Dodaj do ulubionych

RADIOSTACJA - jak tak można?

IP: *.kapsch.com.pl 26.08.03, 11:39
właśnie dziś po kilkumiesięcznym oczekiwaniu postanowiłem usunąć radiostację
ze swojego odbiornika. przez kilka lat była nr1. straciłem cierpliwość, przez
kilka miesięcy łudziłem sie że powrócą do dawnego formatu, niestety pan
Adamus wbił swoje didżejskie łapy głęboko w moją stację i nic nie wskazuje na
to żeby sie zmieniło. przykre naprawdę, ja się zmywam, może jak będzie więcej
takich głosów to eurozet spasuje? czy rzeczywiście wskaźniki słuchalności
skoczyły w górę odkąd zaczęli grać debilną muzykę, prowadzić debilne
programy, wyrzucać ciekawych ludzi, którzy naprawdę potrafili robić radio?
jeśli tak to świat się kończy.

czy ktoś jeszcze wywalił radiostację z radia??
adamus do domu (KIELCE??)
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcel Re: RADIOSTACJA - jak tak można? IP: 172.16.3.* 26.08.03, 12:25
      To fakt, słuchalnośc skoczyła... to radio prywatne i robią z nim co chcą !
      • niech Re: RADIOSTACJA - jak tak można? 26.08.03, 15:46
        Mam dla nich w takim razie rade. Zamiast puszczac 100 utworow w tygodniu,
        nadajcie 10. To da srednio wiecej niz jeden dziennie, wiec sluchacz nie bedzie
        mial wrazenia ze wam sie cos zapetlilo.
      • Gość: mk Re: RADIOSTACJA - jak tak można? IP: *.lublin.mm.pl 26.08.03, 17:48
        Gość portalu: Marcel napisał(a):

> To fakt, słuchalnośc skoczyła... to radio prywatne i robią z nim co chcą !

TrUjka jest publiczna i robią co chcą. Z podobnym skutkiem.
        A ze słuchalnością marniutko...

mk
        • Gość: Marcel Re: RADIOSTACJA - jak tak można? IP: 172.16.3.* 26.08.03, 17:49
          TAK JEST BYŁO I BĘDZIE ! I TAK MA BYĆ, POPIERAM !!!
          • Gość: Filip Re: RADIOSTACJA - jak tak można? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.03, 17:56

> TAK JEST BYŁO I BĘDZIE ! I TAK MA BYĆ, POPIERAM !!!

PANIE MARCEL!!! BO PANU ŻYŁKA PÓJDZIE!!!
          • eynhallow Młotek poproszę... 26.08.03, 17:59

> TAK JEST BYŁO I BĘDZIE ! I TAK MA BYĆ, POPIERAM !!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie mogę!!!!!!!! Czy naprawdę nie ma żadnej siły na tego sfrustrowanego,
            niespełnionego gościa? To, co on prezentuje na tym forum - tu i w innych
            wątkach - to choroba.

Dajcie jakiś młotek, albo siekierkę, cokolwiek, byleby tylko ten Marcel z
            agorowych stacji zamilkł.

Ja go już nie mogę ścierpieć! Człowieku, zdejmij te klapy z oczu!
            • Gość: Marcel Inne zdanie ! IP: 172.16.3.* 26.08.03, 18:03
              Czy naprawde tak Cię boli, że ktoś ma inne zdanie niż Ty ? Ja przyjmuję to do
              wiadomości, to dla mnie normalne że każdy człowiek to inne zdanie. Nie rozumiem
              po co te nerwy ? Zawsze zastanawiam sie nad tym co piszę... prosiłem o
              wstrzymanie się od komentarzy nt mojego miejsca pracy, proponuję nauczyć się
              szanować ludzi i ustosunkować do próśb... będę wdzięczny !
              • Gość: Marcel Re: Inne zdanie ! IP: 172.16.3.* 26.08.03, 18:19
                Chciałem wysłać tę wiadomość autorowi poprzedniego wątku ale niestety wiadomośc
                wróciła w związku z tym umieszczam ją w oryginale tutaj:

Od marwoj <marwoj@studio.tpi.pl>
                Data Tue, 26 Aug 2003 18:09:41 +0200
                Do eynhallow@gazeta.p
                Temat Pozdrawiam !

