un1 18.03.08, 20:53 Moja odpowiedź jest przewidywalna, jestem ciekawy Waszej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrzes Re: Kogo NIE brakuje Wam w 3 z dawnych prowadzący 18.03.08, 21:02 1. Korneliusza Pacudy 2. Korneliusza Pacudy 3. Korneliusza Pacudy 4. Korneliusza Pacudy 5. Korneliusza Pacudy Odpowiedz Link Zgłoś
iza_bel zabawne jak dzieła p. Kraszewskiego ;-) 19.03.08, 15:25 mrzes napisał: > 1. Korneliusza Pacudy > 2. Korneliusza Pacudy > 3. Korneliusza Pacudy > 4. Korneliusza Pacudy > 5. Korneliusza Pacudy Co za błyskotliwa i przemyślana odpowiedź. I do tego jaka zabawna. To może napisz dlaczego nie brakuje Ci Korneliusza Pacudy. Odpowiedz Link Zgłoś
tumanka Re: zabawne jak dzieła p. Kraszewskiego ;-) 19.03.08, 15:29 Bo ma głupie imię i promuje obciachową muzykę. Odpowiedz Link Zgłoś
tumanka Re: Kogo NIE brakuje Wam w 3 z dawnych prowadzący 19.03.08, 15:30 Chciałabym móc odpowiedzieć: Darka Bugalskiego... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Odpowiadam dla iza_bel 19.03.08, 15:47 iza_bel napisała: To może > napisz dlaczego nie brakuje Ci Korneliusza Pacudy. To proste, bo nie lubiłem muzyki jaką puszczał. Dlatego mi go nie brakuje. A dzieła pana Kraszewskiego bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes dopełnienie odpowiedzi 19.03.08, 15:52 I jeszcze gwoli ścisłości - nigdy nie chciałem, żeby Pacuda został wyrzucony. W mój gust nie trafiał, ale miał swoich słuchaczy i to szanowałem. Po prostu wyłączałem radio na czas jego audycji i nie narzekałem. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_elzbieta Re: Kogo NIE brakuje Wam w 3 z dawnych prowadzący 20.03.08, 19:29 darek bugalski jest okey jak dla mnie oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: Kogo NIE brakuje Wam w 3 z dawnych prowadzący 19.03.08, 17:41 unie pierwszy, mnie nie brakuje dyrekcji. Dziś, wczoraj, tej, tamtejszej i jeszcze innych. I przymuszania ludzi do kręcenia się wokół tych a nie innych koncepcji. Hm, dużo łatwiej powiedzieć czego brakuje niż czego nie, gmatwasz. Ech:) Odpowiedz Link Zgłoś
agatttt Re: Kogo NIE brakuje Wam w 3 z dawnych prowadzący 19.03.08, 21:32 Pana Rokosa i tez chciałabym powiedzieć: Dariusza Bugalskiego Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Kogo NIE brakuje Wam w 3 z dawnych prowadzący 20.03.08, 19:17 agatttt napisała: > Pana Rokosa > > i tez chciałabym powiedzieć: Dariusza Bugalskiego > Przecież Bugalski dalej prowadzi Klub Trójki? Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: Kogo NIE brakuje Wam w 3 z dawnych prowadzący 20.03.08, 19:40 jedzoslaw napisał: > > > Przecież Bugalski dalej prowadzi Klub Trójki? Zasadniczo zgadza się, ale ja to zrozumiałem tak, że ona nie lubi Bugalskiego i chciałaby, żeby nie prowadził Klubu Trójki, bo chciałaby powiedzieć, że jej go nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wentyl77 Re: Kogo NIE brakuje Wam w 3 z dawnych prowadzący 21.03.08, 18:28 1. Mariusz Rokos (2.Mariusz Rokos, 3.Mariusz Rokos... n ;) 2. Sebastian Korsak 3. Korneliusz Pacuda -- bojkotuj Olimpiadę made in China Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Kogo NIE brakuje Wam w 3 z dawnych prowadzący 21.03.08, 19:44 Prawem autora wątku nieśmiało wtrącę, że wszyscy zapomnieliście o Anecie Wronie. I dobrze:-). Odpowiedz Link Zgłoś
tumanka Re: Kogo NIE brakuje Wam w 3 z dawnych prowadzący 23.03.08, 18:17 astat5577 napisała: > unie pierwszy, mnie nie brakuje dyrekcji. > Dziś, wczoraj, tej, tamtejszej i jeszcze innych. I przymuszania > ludzi do kręcenia się wokół tych a nie innych koncepcji. > Hm, dużo łatwiej powiedzieć czego brakuje niż czego nie, gmatwasz. > Ech:) Nie wiem, co Astat miała nam do powiedzienia w tym poście. Że lepiej, żeby w ogóle nie było kierowników na tym świecie?! Trochę to bełkotliwe... A tak na marginesie, to właśnie dużo łatwiej powiedzieć, kogo NIE brakuje. I zresztą nie tylko ja tak sądzę, o czym świadczy fakt, że ten wątek jest popularniejszy od tego drugiego. Zawsze to przyjemniej dowalić komuś, niż zrobić dobrze. A może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: Kogo NIE brakuje Wam w 3 z dawnych prowadzący 23.03.08, 20:06 Fakt, niejasno napiasałam. Jak zwykle:) Dyrekcji w sensie róznych nurtów i koncepcji, cały czas uważam, że jedynie czas weryfikuje jakość. A kierowników niektórych lubię:) A tak na marginesie naprawdę uważasz, że łatwiej powiedzieć czego/kogo się nie lubi? Kurna, po tym forum sądząc, faktycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
and43 Re: Kogo NIE brakuje Wam w 3 z dawnych prowadzący 24.03.08, 10:27 1. Korneliusza Pacudy 2. Pawła Kostrzewy Odpowiedz Link Zgłoś
airborell Re: Kogo NIE brakuje Wam w 3 z dawnych prowadzący 25.03.08, 10:59 Kostrzewy jako przydupasa Laskowskiego, który wyrzucał mnie do innego radia - nie. Kostrzewy jako twórcy Ekspresu brakuje mi _bardzo_. I bardzo chciałbym, żeby dyrekcja Trójki stanęła na głowie i namówiła go na powrót, choćby do prowadzenia jednej audycji w tygodniu - bo nie wydaje mi się, żeby to, co robi teraz, było marzeniem jego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelbozek Re: Kogo NIE brakuje Wam w 3 z dawnych prowadzący 26.03.08, 09:19 Ano właśnie niestety zwolnił się kawałek nocnego pasma. O ile końcowej fazy Kostrzewy mi nie brakuje, to na nocne przejazdy ekspresu zgodziłbym się raz czy dwa w miesiącu bez wahania --- Trafiła Kosa na kamień, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
artuditu.szczecin Re: Kogo NIE brakuje Wam w 3 z dawnych prowadzący 26.03.08, 09:47 Ktoś już wspominał Rokosa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piowiec Re: Kogo NIE brakuje Wam w 3 z dawnych prowadzący 25.03.08, 09:32 Rokosa. Poranki w Trojce w towarzystwie tego pana to byl jakis koszmar. Teraz troli chyba w Radio Bis ale niedlugo bo ta stacja wlasciwie juz nie istnieje . Jej los zostal juz przesadzony i bedzie likwidowana Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: Kogo NIE brakuje Wam w 3 z dawnych prowadzący 25.03.08, 09:50 piowiec napisał: > Teraz > troli chyba w Radio Bis ale niedlugo bo ta stacja wlasciwie juz nie istnieje . Z tego co wiem, troli w Jedynce. I bardzo dobrze, bo do Jedynki chyba nawet pasuje i podobno jest lubiany przez słuchaczy Jedynki. Odpowiedz Link Zgłoś