Dodaj do ulubionych

Nowy Musical w Romie - Grease

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 12:52
Byłam na premierze musicalu Grease w Romie. Podobało mi się prawie wszystko:
Michał Milowicz (świetny aktorsko i coraz lepszy wokalnie), Beata Wyrąbkiewicz
(bardzo przekonująca aktorsko), Tomasz Steciuk (świetny wokalnie), orkiestra i
dyrygent (najlepszy band w Polsce!!! Niesamowity dyrygent - widziałam go też w
Miss Saigon), kostiumy (szkoda, że teraz tak się nie można ubierać). Nie
podobało mi się to, że prawie nie było fabuły - ale to nie polacy pisali ten
scenariusz... Nie podobało mi się też, że musical tak szybko się skończył...
Chyba pojdę jeszcze raz.
Obserwuj wątek
    • Gość: beznazwy Re: Nowy Musical w Romie - Grease IP: 10.133.131.* 07.01.02, 16:53
      Gość portalu: R.E.K. napisał(a):

> Byłam na premierze musicalu Grease w Romie. Podobało mi się prawie wszystko:
      > Michał Milowicz (świetny aktorsko i coraz lepszy wokalnie), Beata Wyrąbkiewicz
      > (bardzo przekonująca aktorsko), Tomasz Steciuk (świetny wokalnie NO I AKTORSKO,
      TAM PO PROSTU MUCHA NIE SIADA), orkiestra i
      > dyrygent (najlepszy band w Polsce!!! Niesamowity dyrygent - widziałam go też w
      > Miss Saigon), kostiumy (szkoda, że teraz tak się nie można ubierać). Nie
      > podobało mi się to, że prawie nie było fabuły - ale to nie polacy pisali ten
      > scenariusz... Nie podobało mi się też, że musical tak szybko się skończył...
      > Chyba pojdę jeszcze raz.

Widac tutaj ponad wszystko wzglednosc recenzji i czasem (niestety) totalna
      nieznajomosc tematu. Odsylam tutaj do pozostalych postow musicalowych.

• Gość: MireK Re: Nowy Musical w Romie - Grease IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 17:34
        A mucha siada, siada!!!!!!!! Steciuk swietnie zaspiewal, ale do robienia show
        sie nie nadaje... Jego pogaduszki z publicznoscia nie spotkaly sie z jej
        odzewem... TAK!!! krzyczeli wszyscy, tylko nie publicznosc!!!!!!!!! Ale to
        drobiazg i wina zapewne premierowej tremy (bylem w niedziele).
        • Gość: beznazwy Re: Nowy Musical w Romie - Grease IP: 10.133.131.* 07.01.02, 20:36
          Pamietaj ze premierowa publicznosc jest dosc specyficzna. A i tak dostal
          (przynajmniej jak ja bylem) takie brawa jakich dawno nie slyszalem w teatrze
          (jakimkolwiek)
          • Gość: TE Re: Nowy Musical w Romie - Grease IP: 217.153.127.* 08.01.02, 09:11
            Gość portalu: beznazwy napisał(a):

> Pamietaj ze premierowa publicznosc jest dosc specyficzna. A i tak dostal
            > (przynajmniej jak ja bylem) takie brawa jakich dawno nie slyszalem w teatrze
            > (jakimkolwiek) - JEDŹ DO GDYNI - TAM USŁYSZYSZ PRAWDZIWE BRAWA , STECIUK DO
            TAKICH JEST PRZYZWYCZAJONY

• tomaszsteciuk Re: Nowy Musical w Romie - Grease 08.01.02, 01:15
      Dzieki, dzieki, dzieki... Pozdrawiam i zapraszam do Romy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka