ikaz 02.03.09, 08:58 Nareszcie, syczący gościu będzie rozsyłał swoje fobie u siebie, a juz wyjatkowo wredny był dzisiejszy komentarz do decyzji Pani M. Jethon. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artuditu.szczecin Re: Jachowicz out z 3 02.03.09, 09:17 ma ktoś nagranie, bo przez szum w pracy nie usłyszałem wszystkiego dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Jachowicz out z 3 02.03.09, 10:03 Odwołanie Skworońskiego porównał do zdjęcia Dziadów i Dejmka w 1968. Żałosny palant. Odpowiedz Link Zgłoś
agatttt Re: Jachowicz out z 3 02.03.09, 10:22 Tym sposobem podważył wiarygodność swoich wywodów śledczych! Mega nieobiektywne i wyolbrzymione... Żegnaj Panie JJ! Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: Jachowicz out z 3 02.03.09, 11:17 Szkoda. Będzie mi brakowało jego opowieści. :(((( Ale skoro taka jego wola... Dziękuję za wszystko, panie Jerzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iza_bel Jachowicz out - zdecydowanie tak !!! 02.03.09, 11:17 > Odwołanie Skworońskiego porównał do zdjęcia Dziadów i Dejmka w 1968. Mógł porównać do wprowadzenia stanu wojennego albo do trzeciego rozbioru Polski. To typowe dla sługusów pisowskiej polityki historycznej - nadęcie balona tromtadracji a potem wielki huk i zostaje tylko smród > Żałosny palant. - W samej rzeczy :-))) Mam nadzieję , że za sponsorem i on wyleci z Myśliwieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
mondokane Re: Jachowicz out z 3 02.03.09, 12:40 un1 napisał: > Odwołanie Skworońskiego porównał do zdjęcia Dziadów i Dejmka w 1968. Żałosny pa > lant. Nazywanie Jerzego Jachowicza, czlowieka, ktoremu gangsterzy zabili żone, "żałosnym palantem" lokuje Ciebie un1 trwale poza sfera ludzi cywilizowanych i kulturalnych. W opluwaniu jesteś niezły, jak każdy prawdziwy polaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Jachowicz out z 3 02.03.09, 12:52 Coś wraca bumerangiem, wyjątkowo krzywym nawet jak na bumerang. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=483&w=75089558&a=75099525 Odpowiedz Link Zgłoś
mondokane Re: Jachowicz out z 3 02.03.09, 16:16 un1 napisał: > Coś wraca bumerangiem, wyjątkowo krzywym nawet jak na bumerang. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=483&w=75089558&a=75099525 To pewnie twoja ślina. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Jachowicz out z 3 02.03.09, 16:21 Jak pamiętam, nie tak dawno temu na tym forum nazwałeś Kozyrę k.fonem? K.fon to on oczywiście jest ale może ktoś mu umarł, odszedł, choruje? Pomyśl o związku jednego z drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzukladu Re: Jachowicz out z 3 02.03.09, 13:55 A co takiego powiedział Jachowicz dokładnie dziś? Ma ktoś nagranie? Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: Jachowicz out z 3 02.03.09, 18:36 Serio tak powiedział??? Żałosny palant w takim razie to chyba eufemizm. Odpowiedz Link Zgłoś
redgunner Re: Jachowicz out z 3 02.03.09, 15:08 Szkoda. Ciekawe ile osób jeszcze wyleci... Niech z zetki weźmie sobie ludzi Jethonowa. Brrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
radioodbiornik Re: Jachowicz out z 3 02.03.09, 16:35 JJ mnie rozczarował, nie umiał odejść z klasą, tylko plując za siebie. Pozytywnie zaskoczył mnie za to w czwartek M.Karnowski, powiedział coś z czym się osobiście nie zgadzam, ale zrobił to kulturalnie i z klasą właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Jachowicz out z 3 02.03.09, 18:20 radioodbiornik napisał: > JJ mnie rozczarował, nie umiał odejść z klasą, tylko plując za siebie. Też tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Jachowicz out z 3 02.03.09, 23:01 Niestety, ja też uważam, że pan Jerzy przesadził z porównaniem. Wiem, że ten człowiek doświadczył wiele w życiu (jeszcze do dziś pamiętam, kiedy miało miejsce to wspomniane wyżej podpalenie mieszkania, w którym zginęła jego żona, a córka trafiła na wózek inwalidzki) i reaguje ostro na zagrania postkomunistów. Mniemam też, że mówił prawdę o przeszłości tego człowieka z władz radia, niemniej jednak używanie takiej retoryki, bardzo zresztą emocjonalnej jest nie na miejscu. O ile odwołanie Skowrońskiego jest świństwem, to nie jest na pewno wydarzeniem na skalę zdjęcia ze sceny "Dziadów" i zwolnienia Dejmka. Odpowiedz Link Zgłoś
artuditu.szczecin Re: Jachowicz out z 3 02.03.09, 23:29 Nagranie tajniak.pl/protest/obrazki/jjachowicz.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
nierozpoznawalny Re: Jachowicz out z 3 03.03.09, 16:55 No trochę się Marcelemu głos załamał, ale to go tylko wzmocni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelbozek Re: Jachowicz out z 3 17.03.09, 19:43 No dokladnie. Sluchalem tego live i pierwsza mysl to bylo wspolczucie dla Marcela. Niestety dla siebie samego, ale pan Jachowicz nie umial odejsc z klasa. Nikt nie jest wieczny na dyrektorskim stanowisku, byc moze kiedys JJ mialby szanse wrocic na antene, ale niestety stracil caly szacunek sluchaczy. Odpowiedz Link Zgłoś