Dodaj do ulubionych

GAZECIARZe-NIE PRZEKOMBINUJCIE+:) for leon i uff

IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 24.02.01, 00:43
w tm calym tyglu kombinowania o tym jakby tutaj jeszcze ufajnić-żeby lepiej-najlepiej-bo my to z gazety i ma byc jak nigdzie-pamietajcie,ze zdrowy rozsądek to jest to o co chodzi==>popatrzcie na YAHOO.COM-------tam sie nie mówi o plastyce i tym podobnych pierdołkach,bo jej tam nie ma.przede wszystkim funkcjonalność, f u n k c j o n a l n o ś ć portalu.jakby tak słuchać głosow tutejszych to powinien tutaj być jakiś marcepan portalowy,a to ma służyć nie popisywaniu sie,że znacie html,javy,flashe i tym podobne banały tylko to ma być szybkie,proste i pełne treści.no.to tyle do sztambucha.nie dajcie sie zwariować .i qrcze zabezpieczajcie serwer ENTERPRISE,bo szkoda roboty.zawsze dokopywałem,a teraz nie.jestem po prostu o 00.42 fajny :)
kes nahon@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: GAZECIARZe-NIE PRZEKOMBINUJCIE+:) for leon i uff IP: *.ppp.polbox.pl 24.02.01, 17:25
      Kes trafia w sedno! Nie dajcie się zwariować głupawym uwagom na temat rzekomych niedostatków grafiki. Było też troche o tym w wątku "Nie kadzę - fajny portal".
      • Gość: Jurek Re: GAZECIARZe-NIE PRZEKOMBINUJCIE+:) for leon i uff IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.01, 19:52
        No to i ja dorzuce swoje trzy grosze. Grafika jest bardzo dobra. Sto razy wole taka prostote i stonowane kolory niz krzykliwe glupoty, jakies fleshe i inne banialuki w stylu RMF FM. Tak trzymac!
        Jurek
        • szama Re: GAZECIARZe-NIE PRZEKOMBINUJCIE+:) for leon i uff 12.03.01, 22:16
          no bo tu jest grafika a gdzie indziej jest grafikakomputerowa, a to taka
          róznica jak między Madonną (np. z Kolbuszowej) a Madoną z MTV
          • Gość: k.sklodo Re: GAZECIARZe-NIE PRZEKOMBINUJCIE+:) for leon i uff IP: 10.10.97.* 13.03.01, 08:52
            co z tego ze jest grafika jak nie ma tresci, no i oczy mnie bola od wpatrywania
            sie gdzie tu sa literki, za male to wszystko, polecam jedynie sluszne wydania
            gazety w internecie www.nyt.com i www.washingtonpost.com no sa jeszcze inne
            sa...
    • gepe Re: Cała Polska czyta dzieciom - ale co?!! 11.09.01, 22:09
      ... ale lepiej przestaw się na ''Kubusia Puchatka'', albo ''Alicję w krainie
      czarów''. Mniej kontrowersyjne.

Pozdrawiam - gepe
    • orka Re: Cała Polska czyta dzieciom - ale co?!! 20.09.01, 21:10
      Zaszczep dziecku miłość do "Pożyczalskich" Mary norton. Polecam
    • Gość: samer Re: Cała Polska czyta dzieciom - ale co?!! IP: *.mutah.edu.jo 02.10.01, 14:41
      Mysle ze takiego rodzaju ksiazki jak duze inne wydawnictwa w Polsce i na
      swiecie zostaly pisane przez zydow, zeby dzieci tak sobie wyobrazili
      arabow .po pierwsze bo dzieci nie maja pojecia jakie sa arabowie i po drugi
      zeby ta wiedza o nich zostala w pamieci.Jako ojciec mysle ze lepiej aby rodzice
      wiedziely o czym ich dzieci czytaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka