Dodaj do ulubionych

Muzyczna składanka dla gejów

18.05.07, 19:13
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • szczelina_w_odbycie Ktoś nas wreszcie docenił 18.05.07, 19:14
      ....................
      żeby życie miało smaczek
      raz chłopaczek raz chłopaczek
    • Gość: sabta Muzyczna składanka dla gejów IP: 91.84.91.* 18.05.07, 22:27
      jestem za! ciesze sie ze ktos pomyslal i o Nas. Milo mi ze to wlasnie Kayax.
      Uwielbiam jej glos , uwielbiam Marie Peszek....mysle ze to bedzie cos dla
      mnie ...i nie tylko.

• carlitos35 Muzyczna składanka dla gejów 19.05.07, 07:16
      płyty nie muszę mieć ale bardzo, bardzo pochwalam "nurt" !

:-))
    • Gość: pawcio Muzyczna składanka dla gejów IP: *.aster.pl 19.05.07, 07:22
      Kiedy Susan Sontag pisała "Notatki o Kampie" nie było jeszcze na swiecie disco,
      brała przede wszystkim pod uwagę Oskara Wilde'a i jego styl myślenia o życiu.
      Cała ta kultura "przecięcia i przesady", którą wiele osób nadal utożsamia ze
      stylem życia gejów, co nie potwierdza sie w życiu. Kamp to folklor. Pewna
      skrajna forma manifestowania swojej odmienności poprzez drażnienie reszty
      społeczeństwa swoim wyzywającym stylem. Ten margines z marginesu jest tak
      bardzo zauważalny i przytaczany przez większośc homofobów jako jedyny, ponieważ
      jest krzykliwy. Ale oprócz tego są zupełnie inne style życia jak np. geje
      skini, geje chrześcijanie itd... Obecnie wiele elementów kultury kamp zostało
      przejete przez mężczyzn hetero, którzy manifestują swoją inność w wyglądzie,
      stylu bycia, co powoduje dość śmieszne sytuacje... Warto obserwować.
    • Gość: polip Muzyczna składanka dla gejów IP: *.hsd1.il.comcast.net 19.05.07, 21:26
      Katowice powinny stac sie Autonomicznym regionem w ktorym pelnie wladzy
      przejelyby mniejszosci ....
    • Gość: Przemkowa Muzyczna składanka dla gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:27
      A ja się nie zgadzam. To właśnie nie jest tolerancyjne, tworzyć odrębną muzykę
      dla gejów. Takie coś w stylu 'to nasze, to wasze'. To jest właśnie tworzenie
      bzdurnych granic
    • Gość: be happy, not gay do GW, naprawde istnieje inne zycie niz pedalskie IP: *.cg.shawcable.net 20.05.07, 02:57
      jestescie dosc zalosni z tym pedalowaniem.
      Koniec oswiadczenia.
    • Gość: tomekkwr [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 07:48
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Shem to jest wlasnie 'tolerancja' IP: *.range81-157.btcentralplus.com 20.05.07, 12:15
      I znow 'postep' zatryumfowal.Tym razem zwyciestwo odniosl poprzez stworzenie
      kolejnego podzialu.Z reguly muzyke dzielono na dobra i zla,ale
      dla 'postepowych' srodowisk widocznie to za malo i w imie gloszonej
      potrzeby 'tolerancji' i 'rownosci' stworzono podzial na muzyke dla osob hetero-
      i homoseksualnych.
      Znakomity pomysl.Tak wlasnie wyglada idea integracji w wydaniu osob walczacych
      o 'postep'. Gratulacje.
    • Gość: taka jedna Muzyczna składanka dla gejów IP: *.4web.pl 20.05.07, 14:04
      Dzizas! Camp nie jest tym samym co kicz! Ile to mozna wyjasniać i na jakich
      przykładach, bo ja już nie wiem!
    • Gość: Taka jedna Muzyczna składanka dla gejów IP: *.4web.pl 20.05.07, 14:17
      Albo własnie napisze po raz 100 na kilku przykładach od sasa do lasa:)

Campowy jest Wilde, campowi sa Pet Shop Boys,campowe są głupie wierszyki
      umieszczane niekiedy w WC, campowe sa dopiski do powaznych ogłoszeń , campowe
      jest nowe ogłoszenie mbanku o prowizjach w formie klepsydry i kondolencji, a
      najbardziej campowe ze wszystkiego co stworzone jest ...ubranie katolickiego
      księdza w trakcie mszy - fioletowo, złoto, czerwone, mniam:)):)
    • Gość: pomaranczko Muzyczna składanka dla gejów IP: *.icpnet.pl 20.05.07, 14:25
      a co z lesbijkami?! biedne, nikt się nie przejmuje tym, że w sklepach nie ma
      składanek dla nich!