Sorry po co ten komentarz dowalający mi ?? jest Ci lżej ?? Najchętniej,
                żeby wszyscy zgodnym chórem byli przeciwko Trójce i komercji ?
                Jak Ty w ogóle możesz napisać, że życzysz sobie aby ktoś zamilkł. Tak
                samo ja jak i Ty masz prawo wpisywac tu swoje wątki, bylebyś nikogo nie
                obrażał... czy ja popierając komercję obrażam Ciebie lub kogokolwiek z
                forumowicżów ?? Zanim dowalisz bezmyslnie komuś zastanów się.
                Pozdrawiam
                • Gość: Filip Re: Inne zdanie ! IP: *.lanet.wroc.pl 26.08.03, 19:18

> Od marwoj <marwoj@studio.tpi.pl>

A podobno nie ma Pan innego adresu niż służbowy ...
                  Taaaaaaaak .....

> Jak Ty w ogóle możesz napisać, że życzysz sobie aby ktoś zamilkł.

A dlaczego Pan tak często chciał (sugerował), aby inaczej niż Pan myślący
                  zamilkli??
              • eynhallow Re: Inne zdanie ! 26.08.03, 18:23
                > Czy naprawde tak Cię boli, że ktoś ma inne zdanie niż Ty ?
                Nie.

> Ja przyjmuję to do
                > wiadomości, to dla mnie normalne że każdy człowiek to inne zdanie.
                > Nie rozumiem po co te nerwy ?
                No właśnie, ja też tego nie rozumiem. Ale ja szczerze wątpię w
                Twoje "przyjmowanie do wiadomości innych zdań". Bo w takim razie po co
                krzyczysz, drzesz się na całe forum i naprawdę, prawisz mocno grube
                złośliwości? Po co? Takie podejście, które często (przyznaj!) tu na forum
                prezentujesz, nie sprzyja nawet w miarę kulturalnej wymianie zdań.

> Zawsze zastanawiam sie nad tym co piszę...
                Czasem można mieć wątpliwości.

> prosiłem o
                > wstrzymanie się od komentarzy nt mojego miejsca pracy,
                W moim przekonaniu nie komentowałam Twojego miejsca pracy.
                Zadziwia mnie jedynie Twoja alergiczna niemal reakcja na każde krytyczne
                (mniej lub bardziej, mniej dosadne lub też bardziej dosadne) zdanie o obecnej
                Trójce/trUjce. Skąd TO się bierze? Ja to traktuję jako wyraz nie szanowania
                innego, niż Twoje zdania (co zaprzecza Twojej wcześniejszej deklaracji).
                Moje zdanie jest takie: nie podoba mi się taka postawa i ją mocno krytykuję. I
                proszę przyjmij to do wiadomości (jak deklarujesz) powstrzymując się od
                krzyków i niewybrednych komentarzy.

> proponuję nauczyć się
                > szanować ludzi i ustosunkować do próśb... będę wdzięczny !
                Ze wzajemnością.
                • Gość: Marcel Re: Inne zdanie ! IP: *.stacje.agora.pl 26.08.03, 18:54
                  Kompletnie się nie rozumiemy, zupełnie inny Świat, podejście...
                  Pytałem po co w ogóle piszesz o moim miejscu pracy i jakim prawem domagasz sie
                  abym zamilkł na forum ???
              • Gość: Filip Re: Inne zdanie ! IP: *.lanet.wroc.pl 26.08.03, 19:15

> Nie rozumiem po co te nerwy ?

Właśnie Panie Marcel, po co???
      • Gość: chlorofil Re: RADIOSTACJA - jak tak można? IP: *.net / 192.168.1.* 28.08.03, 16:35
        > To fakt, słuchalnośc skoczyła... to radio prywatne i robią z nim co chcą !

