz kwiatów przesadzanie powędrują do śmietnika stare papiery z sekretarzyka pewnie ważnego coś wywalę w porządkowania wielkim szale..;-( Odpowiedz Link
devil.ka Re: Dzień dobry :-( 25.09.07, 12:32 Zazdroszczę Ci bardzo tego zapału i pracowitości szału ja na zwolnienie jestem wysłana bo łzami wiecznie jestem zalana stwierdziła lekarka moja rodzinna że depresja jest temu winna i skierowała do specjalisty żeby określił mój stan rzeczywisty a ja w łóżku spędzam dnie nie mogę wcale podnieść się Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dzień dobry :-( 25.09.07, 15:13 Do specjalisty idź koniecznie stan depresji nie trwa wiecznie pod warunkiem,że leczony wkrótce będzie przepędzony. Odpowiedz Link
okimita Re: Dzień dobry :-( 25.09.07, 18:13 czary dla devil-ki. Najpierw zapal świeczkę, popatrz na płomień: chwileczkę, potem zdmuchnij z człej siły, mówiąc: idź, idź, bólu miły. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-( 25.09.07, 19:14 Ogień działa oczyszczająco patrzenie w płomień,nawet kojąco spal na popiół wszystkie pamiątki oczyść po draniu serca zakątki wyrzuć na śmietnik smutku przyczyny i się doczekasz weselszej miny Odpowiedz Link
devil.ka Re: Dzień dobry :-( 25.09.07, 20:57 gdyby to tylko serca przyczyna devil.ka zdrowa byłaby dziewczyna Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-( 09.10.07, 13:10 Jest już po pierwszej,nie ma nikogo nikt tu nie pisze,w wiersze ubogo a ja Maria o coś pytałam odpowiedzi nie dostałam..;-( Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dzień dobry :-( 25.09.07, 19:15 Znasz czary,by zapełnić portmonetkę? tylko z góry wykluczam grę w ruletkę. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień dobry :-( 25.09.07, 19:34 Podobno portfel w czarnym kolorze zatrzymać pieniądz trochę pomoże i ja to nawet praktykuję znaczącej poprawy jakoś nie czuję;-( Odpowiedz Link