Gość: jarek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.03, 01:19 "SLD jest gotowe poprzeć kandydaturę ALEKSANDRY KWAŚNIEWSKIEJ w wyborach prezydenckich". Własnym starczym uchem słyszałem w serwisie trUjki (17.11., g.21.00). j. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xz kawałek po kawałku -:)) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.03, 07:21 tylko się kawałki pomieszały troszkę, ale ogólnie dobrze trują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: profi:-)))) IP: 212.20.131.* 18.11.03, 09:38 Gość portalu: jarek napisał(a): > "SLD jest gotowe poprzeć kandydaturę ALEKSANDRY KWAŚNIEWSKIEJ w wyborach > prezydenckich". Własnym starczym uchem słyszałem w serwisie trUjki (17.11., > g.21.00). Z mojego punktu widzenia - świetny skrót myślowy. Nawet jeśli było to niezamierzone, to w dwóch słowach skondensowano jak w pigułce cały sens kandydatury pani Kwaśniewskiej. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: profi:-)))) 18.11.03, 11:32 Sens kandydatury? Ja s?dzŤ, ýe ktoć juý marzy o dynastii prezydenckiej. Wszak c?rka Kwaćniewskich ma na imiŤ Aleksandra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: profi:-)))) IP: 212.20.131.* 19.11.03, 08:55 tuhanka napisała: > Sens kandydatury? Ja s?dzŤ, ýe ktoć juý marzy o dynastii prezydenckiej. Wszak > c?rka Kwaćniewskich ma na imiŤ Aleksandra :) Dzięki za informację. Naprawdę nie wiedziałem, jak ma na imię córka Kwaśniewskich. Myślałem, że autor ma na myśli Aleksandrę jako żonę Aleksandra (chyba lepiej byłoby: Jolanta Aleksandrowa Kwaśniewska). Pozdrawiam Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: profi:-)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 19:56 Widać, że SLD ma dalekosiężne plany. W latach 2005-2015 prezydentem będzie Jolanta Kwaśniewska, a od 2015 (bo dopiero wtedy ze względu na wiek może wystartować) Aleksandra Kwaśniewska. Wtedy tatuś będzie już trząsł UE albo NATO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Re: profi:-)))) IP: *.ds.pg.gda.pl 19.11.03, 01:03 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Widać, że SLD ma dalekosiężne plany. > W latach 2005-2015 prezydentem będzie Jolanta Kwaśniewska, a od 2015 (bo > dopiero wtedy ze względu na wiek może wystartować) Aleksandra Kwaśniewska. > Wtedy tatuś będzie już trząsł UE albo NATO trzeba zrobic sciepe narodowa.... i kupic bombe atomowa alien Odpowiedz Link Zgłoś