joanna.syrenka 01.10.06, 22:19 Jutro w Trójce ma się zacząć jakas nowa audycja - historia jednej rodziny, czy coś w tym guście. Pachnie mi to mocno radiowym Big Brotherem, i jakoś mało ciekawie się zapowiada... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tasmy_prawdy Re: Radiowy Big Brother? 01.10.06, 23:06 no bez przesady... coś w guście BB bo ma taki tytuł? lepiej poczytaj: wirtualnemedia.pl/document,,1750751,Wspolny_projekt_GP_i_Trojki.html Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.syrenka Re: Radiowy Big Brother? 02.10.06, 18:12 Nie - ja nie oceniłam programu tylko grzecznie pytam co to ma być :) Odpowiedz Link Zgłoś
xfakt Re: Radiowy Big Brother? 02.10.06, 22:06 joanna.syrenka napisała: > Pachnie mi to mocno radiowym Big Brotherem, i jakoś mało ciekawie się zapowiada... joanna.syrenka napisała: > Nie - ja nie oceniłam programu tylko grzecznie pytam co to ma być :) Wcale nie oceniasz, durna pałko Odpowiedz Link Zgłoś
bpaczek Re: Radiowy Big Brother? 02.10.06, 22:25 > historia jednej rodziny, czy > coś w tym guście. > > Pachnie mi to mocno radiowym Big Brotherem, i jakoś mało ciekawie się zapowiada To po prostu reklama banku. Jak to wspaniale będzie się działo Iksińskim gdy dzięki kredytowi rozwinie im się rodzinny biznes. Odpowiedz Link Zgłoś