Dodaj do ulubionych

Monika Tarka - Radio Wawa

21.11.03, 18:33
- czy tej pani wypłacają jakąś ekstra premię za robienie z siebie idiotki
- czy "grupa docelowa" tej radiostacji to fanki Cosmo
Obserwuj wątek
    • melisha Re: Monika Tarka - Radio Wawa 21.11.03, 19:37
      Nie rob scen - tak jak każdy radiowiec Tarka musi sie troche wykreowac, wiec o
      ile Kilen zgrywa idiote, o tyle Tarka feministke.
      A inna sprawa, ze faktycznie moglaby troche przylajtowac... Kilen powie: "Woda
      z kranu", a ta juz haaaaa haaaaa haaaaa! :)
      • aankaa Re: Monika Tarka - Radio Wawa 21.11.03, 19:43
        melisha napisała:

> Nie rob scen - tak jak każdy radiowiec Tarka musi sie troche wykreowac, wiec
        > o ile Kilen zgrywa idiote, o tyle Tarka feministke.

zwłaszcza w "pogaduszkach" o pogodzie ... "feministka"=kretynka, która nie
        potrafi zapamiętać prostej prognozy sprzed 15 minut i "gawędzi" o wietrze,
        który "przeszedł sam siebie" jak była z dzieckiem na spacerze

> A inna sprawa, ze faktycznie moglaby troche przylajtowac... Kilen
        > powie: "Woda z kranu", a ta juz haaaaa haaaaa haaaaa! :)

no właśnie ...
        • Gość: Forest Re: Monika Tarka - Radio Wawa IP: *.chello.pl 22.11.03, 12:14
          Po prostu zazdrosne jesteście ;-))
          • Gość: max Re: Monika Tarka - Radio Wawa IP: *.chello.pl 22.11.03, 13:55
            ty jesteś jakimś fanatykiem wa wy czy co?
    • Gość: tola Re: Monika Tarka - Radio Wawa IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.11.03, 10:33
      Nie cierpię jej i jej głupawego śmiechu. W ogóle poranki w wawie są tragiczne,
      jeden przekrzykuje drugiego, udają, że są zabawni, nie da się tego słuchać.
      Program dla debili.
      • poziomk Re: Monika Tarka - Radio Wawa 25.11.03, 12:48
        Proponuje zmienic czestotliwosc :-)
        • Gość: Gość Re: Monika Tarka - Radio Wawa IP: *.nbp.pl 25.11.03, 13:29

Tak zrobiłem. Tylko raz. Po tym pierwszym, kiedy zwymiotowałem nie miałem już
          okazji nigdy więcej zbłądzić na WaWe.

Pzdr,
          G.
      • spatologizowana_sempiterna Re: Monika Tarka - Radio Wawa 26.11.03, 18:46
        Czy to jest tak samo głupie jak Marta Perchuć -Burzyńsak i Marcin Sawicki, czy
        trochę mniej? (bo głupsze nie może). Ja tam rano zamiast wysłuchiwać
        bełotliwych radyjek włączam Kawę czy herbatę - przynajmniej pogodę podają w
        miarę krótko i po polsku.
        • Gość: drek Re: Monika Tarka - Radio Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 10:26
          mniej wiecej tak samo głupawe, a ostatnimi czasy w zawody o lepsze startuje para prowadząca poranny program w radio94 - Kochańska i jakiś tam kolo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka