pep-per 16.12.08, 19:23 Kto zna? Jakieś opinie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_bitter_end Re: Radio Centrum Lublin 19.12.08, 18:29 Ja znam i polecam. Ciekawe audycje, fajna muzyka również w pasmach porannych i popołudniowych, w odróżnieniu np. od PR 3. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: Radio Centrum Lublin 19.12.08, 18:35 the_bitter_end napisała: > fajna muzyka również w pasmach porannych i > popołudniowych, w odróżnieniu np. od PR 3. Co masz do muzyki w pasmach porannych i popołudniowych w PR3? Odpowiedz Link Zgłoś
the_bitter_end Re: Radio Centrum Lublin 20.12.08, 10:59 A czy muszę coś od razu mieć? "fajne" to pojęcie subiektywne, a np. w godzinach porannych bardziej odpowiada mi Radio Centrum. Polecam też audycję "120 minut" Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: Radio Centrum Lublin 20.12.08, 12:52 the_bitter_end napisała: > A czy muszę coś od razu mieć? Zdanie "fajna muzyka również w pasmach porannych i popołudniowych, w odróżnieniu np. od PR 3" znaczy tylko jedno: muzyka w pasmach porannych i popołudniowych w PR3 według ciebie nie jest fajna. Byłem więc ciekaw dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
redgunner Re: Radio Centrum Lublin 10.01.09, 02:13 Bardzo fajne radyjko. 5 lat studiów z nim przeżyłem. I do tej pory wracam do niego chętnie, kiedy tylko mogę. Przyjemna muzyka o każdej porze dnia. Trójka się zapętliła, szczególnie u Barona i gra nudno, mówi do słuchacza nudno. Choć i tak to najlepsze radio w kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś