Gość: słoń bim-bom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 14:17 Co sobie postanawiacie na adwent?? Ja chyba jeszcze nie wiem. słoń bim-bom P.S Wiem, że to nie to forum, ale to najbardziej mi pasowało ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gawronka Re: Postanowienia Adwentowe 02.12.03, 18:10 a)żadnych słodyczy (i tak nie jadam) b)żadnego hip-hopu ( i tak nie cierpię) c)będę czytać przynajmniej jedną książkę tygodniowo i d)nie będę więcej rzucać ciężkimi prrzedmiotami w moje rodzeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Postanowienia Adwentowe IP: 80.51.242.* 03.12.03, 18:40 "Nie latac i nie wydzierac się" - to moje postanowienie adwentowe sprzed trzydziestu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Postanowienia Adwentowe 03.12.03, 20:15 Byłeś lotnikiem czy Lepperem? Odpowiedz Link Zgłoś
orvokki Re: Postanowienia Adwentowe 03.12.03, 20:23 A ja w tym roku mam postanowienia pozytywne, tj. takie które nie zaczynają się od "nie" 1. chodzić na roraty przynajmniej raz w tygodniu 2. codziennie przeczytać dwa psalmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawronka Re: Postanowienia Adwentowe IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.12.03, 09:37 Na roraty koniecznie z lampionem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orvokki Re: Postanowienia Adwentowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.03, 09:48 A nie, ze świeczką, do robótek ręcznych to ja nigdy nie miałam talentu :) A przez ten tydzień to jeszcze mi się ani razu nie udało wstać... Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Postanowienia Adwentowe 04.12.03, 17:39 To chodź tam, gdzie są po południu, jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
orvokki Re: Postanowienia Adwentowe 05.12.03, 10:35 No, jak mi się kolejny raz nie uda rano wstać, to tak trzeba będzie zrobić. Sęk w tym, że moi ulubieni dominikanie mają rano. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Postanowienia Adwentowe 06.12.03, 15:37 Dominikanie gdzie? Bo w Poznaniu mają o 6 i moja siostra tam chodzi, budząc mnie bladym świtem. Ja nie robię bliźnim takich rzeczy i chodzę wieczorkiem. Coś za coś. Odpowiedz Link Zgłoś