szczelina_w_odbycie 18.05.07, 19:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczelina_w_odbycie Ktoś nas wreszcie docenił 18.05.07, 19:14 .................... żeby życie miało smaczek raz chłopaczek raz chłopaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabta Muzyczna składanka dla gejów IP: 91.84.91.* 18.05.07, 22:27 jestem za! ciesze sie ze ktos pomyslal i o Nas. Milo mi ze to wlasnie Kayax. Uwielbiam jej glos , uwielbiam Marie Peszek....mysle ze to bedzie cos dla mnie ...i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Muzyczna składanka dla gejów 19.05.07, 07:16 płyty nie muszę mieć ale bardzo, bardzo pochwalam "nurt" ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio Muzyczna składanka dla gejów IP: *.aster.pl 19.05.07, 07:22 Kiedy Susan Sontag pisała "Notatki o Kampie" nie było jeszcze na swiecie disco, brała przede wszystkim pod uwagę Oskara Wilde'a i jego styl myślenia o życiu. Cała ta kultura "przecięcia i przesady", którą wiele osób nadal utożsamia ze stylem życia gejów, co nie potwierdza sie w życiu. Kamp to folklor. Pewna skrajna forma manifestowania swojej odmienności poprzez drażnienie reszty społeczeństwa swoim wyzywającym stylem. Ten margines z marginesu jest tak bardzo zauważalny i przytaczany przez większośc homofobów jako jedyny, ponieważ jest krzykliwy. Ale oprócz tego są zupełnie inne style życia jak np. geje skini, geje chrześcijanie itd... Obecnie wiele elementów kultury kamp zostało przejete przez mężczyzn hetero, którzy manifestują swoją inność w wyglądzie, stylu bycia, co powoduje dość śmieszne sytuacje... Warto obserwować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polip Muzyczna składanka dla gejów IP: *.hsd1.il.comcast.net 19.05.07, 21:26 Katowice powinny stac sie Autonomicznym regionem w ktorym pelnie wladzy przejelyby mniejszosci .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemkowa Muzyczna składanka dla gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:27 A ja się nie zgadzam. To właśnie nie jest tolerancyjne, tworzyć odrębną muzykę dla gejów. Takie coś w stylu 'to nasze, to wasze'. To jest właśnie tworzenie bzdurnych granic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be happy, not gay do GW, naprawde istnieje inne zycie niz pedalskie IP: *.cg.shawcable.net 20.05.07, 02:57 jestescie dosc zalosni z tym pedalowaniem. Koniec oswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekkwr [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 07:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shem to jest wlasnie 'tolerancja' IP: *.range81-157.btcentralplus.com 20.05.07, 12:15 I znow 'postep' zatryumfowal.Tym razem zwyciestwo odniosl poprzez stworzenie kolejnego podzialu.Z reguly muzyke dzielono na dobra i zla,ale dla 'postepowych' srodowisk widocznie to za malo i w imie gloszonej potrzeby 'tolerancji' i 'rownosci' stworzono podzial na muzyke dla osob hetero- i homoseksualnych. Znakomity pomysl.Tak wlasnie wyglada idea integracji w wydaniu osob walczacych o 'postep'. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Muzyczna składanka dla gejów IP: *.4web.pl 20.05.07, 14:04 Dzizas! Camp nie jest tym samym co kicz! Ile to mozna wyjasniać i na jakich przykładach, bo ja już nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Muzyczna składanka dla gejów IP: *.4web.pl 20.05.07, 14:17 Albo własnie napisze po raz 100 na kilku przykładach od sasa do lasa:) Campowy jest Wilde, campowi sa Pet Shop Boys,campowe są głupie wierszyki umieszczane niekiedy w WC, campowe sa dopiski do powaznych ogłoszeń , campowe jest nowe ogłoszenie mbanku o prowizjach w formie klepsydry i kondolencji, a najbardziej campowe ze wszystkiego co stworzone jest ...ubranie katolickiego księdza w trakcie mszy - fioletowo, złoto, czerwone, mniam:)):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomaranczko Muzyczna składanka dla gejów IP: *.icpnet.pl 20.05.07, 14:25 a co z lesbijkami?! biedne, nikt się nie przejmuje tym, że w sklepach nie ma składanek dla nich! a tak na serio... też słucham Madonny, Kylie i tych wszystkich wykonawczyń któe są gejopochodne, a jestem hetero. To zwykły chwyt marketingowy i wydając krążek "dla gejów" dodatkowo podkreśla się ich odmienność, a to podobno z tym walczą parady... Odpowiedz Link Zgłoś
herbatamietowa Czekamy na składankę dla pedofili... 20.05.07, 15:00 A na niej 'Domowe Przedszkole' i 'Kolorowe kredki'... Następna może być składanka dla zoofilli, czyli np ścieżki z filmu 'Mój przyjaciel niedźwiedź' albo 'Lassie'... Ostatecznie definiujacą rynek muzyczny składanką będzie 'płyta dla czytelników GW' ze wszystkimi nagraniami Olka i Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Zoofile tez powinni miec swoja skladanke IP: *.aster.pl 20.05.07, 15:03 Oczywiscie z odglosami owcy i kozy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pcat Poproszę o płytę dla leworęcznych. IP: *.acn.waw.pl 20.05.07, 20:06 Potem może być składanka największych hitów disco dla albinosów. A już poważnie, to żenujące, że sposób dochodzenia do orgazmu dzieli ludzi na nowoczesnych i ciemnogród. Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Pseudomuzyczna prostytucja 20.05.07, 21:39 To co robi Kayach,czyli totalny brak pomysłów muzycznych zastępowany manifestem polityczno-gejowskim jest zwykłym symbolem prostytucji artystycznej w3 swojej istocie zaprzeczającym temu o co walczą geje,to jest po prostu tworzenie na siłę getta nowego typu getta muzycznego. Tak jak wszystko na tym świecie jest dobrej jakości lub złej ,tym bardziej muzyka,uniwersalna,jest tylko dobra lub zła ale nie gejowska. Gejowskie jest tylko zamiłowanie do odbytu,lecz dżwięki stamtąd wydobywane niewiele maja wspólnego ze sztuką,chyba że kayach ma tam struny głosowe. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaranowicka do tego od ksiedza 20.05.07, 22:27 cos ty tam naskrobaç? filetowo-zloto-czerwone-i jakies tam? w ktorym kosciele tak sie ubieraja? chyba w tym teczowym i to pod warunkiem, ze wielkanoc i boze narodzenie zejda sie w czasie kalendarzowo.nieuku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwr Muzyczna składanka dla gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 00:24 jeszcze troche i do konstytucji wpisza ze z 460 poslow przynajmniej 1 musi byc pedalem, 1 feministka etc. przedstawiciele wszystkich marginesow spolecznych laczcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Muzyczna składanka dla gejów 21.05.07, 07:09 Paranoja, co to jest składanka muzyczna dla gejów, to już hetero nie może jej słuchać, to jakas pomyłka i zalatuje homofobią. Co to za dzielenie muzyki ??! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Do Dagmary Nowickiej IP: *.4web.pl 21.05.07, 08:23 Po pierwsze - zyczę sobie szacunku, wypowiadasz sie do osoby, której nie znasz, więc wtrety typu"nieuku" swiadczą tylko o Tobie. Po drugie - dość dobrze znam sie na typach ornatów, komż itp. fioletowy kolor akurat cechuje Adwent, jakby Ci nie było wiadomym, a czerwony - Wielanoc. Przez doskonała większość roku patrząc na stroj księdza na ołtarzu masz do czynienia z czystym campem , łacznie z teatralnoscią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Nagłaśnianie parad gejowskich jest złe. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 10:14 Nie wyśle mojego dziecka do szkoły, czy przedszkola gdzie pracuje gej czy lezbijka. To nie jest wzór do naśladowania, to choroba. Niech sobie geje i lezbijki żyją jak chcą, tylko wara im od moich dzieci,od dorosłych też. Chcę wiedzieć gdzie pracuje gej, czy lezbijka aby ich unikać. A za nagabywanie należy karać i to ostro, bo deprawują i wypaczają młodzież. Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 Absurdalne głosy nie-gejów 21.05.07, 10:44 Nie rozumiem dlaczego tego typu płyta budzi sprzeciw, czy wręcz w ogóle obchodzi nie-gejów? W końcu nikt nie każe nikomu jej kupować - jedyną grupą, której ta płyta dotyczy są geje, i to oni najwyżej mogą się zastanawiać, czy to ma sens, czy jest tylko chwytem reklamowym. Ja kupiłem, bo jest na płycie parę dobrych kawałków, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) obserwatorka... IP: 81.144.219.* 21.05.07, 11:10 Jestem hetero. Nie wyslalbym moich dzieci do szkoly, w ktorej uczy ktos z pogladami podobnymi do twoich. Nie chcialbym zeby moje dzieci wyrosly na zasciankowych ksenofobow, ktorym przeszkadza jakis tam pedal tylko dlatego, ze jest pedalem. O seksualnosc moich dzieci napewno bym sie nie martwil - jezeli urodza sie hetero - tacy juz zostana, zaden nauczyciel (pedal) w szkole tego nie zmieni. Jezeli urodza sie homo - tez sie za bardzo tym nie przejme... Pamietaj ze przed tym jak kobiety dostaly prawa wyborcze (Nowa Zelandia, koniec XIX w) ludzie myslleli ze to bedzi ekoniec swiata... i co? I nic. A wiesz kto tak myslal? Tacy ludzie jak ty - oszolomstwo ktore zwyczajnie nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Hehe 21.05.07, 15:05 Co to jest muzyka gejowska? Jakieś określone artykulacje, skale, topofonika nagraniowa? Sami strzelacie sobie z nietolerancji w głowę segregując muzykę na gejowską i "heterycką". Odpowiedz Link Zgłoś