dziad_borowy Re: OGLOSZENIA 18.07.03, 10:03 AAAAAAAAA Zamienie na taki sam albo lepszy. dzierżbór AAAAAAAAA!!! Odpowiedz Link
fleuriste Re: OGLOSZENIA 18.07.03, 19:21 true_blue napisała: > Szukam. Ja również szukam. Powstaje w związku z tym pytanie - może ty masz to czego szukam ja, a jeszcze ktoś inny to czego ty szukasz? Trzeba ustalić łańcuch poszukiwań, i wzajemnie się wymienimy tym czego szukamy. Co ja mogę mieć czego szukają inni? Mam na przykład dwa scyzoryki, więc jeden wygląda na zbędny. Może ktoś szuka scyzoryka? -- Odpowiedz Link
sloggi Re: OGLOSZENIA 22.07.03, 17:13 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabsolutnie, a(bs)trakcyjnie, aktualnie, anonimowo, ale co? Odpowiedz Link
szprota1 AA czyli Marek Aureliusz? 23.07.03, 16:18 Daję pogodę ducha, odwagę i mądrość...?;) Bezkonfliktowy bezzwrot długów. Odpowiedz Link
maginiak ODPOWIEM 30.07.03, 14:26 Hmmm, Drogi Dziadzie, czyżbyś miał na zbyciu duży kwiat doniczkowy??? Błam męski - płaszcz uszyty z pojedyńczych skór różnych zwierząt futerkowych. Myślę, że w Borach (szczególnie w zimie srogiej) mógły się taki błam Dziadowi wielce przydatnym okazać. Odpowiedz Link
dziad_borowy ZDOBENDĘ 30.07.03, 14:36 Błam okazal sie waznym dla mnie niezwykle. Zalezy mi, wiec kwiat zdobende, bo na razie z duzych kwiatow doniczkowych jeno frezje mam. dzierżbór!!! Odpowiedz Link
szprota1 Gratuluję;)! 06.08.03, 10:34 Czytam na dobranoc, za dodatkową opłatą razem z Kotą. Odpowiedz Link
aard Pochwalam 18.08.03, 11:41 true_blue napisała: > Dostalam. Powyższe ogłoszenie to comiesięczny balsam na zestresowane męskie uszy. ;-) Odpowiedz Link
dziad_borowy ZALEŻY MI 21.08.03, 15:21 na ustrzeleniu 1978. posta. A co z tego wyjdzie - zobaczymy! dzierżżżżżżżżżżżżżżżż!!! Odpowiedz Link
aard DĄŻĘ 21.08.03, 15:46 do 1977 - jakoś się zgramy, ale co na to MZ (Matka-Założycielka)? Odpowiedz Link
szprota1 SUGERUJĘ 25.08.03, 13:53 Żebyśmy założyli tymczasowo nicka szprotaard i ustrzelili go razem, bo niechętnie zrezygnowałabym z dwóch siódemek, zwłaszcza że wczoraj stuknęło mi 26, no to chyba mi się należy...?;P Odpowiedz Link
dziad_borowy DO SUGESTYI SIĘ PRZYŁĄCZAM 25.08.03, 14:45 Po pierwsze i najwazniejsze to najlepszego Szprociu!!! Piekny wiek!!! A po drugie, to jezeli moge dodac swe marne cztery grosze to byloby milo, jakbyscie sie porozumieli w sprawie SzrotAarda, bo na klotniach ewentualnych stracilby Dziad niewatpliwie:-))))) dzierżbór Szprota - matka swych dwudziestusześciu lat!! Odpowiedz Link
szprota1 DZIĘKUJĘ 25.08.03, 15:03 Dzięki, Dziaduniu. Czy zostawimy 1974 dla Neochułana i 1975 dla Pijawa? Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: DZIĘKUJĘ 25.08.03, 15:44 Jesli o mnie chodzi to ja umywam rece od tych postnumerow. Absolutnie! dzierżbór rrróżne zaklepane numerrrki!!! Odpowiedz Link