kora3
13.07.18, 10:07
Zainspirowało mnie to co Posit zalinkowała w kwestii ubioru na RE w innym wątku.
Abstrahując od tego czy komuś sie te stroje podobają czy nie - jak sądzicie, czy jeśli para wyboera sie gdzieś razem i razem będzie ze tak powiem pokazywać eleganckie jest by każde z pary miało na sobie strój w wyraźny deseń jadowicie gryzący się z deseniem u drugiej?
Oczywiście domyślam się, ze para na zdjęciu w zalinkowanym przez Posit materiale byłą tylko parą modeli prezentujących, być moze, każda sobie strój odpowiedni na RE, ale razem efekt jest delikatnie mówiąc szokujący i nijak nie przywodzi na myśl elegancji

Wg mnie gdy chodziłoby o prawdziwą parę wybierającą się razem takie połączenie strojów byłoby wręcz niedopuszczalne, nie tylko na RE - dodam, ale i na znacznie mniej oficjalną okazję.
Kolejna sprawa to kapelusze i fascynatory ...Na RE najpewniej na trybunie nie stanowią problemu, ale ostatnimi czasy są dośc popularne na slubach - np. i nie tylko ksiażecych

Ostatnio moja kolezanka siedziala na ślubie kuzynki za panią, która miała tak wysoki fascynator, ze uniemożliwiała siedzącym z tyłu widzenie młodej pary
Jak sądzicie - wypada planując takie nakrycie głowy liczyś się z tym, że bedzie sie siedzieć np. w kościele, gdzie wszystkie miejsca są na jednym poziomie i tak wysokie nakrycie głowy moze zasłaniać widok innym? A może zwyczajnie wybrac mając takowe miejsce siedzące z tyłu?