Dodaj do ulubionych

Trójka, Dziun i Banach

01.01.06, 18:32
Nie wiem, czy zauważyliście, że przez ostatnie miesiące namiętnie, czy wręcz
nachalnie, promuje się płytę Banacha. Lubiłem gościa, do czasu. Nie ma dnia,
żebym 8 razy nie usłyszał Kochaj mnie, mimo wszystko albo Jej piosenki o
miłości (4 + 4). Do wyrzygu. Nie mogę już tego słuchać, przestawiam na inną
stację, jak to słyszę. Nie przypominam sobie, żeby ktokolwiek inny,
jakikolwiek inny zespół, był w ten sposób promowany. Czyżby się podobały?
Trudno mi uwierzyć, bo pioseneczki cienko przędą na liście przebojów, więc o
co chodzi? W dodatku, te piosenki są strasznie tandetne, prosta aranżacja no
i głos dziewczyny, która za wszelką cenę chciałaby brzmieć jak Kasia
Nosowska.

Irytuje mnie Trójka ostatnio, skręca mnie, kiedy słyszę nowego Banacha.

Obserwuj wątek
    • demode Re: Trójka, Dziun i Banach 01.01.06, 18:37
      Dodam tylko jeszcze, że jeżeli którejś z nich nie usłyszę w Muzycznej Poczcie,
      to jest to święto lasu.
    • Gość: X Re: Trójka, Dziun i Banach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 19:11
      A co ma wspólnego Banach z nową piosenką Hey?
      • Gość: demode Re: Trójka, Dziun i Banach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 20:09
        a gdzie napisałem o Hey?
        • Gość: and Re: Trójka, Dziun i Banach IP: *.acn.waw.pl 01.01.06, 20:49
          Dziewczyna śpiewająca "Mimo wszystko" nie musi udawać, że brzmi jak Kasia
          Nosowska, bo to jest Kasia Nosowska! "Mimo wszystko" jest piosenką Hey'a!
          • Gość: demode Re: Trójka, Dziun i Banach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 20:58
            Nie miałem bladego pojęcia. Te głosy po prostu zlewają mi się dokumentnie.
            Słyszałem kiedyś wywiad z Banachem w trójce i po nim puścili tę własnie
            piosenkę.

Wciąż nie ma komentarzy na temat zbyt wysokiej częstotliwości tych piosenek na
            antenie.
            • Gość: and Re: Trójka, Dziun i Banach IP: *.acn.waw.pl 02.01.06, 12:23
              Trudno mi komentować częstotliwość pojawiania się Banacha i Hey'a na antenie
              Trójki, gdyż uważam, że w/w stację "dozować należy z umiarem" i słucham tylko
              wybranych audycji, przeważnie późną nocą, co znakomicie obniża poziom
              frustracji . Polecam!
    • zbyszu Rotacja 02.01.06, 13:22
      Zarówno "Jej piosenka..." jak i "Mimo wszystko" trafiły na Playlistę Trójki.
      Oznacza to, że przez 8 tyg. usłyszymy piosenke 2 razy dziennie a przez kolejne
      4 tyg - 1 dziennie.

Nie przesadzaj więc, że słyszysz je 4x dziennie. Wiem o czym piszesz - ktoś kto
      slucha Trojki czescie zwyczajnie ma dosc niektorych granych utworów (Banach też
      mi już zbrzydł - Hey jeszcze nie).

Wg zasad playlisty Trojki Banach powinien wypaśc już z rotacji (czyli usłyszymy
      go już sporadycznie, raz w tygodniu) zaś Hey jest jeszcze grany przez tydzień
      1x dziennie. Mowię tylko o pasmach z playlistą (godz. 4.00-20.00). Zawsze
      przecież jeszcze moze ich ktoś zagrać w swojej audycji autorskiej (np.
      Niedzwiedz, Owczarek, Metz)
    • piotr7777 Re: Trójka, Dziun i Banach 03.01.06, 23:25
      demode napisał:

> Nie wiem, czy zauważyliście, że przez ostatnie miesiące namiętnie, czy wręcz
      > nachalnie, promuje się płytę Banacha. Lubiłem gościa, do czasu. Nie ma dnia,
      > żebym 8 razy nie usłyszał Kochaj mnie, mimo wszystko albo Jej piosenki o
      > miłości (4 + 4).
      "Mimo wszystko" to chyba akurat nie Banach, no chyba że gościnnie skomponował
      coś dla dawnego zespołu, ale właściwie to zbędne, bo Nosowska ma pełno
      kompozytorów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka