Gość: Wojtek S. IP: *.uscs.susx.ac.uk 24.07.08, 07:19 Premiera tego filmu w Polsce to jest kpina z polskich Kinomanow !!! Ja ten film ogladalem w UK w lutym tego roku !! Ile trzeba czekac na film w Prowincjonalnej polsce !! SKANDAL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sams Włam w starym stylu IP: *.chello.pl 24.07.08, 13:12 Jak wejdzie kino cyfrowe to nie będzie takich opóźnień, co sie stresujesz? Ten film ratuje dosyc dziwaczna i zakręcona fabuła. Natomiast jest to film jednak bardzo trywialny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mavro Włam w starym stylu IP: *.aster.pl 25.07.08, 07:51 pol roku opoznienia to normalny standard. trzeba przetlumaczyc liste dialogowa, wytloczyc napisy, zrobic kopie - to wszystko trwa. szybciej wprowadza sie na ekrany masowe hiciory, zeby zalapac sie na medialna histerie i zgarnac wiecej kasy. ciekawe po jakim czasie ten fim wszedl na ekrany np. w szwecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jko Włam w starym stylu IP: *.dyn.ver.bigair.net.au 27.07.08, 14:01 Film pojawil sie w Sydney w tym tygodniu, tak wiec Polska nie jest tak bardzo w tyle. Film jest bardzo prosty z nieciekawa fabula i prostym dialogiem. Trudno znalezc dystrybutora zainteresowanego marnym filmem, mozet to jeden z powodow dlaczego uplynelo tyle czasu od premiery w WB. Odpowiedz Link Zgłoś