kam_ea 12.03.10, 23:05 rymować będziecie tu strofować? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kogucik.2972 Re: Tych co nie potrafią.... 12.03.10, 23:49 jak najbardziej, moja Słodka, musi być choć jedna zwrotka... bez wykrętów, ceregieli, byśmy ładny wierszyk mieli... Odpowiedz Link
kam_ea Re: Tych co nie potrafią.... 13.03.10, 00:36 hahaha jestem słodka.... ale nie wychodzi mi zadna zwrotka Odpowiedz Link
alice0553 Re: Tych co nie potrafią.... 13.03.10, 07:51 Mały kroczek już zrobiłaś krótki wierszyk ułożyłaś rym jest, a więc nie ma sprawy zapraszamy do zabawy. Odpowiedz Link
sumitra Re: Tych co nie potrafią.... 13.03.10, 08:54 Ta zabawa w rymowanki, jest cudowna jak łyk kawki... a,że kawa z rana budzi, każdy wie z pijących ludzi. A do kawki jest szarlotka z kwaśnych jabłek ale słodka. Więc Kam-ea rymuj słowa to zabawa jest bajkowa Odpowiedz Link
sumitra Re: Tych co nie potrafią.... 13.03.10, 09:40 Jam Kogutka polubiłam, do kurniczka więc przybyłam. Chcę spróbować rymy tworzyć, zwrotki pisać rymy mnożyć. A, że każdy pisać może... trochę lepiej lub trochę gorzej, więc próbuję cóż mi szkodzi, póki pamięć nie zawodzi... Pozdrówka Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Tych co nie potrafią.... 13.03.10, 11:05 wielką radość mi sprawiłaś, że się odważyłaś wreszcie pisz radośnie moja Miła, ...Wy się też za rymy bierzcie...!! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Tych co nie potrafią.... 13.03.10, 11:01 za to zgrabne wersy dwa.. drugie dwa już wierszyk da się nie stresuj i nie pękaj, tylko szybko rymem stękaj... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Tych co nie potrafią.... 13.03.10, 19:08 Ach, Sumitra się kryguje, że jej ciężko się rymuje, ja zaś widzę wdzięk pisania i jej lekkość rymowania. I wcale się mój Kurze nie dziwuję, że szarmancko jej nadskakujesz Odpowiedz Link
sumitra Re: Tych co nie potrafią.... 13.03.10, 22:13 Al - miła Szamanko Opinia Twoja jest dla mnie ważna, tylko nie wiem czy jest trafna. Choć dla zachęty miłe twe słowa, spójrz, cała jestem bordowa. Zamiast pisać... Lepiej czytać wiersze cudze, bo kory mózgowej wysilać nie muszę. A rymowanie nie jest takie łatwe, żeby rymy były trafne. Ośmieszyć się można szybko, i uciekać przyjdzie stąd, gibko! Schowam się wtedy, na wysokiej górze, a gdy przyjdzie wiosna, to się wynurzę. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Tych co nie potrafią.... 13.03.10, 22:42 Już Ciebie przypudrowałam, i kolor bordowy zlikwidowałam I nie bój się, nie potrzebujesz, rymami pięknie malujesz Odpowiedz Link
sumitra " więc zapraszam Droga Pani…" 14.03.10, 07:40 Jak nie skorzystać z Leśnych Darów, będę się czuła jak Alicja z krainy czarów... bo, lasy są piękne i pachnące, i te żródła w nich gorące... Co dzień kąpiel będę brała, olejkami nacierała. A gdy przyjdzie ciemna noc, otulę się w ciepły koc, gwiazdy zbędę liczyć na niebie, i poczekam cierpliwie na Ciebie. Odpowiedz Link
sumitra Re: " więc zapraszam Droga Pani…" 16.03.10, 08:57 Zażyć kąpieli we dwoje?. można również i w troje Miejsca jest dużo, i po to żródła służą... Odpowiedz Link
sumitra Re: " więc zapraszam Droga Pani…" 17.03.10, 08:03 Jak tak lubisz dziewoje, to ich liczbę podwoję... dodam jeszcze, dwie lub cztery, niech Cię zmęczą do cholery Ups! Odpowiedz Link
sumitra Re: " więc zapraszam Droga Pani…" 17.03.10, 13:22 Każdy wie na świecie, że Don Juanie żle kończą...przecie. Przyjdzie pora i na niego, pomyśl o tym kolego ! Odpowiedz Link
sumitra Re: " więc zapraszam Droga Pani…" 18.03.10, 08:41 Lepiej wieść życie, Człowieka szalonego, niż ponurego, nudnego... . . . Odpowiedz Link
eur0pa Re: Tych co nie potrafią.... 19.03.10, 00:18 Rymy klecić - prosta sprawa i w tym cała jest zabawa aby zgrabnie ubrać w słowa to, o czym jest dziś rozmowa Odpowiedz Link