a tak na serio... też słucham Madonny, Kylie i tych wszystkich wykonawczyń któe
      są gejopochodne, a jestem hetero. To zwykły chwyt marketingowy i wydając
      krążek "dla gejów" dodatkowo podkreśla się ich odmienność, a to podobno z tym
      walczą parady...
    • herbatamietowa Czekamy na składankę dla pedofili... 20.05.07, 15:00
      A na niej 'Domowe Przedszkole' i 'Kolorowe kredki'... Następna może być
      składanka dla zoofilli, czyli np ścieżki z filmu 'Mój przyjaciel niedźwiedź'
      albo 'Lassie'... Ostatecznie definiujacą rynek muzyczny składanką będzie 'płyta
      dla czytelników GW' ze wszystkimi nagraniami Olka i Michnika
    • Gość: marcin Zoofile tez powinni miec swoja skladanke IP: *.aster.pl 20.05.07, 15:03
      Oczywiscie z odglosami owcy i kozy
    • Gość: pcat Poproszę o płytę dla leworęcznych. IP: *.acn.waw.pl 20.05.07, 20:06
      Potem może być składanka największych hitów disco dla albinosów. A już poważnie,
      to żenujące, że sposób dochodzenia do orgazmu dzieli ludzi na nowoczesnych i
      ciemnogród.
    • bokassa Pseudomuzyczna prostytucja 20.05.07, 21:39
      To co robi Kayach,czyli totalny brak pomysłów muzycznych zastępowany manifestem
      polityczno-gejowskim jest zwykłym symbolem prostytucji artystycznej
      w3 swojej istocie zaprzeczającym temu o co walczą geje,to jest po prostu
      tworzenie na siłę getta nowego typu getta muzycznego.
      Tak jak wszystko na tym świecie jest dobrej jakości lub złej ,tym bardziej
      muzyka,uniwersalna,jest tylko dobra lub zła ale nie gejowska.
      Gejowskie jest tylko zamiłowanie do odbytu,lecz dżwięki stamtąd wydobywane
      niewiele maja wspólnego ze sztuką,chyba że kayach ma tam struny głosowe.
    • dagmaranowicka do tego od ksiedza 20.05.07, 22:27
      cos ty tam naskrobaç? filetowo-zloto-czerwone-i jakies tam? w ktorym kosciele
      tak sie ubieraja? chyba w tym teczowym i to pod warunkiem, ze wielkanoc i boze
      narodzenie zejda sie w czasie kalendarzowo.nieuku.
    • Gość: gwr Muzyczna składanka dla gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 00:24
      jeszcze troche i do konstytucji wpisza ze z 460 poslow przynajmniej 1 musi byc pedalem, 1 feministka etc. przedstawiciele wszystkich marginesow spolecznych laczcie sie!
    • feminista Muzyczna składanka dla gejów 21.05.07, 07:09
      Paranoja, co to jest składanka muzyczna dla gejów, to już hetero nie może jej
      słuchać, to jakas pomyłka i zalatuje homofobią. Co to za dzielenie muzyki ??!
    • Gość: taka jedna Do Dagmary Nowickiej IP: *.4web.pl 21.05.07, 08:23
      Po pierwsze - zyczę sobie szacunku, wypowiadasz sie do osoby, której nie znasz,
      więc wtrety typu"nieuku" swiadczą tylko o Tobie.

Po drugie - dość dobrze znam sie na typach ornatów, komż itp. fioletowy kolor
      akurat cechuje Adwent, jakby Ci nie było wiadomym, a czerwony - Wielanoc.
      Przez doskonała większość roku patrząc na stroj księdza na ołtarzu masz do
      czynienia z czystym campem , łacznie z teatralnoscią.
    • Gość: obserwatorka Nagłaśnianie parad gejowskich jest złe. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 10:14
      Nie wyśle mojego dziecka do szkoły, czy przedszkola gdzie pracuje gej czy
      lezbijka. To nie jest wzór do naśladowania, to choroba. Niech sobie geje i
      lezbijki żyją jak chcą, tylko wara im od moich dzieci,od dorosłych też. Chcę
      wiedzieć gdzie pracuje gej, czy lezbijka aby ich unikać. A za nagabywanie
      należy karać i to ostro, bo deprawują i wypaczają młodzież.
    • eurypides77 Absurdalne głosy nie-gejów 21.05.07, 10:44
      Nie rozumiem dlaczego tego typu płyta budzi sprzeciw, czy wręcz w ogóle
      obchodzi nie-gejów? W końcu nikt nie każe nikomu jej kupować - jedyną grupą,
      której ta płyta dotyczy są geje, i to oni najwyżej mogą się zastanawiać, czy to
      ma sens, czy jest tylko chwytem reklamowym.

Ja kupiłem, bo jest na płycie parę dobrych kawałków, i tyle.
    • Gość: :O) obserwatorka... IP: 81.144.219.* 21.05.07, 11:10
      Jestem hetero. Nie wyslalbym moich dzieci do szkoly, w ktorej uczy ktos z
      pogladami podobnymi do twoich. Nie chcialbym zeby moje dzieci wyrosly na
      zasciankowych ksenofobow, ktorym przeszkadza jakis tam pedal tylko dlatego, ze
      jest pedalem. O seksualnosc moich dzieci napewno bym sie nie martwil - jezeli
      urodza sie hetero - tacy juz zostana, zaden nauczyciel (pedal) w szkole tego
      nie zmieni. Jezeli urodza sie homo - tez sie za bardzo tym nie przejme...
      Pamietaj ze przed tym jak kobiety dostaly prawa wyborcze (Nowa Zelandia, koniec
      XIX w) ludzie myslleli ze to bedzi ekoniec swiata... i co? I nic. A wiesz kto
      tak myslal? Tacy ludzie jak ty - oszolomstwo ktore zwyczajnie nie rozumie.
    • sir_elmin Hehe 21.05.07, 15:05
      Co to jest muzyka gejowska? Jakieś określone artykulacje, skale, topofonika
      nagraniowa? Sami strzelacie sobie z nietolerancji w głowę segregując muzykę na
      gejowską i "heterycką".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka