tumanka 13.04.08, 19:23 Niestety nie znam jej. A chętnie bym się dowiedziała, czy to jakiś troll, czy on tak klepie na poważnie!?! Jak myślicie? A może ktoś wie coś na pewno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tumanka Re: Cała prawda o internaucie "MRZES"!!! 18.04.08, 13:32 Aha, to w porządku. To pozdrawiam Cię serdecznie i sorry, że się czepiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: Cała prawda o internaucie "MRZES"!!! 18.04.08, 19:55 Nic się nie stało. Cieszę się, że wątpliwości zostały rozwiane. PS. Gratuluję podpisu! Jest świetny! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
morven Re: Cała prawda o internaucie "MRZES"!!! 22.04.08, 12:03 Hm, nie wiem, czy na poważnie, bo cokolwiek się napisze, Mrzes i tak odpowiada to samo. Nie mozna nigdy skrytykowac niczego (mowie oczywiscie o kulturalnej i konstruktywnej krytyce, a nie o trollowaniu), bo jedyna odpowiedz to: "zmien stacje". Mrzes, to jest forum, tu sie dyskutuje! A moze ty jestes botem i masz wpisany tylko jeden komunikat? Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: Cała prawda o internaucie "MRZES"!!! 22.04.08, 14:29 morven napisała: > Nie mozna nigdy skrytykowac niczego (mowie > oczywiscie o kulturalnej i konstruktywnej krytyce, a nie o > trollowaniu), bo jedyna odpowiedz to: "zmien stacje". Mrzes, to jest > forum, tu sie dyskutuje! Konstruktywnie skrytykować, jak najbardziej. Ale napisać, że coś lub ktoś ma wylecieć z Trójki, to przejaw braku szacunku dla ludzi o innych gustach, chęć podporządkowania Trójki tylko swoim gustom i wymaganiom, nieliczenie się z innymi. I właśnie niektórzy tutaj nie liczą się z tym, że jest wielu słuchaczy, którzy kochają na przykład Cejrowskiego. I rzeczywiście, jeśli któraś audycja się nie podoba z jakiegoś powodu, to można na chwilę wyłączyć radio (nie zmienić stację, tylko wyłączyć radio). Ja tak robię, kiedy audycje prowadzi Adam Piśko, za którym nie przepadam. I wyłączam, nawet na kilka godzin. Ale OK, ktoś inny go lubi, a ja przez te kilka godzin mogę przesłuchać trochę płyt, obejrzeć film na DVD, poczytać książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: Cała prawda o internaucie "MRZES"!!! 22.04.08, 19:00 mrzes, chyba jednak nie masz racji. Ja, 'skrajny liberał' jednak uznaję prawo do minimum socjalnego a więc dobrego nauczyciela, lekarza czy publicznych mediów, ale to powinno jakiś poziom trzymać. Owszem, mogę wyłączyć, mogę pójść się leczyć prywatnie albo wysłać dziecko do Oxfordu. Ale przestańmy mydlić sobie nawzajemnie oczy, jeśli publiczne media nie spełniają żadnej misji, publiczna służba zdrowia jest jaka jest, o szkołach nie wspominając, to jednak nie wolno siedzieć cicho. Trzeba powiedziec choćby na tym forum, że pan xtz to jednak nie pasuje do poziomu, klasy, że daleko komuś do elit, które mają kształtować. To nie jest kwestia gustów. Można nie lubić Manna czy Kaczkowskiego albo ich muzyki, ale przecież NIKT nie zarzuci im braku klasy. I nie mam tu na myśli 'naszej klasy':) Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: Cała prawda o internaucie "MRZES"!!! 22.04.08, 20:05 Podtrzymuję swój pogląd. Każdy, kto domaga się wywalenia kogokolwiek z Trójki, jest egoistą chcącym mieć radio tylko dla siebie i nie szanuje potrzeb innych słuchaczy. I umówmy się, że przy takim poglądzie pozostanę. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: Cała prawda o internaucie "MRZES"!!! 22.04.08, 20:08 I jeszcze chcę zauważyć, że nie czepiam się niczyjej konstruktywnej krytyki kogokolwiek z PR3. Jak widać, nikomu z krytykujących Kasię Stoparczyk (w innym wątku) nic nie mówię, bo nikt tam jeszcze nie napisał, że Stoparczyk ma zostać wywalona z radia. A sama krytyka i niezadowolenie z któregoś prezentera radiowego jest przecież dozwolona. :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: niecała prawda 22.04.08, 20:47 A, przepraszam, nie zauważyłam chęci 'wywalania' Nikogo i u nikogo. Dla mnie to forum to taki fajny magiel, fajny, bo wszystkich ten sam temat interesuje pt. radio. A kto uzależniony od radia musi być fajny, nawet jeśli nie lubi Cejrowskiego:) Kasię Stoparczyk lubię, bo jest ładna:) Gdzieś w jakiejś gazecie wywiad z nią czytałam a jako, że co nieco w domach dziecka się udzielałam to akceptuję, choć z trudem, przesłodzone teksty. Niektóre dzieci potrzebują słodyczy. Trudno na takim badziewnym przeciez forum o konstruktywną krytykę. Wyobrażasz sobie spór o Poszepszyńskich albo Ptaszyna? Każdy lubi swoje i tyle, natomiast są tu obecni słuchacza, czyli nie ci, co mogą na coś wpływać, zmineniać, wywalać, zatrudniać, decydować, ale wyłącznie lubić lub nie lubić. To jest na swój sposób ciekawe, bo zmusza do myślenia i wyboru. Osobiście trzymam kciuki za Agatę i może grać nawet na grzebieniu. Bo ją tutaj właśnie zaakceptowałam całkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
tumanka Re: niecała prawda 24.04.08, 12:47 astat5577 napisała: > Trudno na takim badziewnym przeciez forum o konstruktywną krytykę. O, przepraszam! Ja, jeśli już krytykuję, to zawsze konstruktywnie! Naprawdę uważasz to forum za badziewny magiel? Jest mi bardzo przykro poznać Twoją szczerą opinię na nasz temat ;( Poza tym Oxford jest państwowy... Odpowiedz Link Zgłoś