w krakowie i trojmiescie spadla o ponad polowe..
        • niech Re: RADIOSTACJA - jak tak można? 28.08.03, 16:44
          Macie jakies dane? Sa jakies strony z wynikami takich badan - kiedys ktos
          podawal linki, ale to bylo z rok temu.
          PS. Oczywiscie chodzi mi o RDST, bo wbrew pozorom tej stacji dotyczy powyzszy
          watek.
          • Gość: Marcel Re: RADIOSTACJA - jak tak można? IP: 172.16.3.* 28.08.03, 16:54
            Przetsali rzucać kurw...ami na antenie, zaczeli traktować słuchacza jak
            człowieka a nie śmiecia i... spadła słuchalnosć :)
            • Gość: Staszek Re: RADIOSTACJA - jak tak można? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 21:50
              ze co prosze? w Radiostacji traktuja sluchacza jak czlowieka? ROTFL !!! Pan ma
              chyba cos z glowa, bo takie odczucie moze pojawic sie chyba tylko u kogos, kto
              nie potrafi rozpoznac komercyjnej szmiry i robienia ludziom wody z mozgu...
            • Gość: emibe Re: RADIOSTACJA - jak tak można? IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 29.08.03, 12:41

> Przetsali rzucać kurw...ami na antenie, zaczeli
              traktować słuchacza jak
              > człowieka a nie śmiecia i... spadła słuchalnosć :)

COOO?
              Ostatnio od czasu do czasu przerzucam sie na RDST.
              Wcześniej tak tego nie słyszałem jak teraz przez krótki
              okres słuchania. Puszczają jakieś hiphopowe gówna z
              przekleństwami.
              A panienka zaprasza na imprezy w stylu: W TE SOBOTE

• Gość: M.aria Re: RADIOSTACJA - jak tak można? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 15:37
              rozmowy w Radioszmacji są koszmarnie tępe, poziom tragiczny. nie dysponuję
              danymi reprezentatywnymi, lecz w moim srodowisku radia tego nie slucha juz
              nikt, a kiedys bylo najwazniejsze ze wszystkich stacji radiowych i
              telewizyjnych.
              • niech Re: RADIOSTACJA - jak tak można? 29.08.03, 16:26
                1. Nadal prosze o link do strony z wynikami badan.
                2. Marcelowi faktycznie RDST powinna sie spodobac - prowadzona przez idiotow i
                kierowana do tak skonczonych idiotow ze ma klopoty ze sluchalnoscia.
                • Gość: chlorofil Re: RADIOSTACJA - jak tak można? IP: *.biezanow.net 29.08.03, 17:26
                  takie badania z podzialem na wojewodztwa sa co miesiac w 'pressie', ktory
                  niestety nie ma wersji internetowej. dla porownania mozna ogladnac te z
                  Wirtualnych Mediów ktore sa dla calej Polski.

www.wirtualnemedia.pl/index1.php?act=4&id_artykulu=4651id_rubryki=2&id_podrubryki=57

www.wirtualnemedia.pl/index1.php?act=4&id_artykulu=5602id_rubryki=2&id_podrubryki=57
                • Gość: Centrala Re: RADIOSTACJA - jak tak można? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 22:05
                  niech napisała:

> 2. Marcelowi faktycznie RDST powinna sie spodobac - prowadzona przez idiotow
                  i
                  > kierowana do tak skonczonych idiotow ze ma klopoty ze sluchalnoscia.
                  przeczytalam wszystkie wypowiedzi Marcela (niezle się usmialam)i fakt: nic
                  dziwnego,ze obecna Radiostacja mu się podoba..
            • Gość: sito Re: RADIOSTACJA - jak tak można? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 23:32

> Przetsali rzucać kurw...ami na antenie, zaczeli traktować słuchacza jak
              > człowieka a nie śmiecia i... spadła słuchalnosć :)

A kiedy to w radiostacji rzucano kurwami na antenie panie mądry?
              • Gość: Kapitan Termos Re: RADIOSTACJA - jak tak można? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 22:59
                No czasami Makakowi się trafiało jak programy z Bananem prowadził. Ale co z
                tego? Było po 23 i widocznie Makak ma taki styl bycia. Potem jak zakazali
                Szarłackiemu używać nie cenzuralnego słownictwa to Makak i jego program stracił
                swój charakter. Tak pozatym to żadnych kurwów raczej w Radiostacji nie
                słyszałem.

A odnośnie samej RDST to dla mnie już ich nie ma od przeszło roku. Of course w
                chaupce na HIFI mam zapisane 101.5 ale praktycznie nie zaglądam. To już nie
                jest to radio, ten klimat. Kochałem starą radiostację, nagrywałem autorskie
                programy, znałem całą ramówkę na pamięć. Pamiętam, jakie dyskusje się
                zawiązywały po różnych audycjach ze znajomymi. Pamiętam jak czekałem z
                utęsknieniem na Makakofonie, Podwodną Amerykę, Polską Myśl Techniczną, Dzikie
                Pola, Kolonie Francuskie, Mikrofil, na Dj'a Leo itd itp. To radio było żywe. My
                mieliśmy po części na nie wpływ a po części prowadzący. Nikt nie ingerował w to
                co się działo na antenie. Cholera, czemu to już się skończyło. Nie wiem, nie
                rozumiem. Kochałem to radio, zacząłem słuchać chyba jak szedłem do I LO jakieś
                5 lat temu i słuchałem , słuchałem przez prawie całe liceum. To właśnie
                radiostacji zawdzięczam chyba w dużej mierze to jaki gust muzyczny się we mnie
                wyrobił. Dobra nie będę już się więcej rozczulał, bo to nie ma sensu, to już
                było i się nie powtórzy przynajmniej nie w tej formie i nie tak szybko, może za
                pare lat. Ale czy wtedy mi będzie jeszcze takie radio potrzebne? Mam nadzieję,
                że tak tylko najpierw niech coś takiego powstanie.

A starzy słuchacze radiostacji, czego obecnie słuchają? Mi najbardziej pasuje
                Radio 94.
                • nuxx Re: RADIOSTACJA - jak tak można? 04.09.03, 08:29
                  Gość portalu: Kapitan Termos napisał(a):

> >
                  > A starzy słuchacze radiostacji, czego obecnie słuchają? Mi najbardziej pasuje
                  > Radio 94.

ja stawiam na
                  rock radio mazowsze 95,8fm
                  radio pin 102fm (niezła muzyka czasami)
                  • Gość: Kapitan Termos Re: RADIOSTACJA - jak tak można? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 14:01
                    Rock Radio też jest słuchane, ale troche denerwuje mnie to, że grają tam cały
                    czas te same kawałki... ale mimo to jest ok, szczególnie Makakofeina z rana!
                    • Gość: Centrala Re: RADIOSTACJA - jak tak można? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 02:28
                      Rano jest w porządku,ale mogliby urozmaicć muzykę..ja chyba nigdy nie
                      zrozumiem, jak mozna bylo taką rzecz uczynić z Radiostacji, niby tyle czasu
                      minęło a ciągle trudno zapomnieć te czasy, gdy Radiostacja była radiem
                      wyjątkowym.
                      • scentrala Re: RADIOSTACJA - jak tak można? 07.09.03, 02:38
                        To znaczy rano jest w porządku w Rock Radiu, bo w Radiostacji byle jak
    • nuxx Re: RADIOSTACJA - jak tak można? 12.09.03, 15:19
      ?
      • Gość: blok Re: RADIOSTACJA - jak tak można? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 00:10
        ???!!!
    • Gość: czarny afgan Re: RADIOSTACJA - ZGRZYT IP: 81.210.119.* 13.09.03, 21:57
      STANOWCZO DOMAGAM SIĘ POWROTU NA ANTENE ZGRZYTU I DJ BIGOSA
      A TEGO PEDAŁA ADAMUSA(MÓJ SĄSIAD TAK SIĘ NAZYWA STRASZNY SKURWYSYN) POWIESIĆ NA
      LATARNI
    • Gość: kubek Re: RADIOSTACJA - jak tak można? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 14:42
      Też myślę sobie jak tak można. Ja już ten syf wywaliłem z rok temu. Poszedł
      Makak, Dzikie pola, Szajewski, Zgrzyt - skończyła się dla mnie Radiostacja. To
      co teraz z tym czymś będzie w ogóle mnie już nie interesuje, mogą im zabrać
      koncesję, a mogą sobie grać jeszcze 100 lat (w niezmienionym składzie) bo mi to
      radio już teraz kompletnie zwisa.
    • Gość: Gość Re: RADIOSTACJA - jak tak można? IP: 213.199.199.* 15.09.03, 21:54
      Do Góry!
    • Gość: niemam Re: RADIOSTACJA - jak tak można? IP: 80.48.43.* 19.09.03, 13:01
      niemam jez radiostacji:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka