zbyszu 31.03.07, 16:08 Czy te uszy mogą kłamać? Świat już nie pędzi jak szalony. Panie Piotrze - antena wolna. "Jest super, jest super....i o co Ci chodzi..." Do nasłuchania. Dziś i jutro - koniecznie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drrrrrr Re: "...Jest punktualnie 16.00. Program III..." 31.03.07, 16:12 az ciarki przechodza...stara oprawa serwisow i jingli,ale to piekne tylko dlatego ze w poniedzialek juz wszystko normalnie - i bardzo prosze zeby tak bylo. Oj archiwum sie poszerzy... Odpowiedz Link Zgłoś
xk Re: "...Jest punktualnie 16.00. Program III..." 31.03.07, 17:33 drrrrrr napisał: > az ciarki przechodza...stara oprawa serwisow i jingli,ale to piekne tylko > dlatego ze w poniedzialek juz wszystko normalnie - i bardzo prosze zeby tak byl A ja nie chcę! Stara oprawa serwisów bije tą obecną na głowę i stanowczo oświadczam, że "powrót do normalności" w pn oznaczać będzie powrót do tandety! Odpowiedz Link Zgłoś
g8g5 Re: "...Jest punktualnie 16.00. Program III..." 31.03.07, 18:29 drrrrrr napisał: > az ciarki przechodza...stara oprawa serwisow i jingli,ale to piekne tylko > dlatego ze w poniedzialek juz wszystko normalnie - i bardzo prosze zeby tak byl > Jak najbardziej popieram Ciebie! Nie cierpię obecnej oprawy serwisów i tej muzyczki w tle!!!!!!!! Stara oprawa jest piękna. Powrót jak najbardziej POPIERAM, ale nie ma na to pewnie szans. Odpowiedz Link Zgłoś
oniek5 Re: "...Jest punktualnie 16.00. Program III..." 31.03.07, 18:37 Właśnie powstał nowy program Polskiego Radia "Radio Wolna Trójka" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
winieta Re: "...Jest punktualnie 16.00. Program III..." 31.03.07, 18:46 :))) Przed chwilą leciały fajne życzenia Wassowskiego, w których zwraca się do Trójki jak do dziewczyny ..." i chociaż były lata kiedy nie rozumiałem co do mnie mówisz ..." :))) No i tyle tych głosów, które już odeszły. Łza się w oku kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
xk ale dlaczego niby nie ma szans? 31.03.07, 21:59 > Jak najbardziej popieram Ciebie! Nie cierpię obecnej oprawy serwisów i tej > muzyczki w tle!!!!!!!! Stara oprawa jest piękna. Powrót jak najbardziej > POPIERAM, ale nie ma na to pewnie szans. Wollski wrócił do starej oprawy PR 1 i czy cokolwiek mu w tym przeszkodziło? Czy ktokolwiek protestował? Czy po tych dwóch dniach, kiedy PR 3 znów jest sobą stanie się cokolwiek złego? Nic! Szanowny Panie Skowróński: odwagi! jest Mann od ranna, jest kukułka, czas na Reaktywację Progamu Trzeciego Odpowiedz Link Zgłoś
trojkomaniak Re: "...Jest punktualnie 16.00. Program III..." 31.03.07, 19:21 Dawno nie miałem tyle miłego mrowienia na pleckach. To jest super weekend (Do szcęścia brakuje tylko teatrzyku Zielone Oko). Trójeczko tylko tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
matek225 Re: JEZUUU! Jak można być tak nawiedzonym??? 31.03.07, 20:53 Żeby tak się podjarać tym, że ktoś powiedział Program III zamiast Trójka... Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: JEZUUU! Jak można być tak nawiedzonym??? 31.03.07, 22:25 Ja nie. Był czas, kiedy trujka budziła we mnie bunt, obecny program trzeci podobnie. Bunt, bunt przed narzuconą linią. Nie oceniam, lepszą czy gorszą. Narzuconą. Mam tyle lat, co Trójka. I co z tego wynika? Wychowałam się na trójce, bo nie było wyboru i to też trzeba przyznać. Dowcip czy muzyka. Jedyna alternatywa plus radio luxemburg i wolna europa. Oraz młodość, która bez doświadzenia nie umiała ocenić, co sterowane a co szczere, gdzie cenzura a gdzie spontaniczność, czy przemycone płyty to przemyt czy smak wolności. Mogę się wzruszać, jak tym, jaką miałam sukienkę do komunii a babcia piekła cudowną drożdżową babkę. Było, minęło. Piękne i czas na nowe. Niekoniecznie sushi. Czas po prostu zrozumieć, że warto tworzyć nową jakość a nie wyłącznie powielać i się rozczulać albo proponować modne nic w zamian. Viking, mam nadzieję, że tym razem Ty mnie trochę choć zrozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
g8g5 Re: JEZUUU! Jak można być tak nawiedzonym??? 31.03.07, 22:34 xk napisał: > > Wollski wrócił do starej oprawy PR 1 i czy cokolwiek mu w tym przeszkodziło? > Czy ktokolwiek protestował? > Czy po tych dwóch dniach, kiedy PR 3 znów jest sobą stanie się cokolwiek złego? > > Nic! > Ale ja się zgadzam, nic złego się nie stanie i jestem ZA! Wolski wrócił, to prawda, ale po niecałych dwóch latach. W Trójce minęło więcej czasu. Patrze tylko prawdzie w oczy. Wolski wrócił do oprawy po miesiącu od objęcia funkcji dyrektora, a Skowroński? Do tej pory nie uznał tego za niezbędne. Mam nadzieję, że jeszcze zmieni zdanie i to jeszcze w ten weekend. Też mówię Skowrońskiemu: ODWAGI!!! I do diabła ze słupkami i targetem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: JEZUUU! Jak można być tak nawiedzonym??? 31.03.07, 23:21 A, jeszcze. Nie słuchałam dziś zbyt czujnie, zbuntowana na wszelki wypadek, natomiast wysłuchałam pana Miecugowa, który się upomniał o Monikę Olejnik. I ładne i ważne to dla mnie było. Wyjątkowo ładne. I też mi pani Moniki brakowało. Co nie znaczy, że na oboje/obie sztuki wściekam się zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
goscpodroz Re: "...Jest punktualnie 16.00. Program III..." 01.04.07, 00:31 Czyzby ominelo mnie jakies wiekopomne wydarzenie? No bo chyba nie powrot "Minimaxu" w sobotnie popoludnie?... Odpowiedz Link Zgłoś
diem28 Re: "...Jest punktualnie 16.00. Program III..." 01.04.07, 00:53 Jestem mlodym czlowiekiem ale dzisiejszy dzien uswiadamia mi dobitnie, ze w tym krotkim czasie bylem swiadkiem roznych obliczy radia. Sprzed 2000 r, to radio ktore wyksztalcilo moja wrazliwosc muzyczna, po 2000 r, radio ktorego juz tylko sluchalem z przyzwyczajenia i troche z przymusu z powodu braku alternatywy wobec chwilami skrajnej komercji Trojki, oraz radio ktore od wrzesnia zeszlego roku powoli rowna do poziomu sprzed 2000r. Dziejszy dzien swiadczy o tym ze PR3 ma swoja swiadomosc, tozsamosc i bedzie dalej ja ksztaltowal, wracajac do tego co wartosciowe i piekne. Ta zmiana kursu jest cudem w ktory wielu nie wierzylo. Dzieiejszy dzien wskazuje ze jeszcze jest wiele do zrobienia w PR3 z 2007 r. ale tez uswiadamia ze kierunek zmian bedzie kontynuowany. Ciesze sie ogromnie i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
marzenia4 Panie Skowroński Proszę o starą oprawę!!! 01.04.07, 18:53 Nie bójmy się powrotu do poziomu dawnej Trójki i tym samym oprawy muzycznej dawnych dżingli, były skromne i nie przeszkadzały słuchać wiadomości... Poproszę raz jeszcze o powrót do Trójki i sygnałów sprzed 2000roku lub zmianę obecnych dżingli - tych nie da się słuchac Odpowiedz Link Zgłoś
g8g5 Re: Panie Skowroński Proszę o starą oprawę!!! 01.04.07, 19:39 marzenia4 napisała: > Nie bójmy się powrotu do poziomu dawnej Trójki i tym samym oprawy muzycznej > dawnych dżingli, były skromne i nie przeszkadzały słuchać wiadomości... Całkowicie popieram! Panie dyrektorze, ODWAGI, POTRAFISZ!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś