Gość: radolo IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 22:05 Mam nadzieję, że sąd apelacyjny zmieni ten idiotyczny wyrok. Pani Doroto, jestem z panią Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mx Polska państwem prawa!!!!!!! IP: *.dami.pl 21.07.03, 22:17 Uszanujcie decyzje niezależnego sądu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jackie.brown Re: Polska państwem prawa!!!!!!! 21.07.03, 22:21 Gość portalu: Mx napisał(a): > Uszanujcie decyzje niezależnego sądu!!! a Ty uszanowales wyrok sadu w Krosnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mx Re: Polska państwem prawa!!!!!!! IP: *.dami.pl 22.07.03, 16:45 jackie.brown napisała: > Gość portalu: Mx napisał(a): > > > Uszanujcie decyzje niezależnego sądu!!! > > a Ty uszanowales wyrok sadu w Krosnie??? Nawet odpowiedzialbym Ci, ale niestety nie śledze wszystkich spraw sądowych w Polsce i nie wiem o co Ci tak naprawde chodzi ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Polska państwem prawa silniejszego IP: 62.190.198.* 22.07.03, 14:51 Decyzje niezależnego sądu uszanuje. Ale to jest wyrok sady uleglego wladzy, w stylu neostalinowskim. Braklo tylko wezwania artystki do zlozenia samokrytyki. Mysle, ze ludzie w Polsce, jesli jeszcze pamietaja, co to jest wolnosc, powinni przestac placic podatki, ktore sa marnowane na takich poslusznych urzednikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratzinger Re: Dorota Nieznalska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 10:55 Gdyby zrobiła w Iranie coś takiego z półksiężycem już dawno machałaby bezradnie kikutami. Niech się cieszy, że żyje w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Dorota Nieznalska IP: 62.190.198.* 22.07.03, 15:00 Wyglada na to, ze niewielka roznica! Odpowiedz Link Zgłoś
auchan.z.rm Re: Dorota Nieznalska 22.07.03, 14:54 A ja mam nadzieję że sąd apelacyjny utrzyma ten sprawiedliwy wyrok wzglednie go jeszcze zaostrzy..posłowie Szumska i Strąk jestem z wami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Dorota Nieznalska IP: 62.190.198.* 22.07.03, 15:03 Nie ma szans na utrzymanie wyroku. W najgorszym razie trybunal praw czlowieka go uniewazni - tylko Pomroczna naje sie znowy wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Re: Dorota Nieznalska IP: *.adsl.proxad.net 23.07.03, 20:33 widze ze nie mas brachu zielonego pojecia do czego sluzy trybunal w Strasbourgu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRYTYK Re: Dorota Nieznalska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 19:26 Nazywanie pani Nieznalskiej artystką wydaje się być jakimś nieporozumieniem. Ale jeżeli już, to może wykona ona identyczną instalację z gwiazdą Dawida w tle i wywiesi ją na warszawskim gmachu Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Re: Dorota Nieznalska IP: *.adsl.proxad.net 23.07.03, 20:32 A moze by tak Nieznalsak dla rownowagi zbezczesci symbole religijne zydowskie lub arbskie. Wtedy zobaczymy co to jest sztuka a co antysemityzm lub rasizm§ Odpowiedz Link Zgłoś
a.b.c Re: Dorota Nieznalska 27.07.03, 01:11 Pani Nieznalska jest już Znalska bo ma już rozgłos międzynarodowy. Osobiście popieram decyzję sądu bo granica między prowokacją a zwykłym chamstwem jest bardzo mglista. Wszystkim tym którzy twierdzą że wyrok sądu co ciemnogrodztwo zadam jedno pytanie jak byście się czuli gdzyby ktoś podszedł do Was na ulicy zbluzgał Was na oczach tłumu lub co gorsza osób Wam bliskich, od k... ch... p... d... itd, dodatkowo obrzucił ekstrementami. Po czym w czasie ewentualnego procesu o zeniesławienie bronił się argumentem że to był happening artystyczny. Czy Wasza zdeptana godność zadowoliła by się tym argumentem? Czy można upakażać innych w imię własnych wartośći i własnego widzi mi się? Odpowiedz Link Zgłoś